x-man Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Στις 16/2/2018 στις 8:31 ΠΜ, bilya είπε Αν κ στο γράφω μέσα στις άκρες , θα στο ξαναπώ . Η επιστημονική κοινότητα υπολόγισε μέσω της περιστροφής της γης την UTC. Δεν απαντά αυτό στο γιατί είναι πιο σωστή η χειμερινή και όχι η θερινή ή η ανοιξιάτικη ή η μωβ. 1
bilya Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, x-man είπε Δεν απαντά αυτό στο γιατί είναι πιο σωστή η χειμερινή και όχι η θερινή ή η ανοιξιάτικη ή η μωβ. Στις 16/02/2018 στις 6:31 ΠΜ, bilya είπε Αν κ στο γράφω μέσα στις άκρες , θα στο ξαναπώ . Η επιστημονική κοινότητα υπολόγισε μέσω της περιστροφής της γης την UTC. διάβασε το αργά αργά αυτό που γράφω. Μετά μπες στο λινκ κ μάθε τι ειναι η UTC κ τι σχέση έχει με την χειμερινή ώρα.
x-man Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 23 ώρες πριν, bilya είπε διάβασε το αργά αργά αυτό που γράφω. Μετά μπες στο λινκ κ μάθε τι ειναι η UTC κ τι σχέση έχει με την χειμερινή ώρα. Δε το λέει πουθενά. Πες το σημείο να το δούμε και οι υπόλοιποι. https://www.timeanddate.com/time/aboututc.html
bilya Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, x-man είπε Δε το λέει πουθενά. Πες το σημείο να το δούμε και οι υπόλοιποι. https://www.timeanddate.com/time/aboututc.html Ξαναμπες στο λινκ κ βρες το ρολόι. Αν παλι δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω κατι. Επίσης τσεκαρε κ την ωρα στο pc σου να δεις τι λέει. Υγ hint: utc=χειμερινή ώρα
x-man Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, bilya είπε Ξαναμπες στο λινκ κ βρες το ρολόι. Αν παλι δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω κατι. Επίσης τσεκαρε κ την ωρα στο pc σου να δεις τι λέει. Υγ hint: utc=χειμερινή ώρα Ποιο ρολόι άνθρωπέ μου, που ακριβώς λέει το ρολόι ότι είναι πιο σωστή η χειμερινή; Ρολόι είναι, όχι σωστόμετρο. Δείξε μας επιτέλους το πολυπόθητο σημείο που λέει ότι η χειμερινή είναι σωστή. Κάνε ένα σκρινσοτ, κάτι.
AtiX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 UTC is the common time standard across the world ανάγνωση... plz
x-man Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, AtiX είπε UTC is the common time standard across the world ανάγνωση... plz Σε μένα απευθύνθηκες;
bilya Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, x-man είπε Ποιο ρολόι άνθρωπέ μου, που ακριβώς λέει το ρολόι ότι είναι πιο σωστή η χειμερινή; Ρολόι είναι, όχι σωστόμετρο. Δείξε μας επιτέλους το πολυπόθητο σημείο που λέει ότι η χειμερινή είναι σωστή. Κάνε ένα σκρινσοτ, κάτι. δλδ τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις??? επίσης στον υπολογιστή σου υπάρχει το παρακάτω. Σε ένα μήνα το UTC θα γίνει DST.
x-man Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Φχαριστώ. Ακόμα να στείλεις το σημείο που λέει ότι το utc είναι πιο σωστό από την θερινή.
AtiX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, x-man είπε Σε μένα απευθύνθηκες; 1 λεπτό πριν, x-man είπε Φχαριστώ. Ακόμα να στείλεις το σημείο που λέει ότι το utc είναι πιο σωστό από την θερινή. Στο έστειλα εγώ βρε... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από AtiX
x-man Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Στο έστειλα εγώ βρε... Ναι, είδα τι έστειλες φίλε, ήταν εκτός του ερωτήματός μου.
AtiX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, x-man είπε Ποιο ρολόι άνθρωπέ μου, που ακριβώς λέει το ρολόι ότι είναι πιο σωστή η χειμερινή; Ρολόι είναι, όχι σωστόμετρο. Δείξε μας επιτέλους το πολυπόθητο σημείο που λέει ότι η χειμερινή είναι σωστή. Κάνε ένα σκρινσοτ, κάτι. Πίστευα ότι επικοινωνούμε... έστω και στα βασικά... δεν πειράζει...
x-man Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Πίστευα ότι επικοινωνούμε... έστω και στα βασικά... δεν πειράζει... Εσύ που επικοινωνείς στα βασικά θα μας δείξεις γιατί είναι πιο σωστή η θα συνεχίσεις τον χορό;
AtiX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, x-man είπε Εσύ που επικοινωνείς στα βασικά θα μας δείξεις γιατί είναι πιο σωστή η θα συνεχίσεις τον χορό;
x-man Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Είναι πολύ απλό. Δείξε πανέξυπνε άνθρωπε το σημείο που λέει ότι η utc είναι πιο σωστή από την θερινή. Πες μου ότι ο Μωυσής έδωσε σε πλάκες την χειμερινή ώρα. Να ξέρουμε δηλαδή σε τι βάση μιλάμε. Γιατί εδώ μέσα, μόνο εσύ ισχυρίζεσαι ότι είναι σωστή η χειμερινή και λάθος η θερινή. Και προφανώς δεν είσαι ο Μωυσής για να δεχόμαστε άκριτα ότι λες. Η είσαι;; Μόλις τώρα, AtiX είπε το common από πότε είναι σωστό; Υπάρχει ένα ωραίο σάιτ που λεγεται google translate.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα