noobogadgetakias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Παιδακια καλημερα.χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας.εχω ενα θεμα.οταν συνδεω στο λαπτοπ μου(ενα σχετικα παλαιο hp)τα δυο κινητα του τιτλου μ ανοιγει αυτοματα το itunes.παλιοτερα οταν συνεδεα επανω και εμφανιζοταν το itunes το εκλεινα και ξαφνικα μ εβγαζε ενα παραθυρο που ελεγε προβολη-ληψη αρχειων κτλ κτλ.και ετσι περναγα τις φωτογραφιες στον υπολογιστη μου.τωρα πλεον που το λαπτοπ εκανα φορματ και περασα τα windows 10 κατεβασα κανονικα το itunes και οταν συνδεω τα κινητα δεν τα βλεπει ο υπολογιστης ενω στο itunes φαινεται.στην διαχειριση αρχειων τα βγαζει με θαυμαστικο.στην καρτελα συσκευες και εκτυπωτες μ τα δειχνει αλλα διπλα γραφει μη συνδεδεμενη συσκευη η κατι τετοιο.και ουτε στην καρτελα ο υπολογιστης μου το δειχνει.ξερει κανεις τι φταιει;
antonisem Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δοκίμασε με άλλο καλόδιο. Μου έχει τυχει σε desktop να βαζω το usb μπροστά και να μην δουλευει. Ενώ πισω δουλεψε. Μπορει να εχεις και καμένες θυρες
noobogadgetakias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Θα το δοκιμασω.το κακο ειναι οτι με windows 7 τα εβλεπε κανονικα.ενω τωρα στα 10αρια οταν τα συνδεω επανω στην διαχειριση συσκευων τα βγαζει με θαυμαστικο.σαν να μην εχει εγκαταστησει τα drivers.
noobogadgetakias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Στις 14/2/2018 στις 12:48 ΜΜ, antonisem είπε Δοκίμασε με άλλο καλόδιο. Μου έχει τυχει σε desktop να βαζω το usb μπροστά και να μην δουλευει. Ενώ πισω δουλεψε. Μπορει να εχεις και καμένες θυρες Δοκιμασα το αλλο καλωδιο το καινουριο αλλα παλι τπτ.και στις 2 θυρες που εχει δεν το αναγνωριζει.παιζει να ειναι θεμα λειτουργικου;βεβαια στικακια και αλλα οι θυρες τα αναγνωριζουν κατευθειαν.οποτε αποκλειεται να ειναι καμενες.ετσι δεν ειναι;
noobogadgetakias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δοκιμασα με live cd linux αλλα για καποιο λογο δεν μπορουσα να συνδεθω στο ιντερνετ γτ δεν εβλεπε το wifi.τεσπα.δοκιμασα ολα τα ινητα που εχω και android και iphone και κανενα δεν το αναγνωριζει στα windows 10.τα στικακια και τα μεσα αποθηκευσγς ομως τα βλεπει ολα σε ολες τις θυρες.με τα λινουξ ομως εκανε mount μονο το android.το iphone δεν το εκανε mount.δεν ξερω τι νακανω.και θελω να αδειασω το κινητο απο τις φωτογραφιες γτ εχει γεμισει.
noobogadgetakias Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 δοκιμασα να κατεβασω και αυτο για να δω μηπως κανει κατι αλλα τπτ παλι https://www.microsoft.com/el-gr/download/confirmation.aspx?id=48231
noobogadgetakias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) επιστρεφω στο θεμα.μετα απο παρα πολυ ψαξιμο εφτασα στο σημειο να κανω φορματ με αλλη ελδοση windows 10 και οχι αυτη που ηδη ειχε το λαπτοπ.δηλαδη την εκδοση Ν.μεχρι στιγμης ολα δουλευουν ρολοι.τα κινητα android τα βλεπει κανονικοτατα και με την μια.τωρα περιμενω να τελειωσει η εγκατασταση itunes για μα δω και τα iphone.σιγουρα ομως θα δουλευει και αυτο. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από noobogadgetakias
webparts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε επιστρεφω στο θεμα.μετα απο παρα πολυ ψαξιμο εφτασα στο σημειο να κανω φορματ με αλλη ελδοση windows 10 και οχι αυτη που ηδη ειχε το λαπτοπ.δηλαδη την εκδοση Ν.μεχρι στιγμης ολα δουλευουν ρολοι.τα κινητα android τα βλεπει κανονικοτατα και με την μια.τωρα περιμενω να τελειωσει η εγκατασταση itunes για μα δω και τα iphone.σιγουρα ομως θα δουλευει και αυτο. Θα ηταν πιο λογικο να περιμενες λιγο να τελειωσει η εγκατασταση του itunes και μετα να μας πεις αν πραγματικα λυθηκε το προβλημα.
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στις 25/2/2018 στις 12:24 ΠΜ, webparts είπε Θα ηταν πιο λογικο να περιμενες λιγο να τελειωσει η εγκατασταση του itunes και μετα να μας πεις αν πραγματικα λυθηκε το προβλημα. Και οπως ειπα και πιο πανω δουλεψε κανονικα.το αναγνωρισε κανονικα.το θεμα ειναι ομως γτ εφταιγε το λειτουργικο ;τι διαφορα εχει η εκδοση N με τις αλλες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα