Προς το περιεχόμενο

Google Chrome Limit Re Open Tabs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Γνωρίζει κανείς απο εσας, πόσες καρτέλες μπορέι να ανοίξει αυτόματα o Chrome. δηλαδή έχω ανοιχτές κάποιες καρτέλες στον chrome και ξαφνικά κλείνει το πρόγραμμα. όταν θα το ανοίξω να μου φέρει όλες τις καρτέλες που είχα. 

Η ερώτηση είναι μια. μέχρι πόσες καρτέλες μπορεί να ανοίξει; 50-100;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/14/2018 στις 11:19 ΠΜ, stamy είπε

Καλημέρα σας,

Γνωρίζει κανείς απο εσας, πόσες καρτέλες μπορέι να ανοίξει αυτόματα o Chrome. δηλαδή έχω ανοιχτές κάποιες καρτέλες στον chrome και ξαφνικά κλείνει το πρόγραμμα. όταν θα το ανοίξω να μου φέρει όλες τις καρτέλες που είχα. 

Η ερώτηση είναι μια. μέχρι πόσες καρτέλες μπορεί να ανοίξει; 50-100;

Όταν ανοίγεις τον browser μετά από crashάρισμα οι περισσότεροι ανοίγουν μία (σε Opera που δουλεύω εγώ τις ανοίγει πάντα όλες όσες είχα ανοιχτές και μετά από restart pc, αν τύχει να κάνω).

Αν όμως όταν τον ανοίξεις πατήσεις Ctrl+Shift+T θα σου φέρει όσες καρτέλες είχες ανοιχτές πριν κλείσει... :rolleyes:

Για το αν έχει κάποιο όριο δεν το γνωρίζω, αλλά όπως αναφέρει ο @kinhthra αν σε mobile έκδοση έχει παράλληλα πάνω από 100 τότε αντιλαμβάνεσαι πως σε desktop έκδοση θα μπορεί να υποστηρίξει ίσως και περισσότερες.

Επεξ/σία από kormos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα να μπορώ να το κλείνω εγώ απο μόνος μου το chrome και όταν το ανοίξω μετά να ανοίγει αυτόματα οτι είχα κλείσει χωρίς να χρειαστεί να πατήσω τίποτα!

Δημοσ.
Στις ‎01‎/‎03‎/‎2018 στις 11:44 ΠΜ, stamy είπε

Θέλω να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα να μπορώ να το κλείνω εγώ απο μόνος μου το chrome και όταν το ανοίξω μετά να ανοίγει αυτόματα οτι είχα κλείσει χωρίς να χρειαστεί να πατήσω τίποτα!

Ένα κλικ είναι :rolleyes: εναλλακτικά υπάρχει και η εναλλακτική μέθοδος να στο κάνει κάποιος άλλος...(πάλι αυτόματη διαδικασία θεωρείται) :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...