Προς το περιεχόμενο

Windows 32bit η 64bit?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, dpolal είπε

Δεν ασχολήσε εσύ με αυτό το διαμέρισμα ούτε έχεις πρόσβαση, το φτιάχνουν αυτόματα τα windows από τα vista ή τα 7 και μετά.

Η επαναφορά των 10 γίνεται μέσα από μενού, Ρυθμίσεις -  Ενημέρωση κ Ασφάλεια - Αποκατάσταση.

Έχω δοκιμάσει να κάνω επαναφορά με αυτόν τον τρόπο σε Windows 10 και μου ζήτησε να εισάγω τον δίσκο εγκατάστασης.. Μήπως είναι κάτι διαφορετικό; Στην εγκατάσταση του λογισμικού, δημιουργείται ένα partition της τάξης των 100mb, δεσμευμένο από το σύστημα, εκείνο εννοείς; Από εκεί γίνεται η επαναφορά; 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, BringMe2Life είπε

Έχω δοκιμάσει να κάνω επαναφορά με αυτόν τον τρόπο σε Windows 10 και μου ζήτησε να εισάγω τον δίσκο εγκατάστασης.. Μήπως είναι κάτι διαφορετικό; Στην εγκατάσταση του λογισμικού, δημιουργείται ένα partition της τάξης των 100mb, δεσμευμένο από το σύστημα, εκείνο εννοείς; Από εκεί γίνεται η επαναφορά; 

Όσες φορές έχω δοκιμάσει Αποκατάσταση δεν μου έχει ζητήσει ποτέ να βάλει τον δίσκο εγκατάστασης. Και το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και με τις 2 επιλογές που έχει είτε να κρατήσει τα δεδομένα χρήστη ή είτε να διαγράψει τα πάντα.

Δημοσ.

Μάλλον κάτι διαφορετικό κάνω ή κάνω βλακεια :D Θα δοκιμάσω σήμερα το βράδυ που θα πάω σπίτι και ελπίζω να τα καταφέρω.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...