BringMe2Life Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, dpolal είπε Δεν ασχολήσε εσύ με αυτό το διαμέρισμα ούτε έχεις πρόσβαση, το φτιάχνουν αυτόματα τα windows από τα vista ή τα 7 και μετά. Η επαναφορά των 10 γίνεται μέσα από μενού, Ρυθμίσεις - Ενημέρωση κ Ασφάλεια - Αποκατάσταση. Έχω δοκιμάσει να κάνω επαναφορά με αυτόν τον τρόπο σε Windows 10 και μου ζήτησε να εισάγω τον δίσκο εγκατάστασης.. Μήπως είναι κάτι διαφορετικό; Στην εγκατάσταση του λογισμικού, δημιουργείται ένα partition της τάξης των 100mb, δεσμευμένο από το σύστημα, εκείνο εννοείς; Από εκεί γίνεται η επαναφορά;
dpolal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, BringMe2Life είπε Έχω δοκιμάσει να κάνω επαναφορά με αυτόν τον τρόπο σε Windows 10 και μου ζήτησε να εισάγω τον δίσκο εγκατάστασης.. Μήπως είναι κάτι διαφορετικό; Στην εγκατάσταση του λογισμικού, δημιουργείται ένα partition της τάξης των 100mb, δεσμευμένο από το σύστημα, εκείνο εννοείς; Από εκεί γίνεται η επαναφορά; Όσες φορές έχω δοκιμάσει Αποκατάσταση δεν μου έχει ζητήσει ποτέ να βάλει τον δίσκο εγκατάστασης. Και το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και με τις 2 επιλογές που έχει είτε να κρατήσει τα δεδομένα χρήστη ή είτε να διαγράψει τα πάντα.
BringMe2Life Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μάλλον κάτι διαφορετικό κάνω ή κάνω βλακεια Θα δοκιμάσω σήμερα το βράδυ που θα πάω σπίτι και ελπίζω να τα καταφέρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα