aris1986 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Όταν είπε είχα εν ατύχημα, τον κοίταξα καλά καλά και λέω ποσά χρόνια από μέσα μου... 4 μήνες απαντάει, χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 προ τρεσας , φακων επαφης και σοβατισματος ηταν πολυ καλυτερη που ειδα μερικες φωτογραφιες στο insta. τωρα ειναι ετοιμη για να την καλεσουν σε παιδικο παρτυ να κανει τιποτα κολπα. Στελνω βιογραφικο ρε , εχω μπει ηδη και δεν το ξερουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bretsos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Αχαχχαχχχαχαχ, γράφεις ιστορία και στο εδώ νήμα εσύ από πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω είναι ότι πιο σκουπίδι έχω δει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, aris1986 είπε Όταν είπε είχα εν ατύχημα, τον κοίταξα καλά καλά και λέω ποσά χρόνια από μέσα μου... 4 μήνες απαντάει, χαχαχαχα κοίτα και γω όταν έκανα χειρουργείο χιαστό πήρα 8 κιλά σε ενα μήνα αλλά αυτός πρέπει να πήρε καμιά 20αρα έτσι όπως μας τα πε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Αλκη θα φοραω κονκαρδα #αρχισιχαμα για να με αναγνωρισεις. δεν θα ξεφυγω ομως απο τα πεπατημενα... δουλευω σε νυχτερινο μαγαζι , επαιζα παλια μπασκετ και ειχα λιωσει στα γυμναστηρια αλλα πριν μια εβδομαδα ειχα ενα ατυχημα και πηρα καμια 20αρια κιλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 χαχαχα εχω λιωσει μ αυτα που λετε. μιλαμε για σκουπιδι το ολο concept. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bretsos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, g_alkis είπε Νομίζω είναι ότι πιο σκουπίδι έχω δει Ναι ακριβώς, δεν έχει απολύτως τίποτα, τιποτα. Ως τόσο θα συνεχίσω να το βλέπω γιατί είμαι σαβουρογ@μης στα γούστα γενικώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, g_alkis είπε Νομίζω είναι ότι πιο σκουπίδι έχω δει Το Ρετιρέ μπροστά του είναι για χρυσό φοίνικα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Το Ρετιρέ μπροστά του είναι για χρυσό φοίνικα το Ρετιρέ??? εδώ το Σύμπλεγμα της Αράχνης μοιάζει υπερπαραγωγή μπροστά του! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από john_shadow 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Now googling, please wait... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σα να του είπε 26 ήταν και ο μακαρίτης.. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από scarface5323 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 26 χρονών, έτοιμος για champions league...ο πορτιέρο, εεε ο πορτιέρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Η Άννα που έφυγε ήταν εισαγόμενο; Ποιες άλλες είναι; Δώστε αναφορά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Οι τύποι έχουν χαλαρώσει, ξέρουν ότι δεν κινδυνεύουν τουλάχιστον γι' αυτή τη βδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις