omghi2u Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 ωχ ωχ ωχ αρχιζει να γυαλιζει το ματακι του τρελου. λογικα κάνανε μλκια... παιζει να παρει μπουλο ο ψυχασθενης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Γύρισα κανάλι και βλέπω power of love. Απ' το καλό στο καλύτερο πάει αυτός ο Αλαφουζ. Τι βυζιτουδες μπάζα είναι αυτές... Ρε η Πάνια με τον "πάρε τηλέφωνο τον κερατά καλύτερα τώρα παρά μετά" είχε καλύτερο επίπεδο! Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Μάλλον ούτε τα σούργελα που παίζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ρε τι πεσιμο εκανε η σιχαμιλφ στο Αθηνακι για την ηλικια; Ετοιμη ηταν να βγαλει τη σοβιετικη ταυτοτητα για να βρει το δικιο της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ο ψυχάκιας θα βαρέσει αυτοκτονία άραγε με το 2ο 6/6? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο Ημίτρελος το ξεκίνησε ρε , δεν το έβλεπες? λεει κατι η μπακοδημου για το 19 χρονων πεταγεται αυτος λεει "και καλα" και αρχισε μετα... μετα ελεγε αυτος οτι δεν ελεγε για την αθηνα... οτι την θαυμαζει ακομακ αι ειναι πανεμορφη κτλ.. και πεταγεται η γκαμπρι και λεει δεν γουσταρει ανθρωπους που αλλα λενε την μια μερα και αλλα την αλλη... οποτε αυτος τελικα ειπε ναι εγω ειπα για την ηλικια της χθες γιατι τετοιες πληροφοριες εχω... και μετα οταν πηγε ο ημιτρελος να ψηφισει ειπε αλλη θελω να διωξω αλλα δεν μπορω επειδη εχει ασυλια (αθηνα.. εθιναι καιμνησικακος) και αυταααα :Ρ Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από omghi2u 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bretsos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μην βγάλει μαχαίρι λέω εγώ και σφάξει άκυρα την μπακοδημου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ε ε ερχεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 εγω δεν θα μπορουσα να κοιμηθω μαζι του στο ιδιο σπιτι... δεν ξερεις αν θα ξυπνησεις το πρωι ρ μπεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, omghi2u είπε Ο Ημίτρελος το ξεκίνησε ρε , δεν το έβλεπες? λεει κατι η μπακοδημου για το 19 χρονων πεταγεται αυτος λεει "και καλα" και αρχισε μετα... μετα ελεγε αυτος οτι δεν ελεγε για την αθηνα... οτι την θαυμαζει ακομακ αι ειναι πανεμορφη κτλ.. και πεταγεται η γκαμπρι και λεει δεν γουσταρει ανθρωπους που αλλα λενε την μια μερα και αλλα την αλλη... οποτε αυτος τελικα ειπε ναι εγω ειπα για την ηλικια της χθες γιατι τετοιες πληροφοριες εχω... και μετα οταν πηγε ο ημιτρελος να ψηφισει ειπε αλλη θελω να διωξω αλλα δεν μπορω επειδη εχει ασυλλια (αθηνα.. εθιναι καιμνησικακος) και αυταααα :Ρ Χμμ, μαλλον ο "φιλος" του που του το ειπε μπαινει στο "αλλο" φορουμ. Εκει λεγανε οτι ειναι π;νω απο 25. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 λογικο φυσικο δεν ειμαι υποχρεωμενος ετσι. ΟΛΑ ΚΑΛΑ. το ματι αμυγδαλο meanwhile... Μόλις τώρα, Miracle Worker είπε Χμμ, μαλλον ο "φιλος" του που του το ειπε μπαινει στο "αλλο" φορουμ. Εκει λεγανε οτι ειναι π;νω απο 25. για ποιο φορουμ λες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Εκεινο που εφτασε τις 1000 σελιδες στο survivor προχθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 α εδω? λες να παρακολουθει το φορουμακι μας ο "φιλος" ??? Ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΗΜΙΤΡΕΛΕ? ΕΕΕΕΕΕΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Το βλεπω εδω και 5 λεπτα και δεν εχω λογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, omghi2u είπε α εδω? λες να παρακολουθει το φορουμακι μας ο "φιλος" ??? Ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΗΜΙΤΡΕΛΕ? ΕΕΕΕΕΕΕΕ Οχι το δικο μας, ειναι ενα αλλο forum που εχει νηματα για survivor και poweroflove με πιο πικαντικα σχολια και πληροφοριες. Βασικα και εγω απλα εικαζω πιο ειναι. Μπες στο survivor thread και ζητα να σου στειλουν pm, μονο ετσι γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Βλέπω κάνα 30λεπτο, δεν έχω καταλάβει τίποτα, βλέπω όμως βυζιτουδες, αλλοδαπές, φουστηδες, λαχουρια, κολλητά παντελόνια, φουσκωμένα χείλια, παπούτσια τσόκαρα, και τη Μπακοδήμου... Οι τίτλοι δε, που βάζουν από κάτω, για ουγκανους. Θα ξαναδώ να πιάσω το νόημα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις