redykt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 ποια ειναι η βουλγαρα ; δεν το παρακολουθω δε με βολευει η ωρα , αλλα απτο λιγο που εχω δει μου αρεσει αυτη με τις μαυρες μποτες και το ξανθο-καστανο μαλλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, redykt είπε ποια ειναι η βουλγαρα ; δεν το παρακολουθω δε με βολευει η ωρα , αλλα απτο λιγο που εχω δει μου αρεσει αυτη με τις μαυρες μποτες και το ξανθο-καστανο μαλλι Η Αλβανίδα είναι αυτή 19 χρόνων. Δυνατό. Η Βουλγαρα είναι η Γκαμπριελα Καστάνη με γαλάζια μάτια και μια μαχαίρια εκ των δεξιών του πηγουνιου..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Οπα βγάλαμε και είδηση, έχει ξαναβγεί στην tv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, aris1986 said: Η Αλβανίδα είναι αυτή 19 χρόνων. Δυνατό. Η Βουλγαρα είναι η Γκαμπριελα Καστάνη με γαλάζια μάτια και μια μαχαίρια εκ των δεξιών του πηγουνιου..! μαχαιρια χαχαχα σκληροπυρηνικη. αλβανιδα ; το ξερα οτι καποιο κουσουρι θα χε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποια Αλβανίδα ρε; To δεκαεννιάχρονο δηλώνει Ποντ. Ρώσοποντ Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από TriLoBiTe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 καταρχάς σιγα μην ειναι 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 ''Α ΕΙσαι 19'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Στο αλλο σαη εχουν και βιντεακι με το παρελθον της καθε μιας εκει μεσα. Η αλβανιδα δεν ηταν αυτη που εφυγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω να διαβάσω εδώ και 5 μέρες το σάη, πάω να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από TriLoBiTe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 δε μπορεί να ναι τόσο τρας αυτή η εκπομπή...δε μπορεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 5 minutes ago, Edel said: δε μπορεί να ναι τόσο τρας αυτή η εκπομπή...δε μπορεί... οι αδυναμοι μπορουν να αποχωρησουν απο τους δεκτες τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Ένα από τα τσουλίδια είχε εμφανιστεί και στο Σεφερλή ψάχνοντας άντρα. Μιλάμε για την απόλυτη παρακμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 ρε αυτοί όλοι μιλάνε και φέρονται λες και είναι 14 χρονών. Δεν υπάρχει αυτό το "θέαμα", είναι ο απόλυτος πάτος. Μου φαίνεται αδιανόητο να μιλάνε μεταξύ τους λέγοντας μόνο αν κάποιος αρέσει σε άλλον. Ούτε στο γυμνάσιο δε κάναμε έτσι. ΠΑΤΟΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 αρχίσαμε και εδώ τα "νεο επεισοδιο σε Χ λεπτα" wtf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Αχχχχχ Τζούλια Τζουλιααααααα Σιρινακη θέλω πρόταση..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις