4saken Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ξεκινησε την Δευτερα και πρεπει να εχει πολυ ψωμι ειδικα για τους φιλους σιχαματων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέχρι στιγμής μόνο ψίχουλα έχει δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Χτες κ@λοβαρουσα και ειδα καμια ωρα. Ποιος ειναι ο στοχος εκει μεσα; Ποιος κερδιζει και τι κερδιζει; Μονο η 19 χρονη ρωσιδα ειναι συμπαθητικια και το ντουμπαι αλλα το παιζει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μόνο για σκληροπυρηνικούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 30 sec άντεξα. Αυτό είναι χειρότερο και από το big brother με κορομηλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Τrash δεκαετιας 90 θυμιζει το ζευγαρι της χρονιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Πωπω, αίσχος, σιχαμερό, μου αρέσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ξαναειδα αλλη μια ωριτσα..........παλι δεν καταλαβα τι παιζει. Υπαρχουν αποχωρησεις; τελικος νικητης(εστω ζευγαρι); Η κρητικια παντως εχει παει το στοκαρισμα σε αλλο επιπεδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, kargo130 είπε Ξαναειδα αλλη μια ωριτσα..........παλι δεν καταλαβα τι παιζει. Υπαρχουν αποχωρησεις; τελικος νικητης(εστω ζευγαρι); Η κρητικια παντως εχει παει το στοκαρισμα σε αλλο επιπεδο... και εγώ λίγο που είδα δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς, το μόνο που άκουσα και κατάλαβα είναι ότι θα μείνουν εκεί 3 βδομάδες(δεν ξέρω αν αποχωρεί κάποιος κτλ) και ότι ο κόσμος ψηφίζει ποιον συμπαθεί περισσότερο και αυτός λογικά κερδίζει κάποιο έπαθλο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δεν το εχω δει αλλα ακουω οτι προκειται για τεραστιο σκουπιδι 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 ναι ισχύει, είναι καθαρά και μόνο αν δεν έχεις τι να κάνεις εκείνη την ώρα η να αφήσεις την τηλεόραση σε ένα κανάλι να παίζει και να ρίχνεις κλεφτές ματιές.. και πολύ το ανέβασα πιστεύω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, john_shadow είπε ναι ισχύει, είναι καθαρά και μόνο αν δεν έχεις τι να κάνεις εκείνη την ώρα η να αφήσεις την τηλεόραση σε ένα κανάλι να παίζει και να ρίχνεις κλεφτές ματιές.. και πολύ το ανέβασα πιστεύω φίλε δεν είχα τι να κάνω και έβαλα τιβή χωρίς ήχο, είδα κάτι μπάζα σε ένα σαλόνι, το ξανάκλεισα. Ούτε θέλω να ξέρω τι κουβεντιάζανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δεν πρεπει να υπαρχει ποιο γελοιο concept Πηγαινουνε σε ενα σαλονι και καθονται για 8 ωρες οι "Αντρες"(που λεει ο λογος) και σε ενα αλλο διπλανο σαλονι οι γυναικες για 8 ωρες (χωρις να εχουνε επαφη μεταξυ τους ) Δεν μενουνε εκει περα και μετα απο το 8 ωρο απλα φευγουνε απο εκει (χωρις να δειχνει που και τι κανουνε τις υπολοιπες 16 ωρες) και ξαναπηγαινουνε την επομενη μερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Εγω ειμαι ηρωας εχω ανοικτη την φωνη(καταραμενη βαρεμαρα)... Νομιζω κανεις δεν εχει καταλαβει ποιο ειναι το κονσεπτ.........απο οτι καταλαβα τις υπολοιπες ωρες γυρνανε σπιτια τους... Ο τουρκαλας εχει πουλησει στον βλακααλαφουζο οτι χειροτερο κυκλοφορει στην παγκοσμια αγορα 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις