petran91 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, TheDevilMayCare είπε και αυτα τα συμβουλεγραψα παραπανω περαστε πρωτα ολες τις αναβαθμισεις! καπως ετσι την παλεψα, ακομη και σε dual boot -διαφορετικα, δεν το λες ευκολο.. Δεν τις παίρνει ακόμα και στο πρώτο boot, αυτό λέω.
dimoskoutr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ απλά να δώσω εμπειρία από ένα tbao r8 tbook 15αρι με τον ίδιο επεξεργαστή, 4gb ram και 64gb δίσκο... Το πήρα 158 ευρώ από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest για την πεθερά. Internet, office, youtube 1080p και ταινίες επίσης 1080p είναι παραπάνω από αξιοπρεπές. Λεπτό τέρμα, ελαφρύ, ελληνικά windows και πάει ζάχαρη... Όποιος ψάχνεται το κοιτάει και αυτό... Θα μου πείτε για την εγγύηση και θα συμφωνήσω αλλά η διαφορά τιμής σε σχέση με τα αντίστοιχα από Ελλάδα νομίζω αξίζει. Προσωπικά θα το έπαιρνα και για οποιονδήποτε χρειάζεται απλό μηχάνημα για την χρήση που ανέφερα. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μου φαινεται πολυ δυσκολο, χμ εκτος και το εχουν ηδη γεμισει με αχρηστα! (δεν μπορω να ξερω για το καθενα ξεχωριστα και δεν εχω το συγκεκριμενο) Γενικα μετα απο καθε μεγαλο update, εννοειται πως το δοκιμαζεις και κανεις εκκαθαριση, της προηγουμενης Windows εγκαταστασης. Επισης μπορεις (και ειναι καλυτερα) τα updates, να μην τα κατεβαζεις εντος του ιδιου, αλλα πχ σε ενα εξωτερικο μεσο = usb φλασακι, καρτα μνημης, οτιδηποτε σε βολευει! Kαι κατοπιν απο εκει, ξεκινας εγκατασταση τους: διχως να απαιτουνται εξτρα GB! Και ενα τελευταιο: ισως να ειναι καλυτερο, εαν ερχοταν με 32bitα Windows, αντι για Windows 10 Home 64bit.. Εν ολιγοις: τα 64bitα βοηθουν μεν τον επεξεργαστη, αλλα στα 2GB ειναι με το καλημερα τους πιο "φαγανα"..! Οποτε εαν καποιος δει οτι, σε εκεινα ειδικα που το χρησιμοποιει, ζοριζεται ελλειματικα απο μνημη πιο πολυ, παρα απο τον επεξεργαστη και μπορει να κανει την (εν)αλλαγη σε 32bit, τοτε ας περασει σε 10αρια 32μπιτα 2
Agmourk Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ πάντως σε ένα tablet με Windows της Oktabit (W10i) μια χαρά έχω περάσει μέχρι και το τελευταίο update των (CU). Χαρακτηριστικά; 32GB eMMC, 2GB RAM, Intel Z7550 (νομίζω). Το χρησιμοποιεί ο πατέρας μου για internet. Του έχω βάλει τον Opera, και του έχω πεί να έχει ανοιχτές μέχρι 3 καρτέλες για youtube, ebanking και ειδήσεις. Δεν κολλάει καθόλου και είναι πολύ γρήγορο. Τώρα γιατί σε κάποιους με ίδια ονομαστικά χαρακτηριστικά δεν δουλεύει το δικό τους, μάλλον δεν φταίνε τα χαρακτηριστικά αλλά τα εξαρτήματα που έχουν βάλει μέσα. 1
deadp Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Κι αυτό είναι μια καλή πρόταση (αν και δεν είναι σε προσφορά) https://allaboutoffice.gr/product/vero-laptop-k146-14-celeron-n3350-4gb32gb-windows-10-home/
liverpoolman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Windows 10 με 2gb ram... αα αα καλα οκ... εδω με 4 και δεν πανε μια, με 2 κανονικα θα πρεπε να απαγαορευεται να πωλουνται... Επισης σε αυτα τα λεφτα παιζουν λαπτοπακια-ταμπλετ σε ενα που τρεχουν αντροιντ εκτος απο windows και κανουν την δουλεια που λες τουλαχιστον εφικτη για τα ατομα που αναφερεις οτι θα το αγοραζαν... ααα και φυσικα με 4 gb ram αυτο ειναι και η αντιπροταση... ακομα και ενα απλο κινητο ή ταμπλετ σε αυτα τα λεφτα εχει μεγαλυτερη υπολογιστικη δυναμη... Αυτο που προετεινες θα ταιριαζε ισα ισα οχι σε καποιον που δεν ασχολειται και πολυ οπως λες, γιατι αυτος θα σπαζοταν απο την πρωτη μερα χρησης... Ισως σε καποιον που εχει μια ιδεα αν του παιρνουσε αλλο λειτουργικο κατι γινοταν αλλα μεχρι εκει
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, liverpoolman είπε Windows 10 με 2gb ram... αα αα καλα οκ... εδω με 4 και δεν πανε μια, με 2 κανονικα θα πρεπε να απαγαορευεται να πωλουνται... Ναι Windows 10 32bit με 2GB ram, παραμετροποιημενα ολοσωστα και σε ολα τους Οποιος ξερει φθηνοτερο 14"αρι (& 13"αρι επισης), τοτε το αντιπροτεινει, μια χαρα Οσο για τον Atom, δεν ξεπερνα π.χ. Core2Duo ~ 2.1 GHz, αλλα οπου η ενσωματωμενη καρτα γραφικων του μπαινει αυτη στο παιχνιδι κι αναλαβει το βαρος τοτε ισοδυναμει το λιγοτερο με Core2Duo 2.8 GHz συν Nvidia σειρας 9Χ00! Δηλαδη ακομη τα βαρυτερα youtube, τα εχει 2
abdulah Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 μια χαρά πάνε τα windows 10 με 2 gb ram. Εβγαλα μια ολοκληρη σεζόν σε c2d με internet, office, ide, και κατι ψιλολόγια ανοιχτά παράλληλα, και πήγαινε ανεκτότατα. Στο λαπτοπ του θέματος, για βασική χρήση ίντερνετ - youtube - ταινίες θα καλύψει τους πάντες. Χρησιμοποιείστε edge και δε θα χετε πρόβλημα. Άλλες εφαρμογές, με φειδώ. 1
liverpoolman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξερω μαγκες τα w10 ειναι πονεμενη ιστορια απο μονη τους, οπως και γενικα τα windows... αν του δινεις και 2 gb τοτε καταλαβαινεται τι γινεται... ειπαμε να το παρει καποιος και να κανει την δουλεια του ακομα και κατα συνθηκη που λεει ο λογος, αλλα ειναι αμαρτια το ατομο να καντηλιαζει... οσο για το office δεν παιζει να εχει καλη αποκριση εκτος και αν ειναι το αρχαιο... δεν ξερω αν ειναι να δωσει καποιος λιγα παραπανω να παρει κατι οσο το δυνατον καλυτερο... μονο το μεγεθος του κατι λεει αν και η μαρκα δεν ειναι και για τρεξιμο
Billator Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, petran91 είπε Θα συμφωνήσω για το πρόβλημα του δίσκου, όχι τόσο λόγω ταχύτητας αλλά χωριτηκότητας. Δεν παίρνει τις μεγάλες αναβαθμίσεις λόγω του χώρου. Και η SD που του πρόσθεσα δεν αλλάζει κάτι. Σε αυτό κάνεις λάθος. Εγώ σε teclast tablet επειδή ήταν dual boot και στα windows έμεναν μόνο κάνα 35gb αποθηκευτικού, έβαλα 64Gb SD μέσα κ ρύθμισα όλες τις αναβαθμίσεις των update να τις αποθηκεύει εκει. Και τκ πρόβλημα των updates λύθηκε οριστικά.
opcorsa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 δεν νομιζω να εινα καλη επιλογη.. πεταμενα λεφτα.. μου θυμιζει ενα hp mini 110 που ειχα και με το που το εβγαλα απο το κουτι για την πρωτη εκκινηση κολλησαν τα windows.... τραγικες καταστασεις..ποτε ξανα...
petran91 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Billator είπε Σε αυτό κάνεις λάθος. Εγώ σε teclast tablet επειδή ήταν dual boot και στα windows έμεναν μόνο κάνα 35gb αποθηκευτικού, έβαλα 64Gb SD μέσα κ ρύθμισα όλες τις αναβαθμίσεις των update να τις αποθηκεύει εκει. Και τκ πρόβλημα των updates λύθηκε οριστικά. Για να μην βγούμε εκτός θέματος, είχα ανοίξει και θέμα και επειδή δεν γινόταν τίποτα είχα καταλήξει να κάνω clean install το οποίο δεν έκανα τελικά λόγω βαρεμάρας. Αν θες δες το: Επίσης σε εμένα τα ελεύθερα είναι 3gb αν δεν κάνω λάθος, και ίσως γι αυτό δεν γίνεται να εγκατασταθούν ενημερώσεις. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από petran91
Billator Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, petran91 είπε Για να μην βγούμε εκτός θέματος, είχα ανοίξει και θέμα και επειδή δεν γινόταν τίποτα είχα καταλήξει να κάνω clean install το οποίο δεν έκανα τελικά λόγω βαρεμάρας. Αν θες δες το: Επίσης σε εμένα τα ελεύθερα είναι 7gb αν δεν κάνω λάθος, και ίσως γι αυτό δεν γίνεται να εγκατασταθούν ενημερώσεις. Το tablet που σου λεω teclast x98 pro το είχα αγοράσει το 2015, και κάνοντας την διαδικασία που υπάρχει για να αλλάξω το location destination των windows 10 λύθηκε απλά κ γρήγορα το πρόβλημα μου. Μήπως δεν μπορεί να αναγνωριστεί σωστά η κάρτα μνήμης που έχεις; Μου ακούγεται περισσότερο σαν πρόβλημα στο δικό σου μηχάνημα. Τουλάχιστον σε όσους χρειάστηκε να το κάνω δεν είχε κανένας πρόβλημα.
studiokristo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Τα Windows δεν ειναι Android να θέλουν 3 GB για να έχεις 2-3 εφαρμογές ανοιχτές. Με 149 ευρώ έχεις άνετα πολλά περισσότερα από ότι θα έκανε ένα πανάκριβο κινητό και μάλιστα σε 14" οθόνη. Και αναβαθμίσεις για τα επόμενα 10 τουλάχιστον χρόνια!!
andreasece Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 18 ώρες πριν, liverpoolman είπε Windows 10 με 2gb ram... αα αα καλα οκ... εδω με 4 και δεν πανε μια Μην παραπληροφορείς τον κόσμο. Έχω λάπτοπ 9 ετών DELL Studio 1557 με πανάρχαιο i7 και 4gb ram και το εργαλείο ακόμα πετάει. Όταν από τα 7 του έβαλα τα 10 είδα τεράστια διαφορά, πολύ πιο ελαφριά, πολύ πιο γρήγορα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις