I.B.I Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, Έχω συνδρομή στο Netflix προς το παρον στον δοκιμαστικό μήνα και παρατήρησα οτι όταν κατεβάζεις κάποιο video όπως ήθελα να κάνω για να το δω αργότερα στην τηλεόραση στο σαλόνι, το netflix δεν κατεβαζει σε κάποια γνωστή μορφή video, και δεν μπορώ να δω το video απο το PC που το κατεβασα στην τηλεόραση. Υπάρχει κάποιος τρόπος για μετατροπή του video όπως το κατεβάζει το netflix app σε mp4 για να μπορέσω να κάνω streaming οικιακά απο το PC στην TV στο σαλόνι. Η tv ναι μεν ειναι smart tv samsung και εχει netflix app, αλλά το ιντερνετ μου ειναι αθλιο και κολλαει συνεχεια με buffering και για αυτο ηθελα να κατεβαζω απο το pc και να κανω μετα streaming απο το pc στην tv που παει σφαιρα. Δεν ξερω αν αυτο ξεφευγει απο τα ορια της νομιμοτητας, ευελπιστω οχι, με ενδιαφερουν κατα προτιμηση νομιμες λυσεις. Ευχαριστω εξαρχης
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 To googlαρες γιατί βλέπω πληθώρα λύσεων
I.B.I Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 βρηκα καποια αλλα δεν λειτουργουν....
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δες παρακάτω μερικές επιλογές για προβολή από smartphone σε τηλεόραση ταινίες από το netflix. https://smartphones.gadgethacks.com/news/netflix-101-cast-shows-movies-from-your-phone-your-tv-0178634/ Για να καταφέρεις να σπάσεις το κλείδωμα χλωμό.
I.B.I Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ναι ωραια ολα αυτα....αν λειτουργουσε το cast απο το κινητο μου καλα θα ητανε. Για αυτο και θελω να κανω streaming απο το pc στην tv μεσω plex που δουλευει τζαμι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα