Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το εξής θέμα, μόλις ανοίγω το messenger μου βγάζει το παρακάτω γνωρίζεται γιατί; δεν εμφανίζει κανένα μήνυμα μου. Ευχαριστώ πολύ πολύ 

Screenshot_20180213-233933.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, stefancosmos είπε

Καλησπέρα έχω το εξής θέμα, μόλις ανοίγω το messenger μου βγάζει το παρακάτω γνωρίζεται γιατί; δεν εμφανίζει κανένα μήνυμα μου. Ευχαριστώ πολύ πολύ 

Screenshot_20180213-233933.png

Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις (συσκευής), εφαρμογές, messenger, αποθήκευση και μετά πάτα εκεί που λέει εκκαθάριση μνήμης και μετά εκκαθάριση δεδομένων. 

Αλλιώς Αν έχεις Nova launcher :

Κρατάς πατημενη την εφαρμογή και πας πληροφορίες, αποθήκευση εκκαθάριση μνήμης και εκκαθάριση δεδομένων. 

Για δες αν φτιάξει έτσι. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lek88 είπε

Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις (συσκευής), εφαρμογές, messenger, αποθήκευση και μετά πάτα εκεί που λέει εκκαθάριση μνήμης και μετά εκκαθάριση δεδομένων. 

Αλλιώς Αν έχεις Nova launcher :

Κρατάς πατημενη την εφαρμογή και πας πληροφορίες, αποθήκευση εκκαθάριση μνήμης και εκκαθάριση δεδομένων. 

Για δες αν φτιάξει έτσι. 

Καλημέρα, σε ευχαριστώ αλλά δυστυχώς τίποτα. Πριν από αυτό έκανε ενημέρωση (λίγες ώρες πριν) Samsung S6 edge 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, stefancosmos είπε

Καλημέρα, σε ευχαριστώ αλλά δυστυχώς τίποτα. Πριν από αυτό έκανε ενημέρωση (λίγες ώρες πριν) Samsung S6 edge 

Ίσως να φταίει κάτι από την ενημέρωση και ίσως το φτιάξουν σε επόμενο update. Αστην προς το παρόν στην άκρη και κατέβασε το messenger lite να κάνεις τη δουλειά σου και ίσως το φτιάξουν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...