stefancosmos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα έχω το εξής θέμα, μόλις ανοίγω το messenger μου βγάζει το παρακάτω γνωρίζεται γιατί; δεν εμφανίζει κανένα μήνυμα μου. Ευχαριστώ πολύ πολύ
lek88 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, stefancosmos είπε Καλησπέρα έχω το εξής θέμα, μόλις ανοίγω το messenger μου βγάζει το παρακάτω γνωρίζεται γιατί; δεν εμφανίζει κανένα μήνυμα μου. Ευχαριστώ πολύ πολύ Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις (συσκευής), εφαρμογές, messenger, αποθήκευση και μετά πάτα εκεί που λέει εκκαθάριση μνήμης και μετά εκκαθάριση δεδομένων. Αλλιώς Αν έχεις Nova launcher : Κρατάς πατημενη την εφαρμογή και πας πληροφορίες, αποθήκευση εκκαθάριση μνήμης και εκκαθάριση δεδομένων. Για δες αν φτιάξει έτσι. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από lek88
stefancosmos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, lek88 είπε Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις (συσκευής), εφαρμογές, messenger, αποθήκευση και μετά πάτα εκεί που λέει εκκαθάριση μνήμης και μετά εκκαθάριση δεδομένων. Αλλιώς Αν έχεις Nova launcher : Κρατάς πατημενη την εφαρμογή και πας πληροφορίες, αποθήκευση εκκαθάριση μνήμης και εκκαθάριση δεδομένων. Για δες αν φτιάξει έτσι. Καλημέρα, σε ευχαριστώ αλλά δυστυχώς τίποτα. Πριν από αυτό έκανε ενημέρωση (λίγες ώρες πριν) Samsung S6 edge
lek88 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, stefancosmos είπε Καλημέρα, σε ευχαριστώ αλλά δυστυχώς τίποτα. Πριν από αυτό έκανε ενημέρωση (λίγες ώρες πριν) Samsung S6 edge Ίσως να φταίει κάτι από την ενημέρωση και ίσως το φτιάξουν σε επόμενο update. Αστην προς το παρόν στην άκρη και κατέβασε το messenger lite να κάνεις τη δουλειά σου και ίσως το φτιάξουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα