Προς το περιεχόμενο

Xbox one s 1tb+3month gold+moxlos+games 299ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει με χίλια! 

Εγώ βιάστηκα και πήρα από τη Γαλλία στην ίδια τιμή με 2 παιχνίδια. 

Να ξέρετε πως έρχονται πολύ γρήγορα με ups. 

Κυριακή έκανα παραγγελία, Δευτέρα το στείλανε, Τρίτη ήταν σπίτι μου. 

Η απόδειξη μέσα έγραφε ελληνικά, υποθέτω πως θα μας καλύπτει η εγγύηση εδώ στην Ελλάδα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να πω την αληθεια περιμενω να βγαλει το γερμανικο store με το ελβετικο νομισμα καποια προσφορα για να κερδισω και απο το συνάλλαγμα καποια παραπάνω ευρό.ειναι καθαρα ψυχολογικο απο τη στιγμη που δε το πηρα η απο τον γερμανο που ειχε επιστροφη 20 % και εκανε 200ευρω τη μαυροπαρασκευη .θελω να το παρω σαν γκατζετ και σαν 4κ player δε πολυπαιζω παιχνιδια ξαφνικα μια μερα τα βαρεθηκα,(ενω μεχρι τα 18 ξυπναγα απο τα χαραματα για να παιξω)πως αλλαζει ο ανθρωπος 

(εαν θελει καποιος δινω  200 για τη κονσολα και το παιχνιδι PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS  και βαζει τα 99 να παρει τα υπολοιπα συνδρομη,μοχλο,εξτρα συνδρομη αλλον ενα μηνα και τα παιχνιδια που θα εχει η συσκευασια του xbox επιλογης,εαν δε θεωρειται κλεψιμο απο μερος μου  )

Επεξ/σία από wannaplay
Δημοσ.

Η εγγύηση ισχύει κανονικα στέλνεις Τσεχία μέσωups. Πάντως δεν μου αρέσουν αυτές οι προσφορες. Συνήθως Τα παιχνίδια είναι ψηφιακά (εκτός ένα αυτή τη φορά). Επίσης συσκευασία και παιχνίδια έχουν γαλλικα μεταφρασμένα εξωφυλλα. Με ψιλό χαλάει από συλλεκτική άποψη αλλά κάτι μεταπωλητικη. 

Το Χ δεν πέφτει που να χτυπιομαστε. Μην ανεβεί φοβάμαι με ταλο τραγικο θέμα των gpu bitcoins κτλ.Χωρια που είναι φρεσκαδουρα ακόμα. 

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το πάρω, μου λείπει κονσόλα. Απλά να ρωτήσω από περιέργεια: Με ενδιαφέρει κυρίως το single player, κατά 80-90%. Αρκεί μία 24άρα adsl έκδοση για τη συνδρομή gamepass που έχεις πρόσβαση σε απεριόριστα με ένα χ ποσό κάθε μήνα;  Ή μονόδρομος το vdsl;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε

Σκέφτομαι να το πάρω, μου λείπει κονσόλα. Απλά να ρωτήσω από περιέργεια: Με ενδιαφέρει κυρίως το single player, κατά 80-90%. Αρκεί μία 24άρα adsl έκδοση για τη συνδρομή gamepass που έχεις πρόσβαση σε απεριόριστα με ένα χ ποσό κάθε μήνα;  Ή μονόδρομος το vdsl;

πιστεύω αν σου πιάνει γύρω στα 20mbps θα σε καλύπτει, αλλα εξαρτάτε αν μπαίνουν και άλλοι στο ιντερνετ.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Professor Xavier είπε

πιστεύω αν σου πιάνει γύρω στα 20mbps θα σε καλύπτει, αλλα εξαρτάτε αν μπαίνουν και άλλοι στο ιντερνετ.

17 πιάνω και μπαίνω μόνος μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...