Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω να έχω μόνιμα συνδεδεμένο στην τηλεόραση σκληρό δίσκο και να μπορώ να στέλνω τις ταινίες απο το pc στον σκληρό με wifi. 

Σκέφτηκα 2 πιθανές λύσεις αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτές και εδώ θέλω την βοήθειά σας.

1ον Να συνδέσω στην tv εξωτερικό σκληρό δίσκο με wifi π.χ. αυτός. Όμως θα τον διαβάζει η τηλεόραση? Απλό εξ.σκληρό διαβάζει αλλά όταν πήγα να συνδέσω έναν παλιό ο οποιός έχει παροχή ρεύματος μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορώ να συνδέσω usb devices.

2ον Να συνδέσω tv box με wifi και επάνω του να συνδέσω απλό εξ.δίσκο. Θα μπορώ όμως να παίζω τις ταινίες από τον σκληρό ή πρέπει να είναι στην εσωτερική μνήμη του tv box για να παίξει ταινίες?

Ελπίζω να μην σας κούρασα!

Δημοσ.

Με tvbox μπορεις να βλεπεις μέσω δικτύου και κατευθείαν από το pc σου τις ταινίες, χωρίς να χρειαστεί να τις περάσεις σε εξωτερικό σκληρό δίσκο πρώτα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, japetus είπε

Με tvbox μπορεις να βλεπεις μέσω δικτύου και κατευθείαν από το pc σου τις ταινίες, χωρίς να χρειαστεί να τις περάσεις σε εξωτερικό σκληρό δίσκο πρώτα..

Το σκέφτηκα αλλά δεν θέλω να απασχολώ το wifi όταν βλέπω βιντεάκια ούτε να έχω συνεχώς το pc ανοιχτό.

1 ώρα πριν, group131 είπε

Το 2 παίζει σίγουρα.

Θα παίζει χωρίς πρόβλημα και μεγάλα αρχεία? Από την άποψη ότι πρέπει να κάνει διαδρομή από τον δίσκο στο tv box και από κει στην tv.

Επίσης θα μπορώ από το pc να τα αποθηκεύω στον σκληρό? Ρωτάω γιατί η μόνη εμπειρία που έχω από android είναι ένα κινέζικο  smartphone που όταν συνδέω στικάκι το διαβάζει αλλά δεν μπορώ να αποθηκεύσω αρχεία.

Επεξ/σία από gntelmp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...