gntelmp Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα Θέλω να έχω μόνιμα συνδεδεμένο στην τηλεόραση σκληρό δίσκο και να μπορώ να στέλνω τις ταινίες απο το pc στον σκληρό με wifi. Σκέφτηκα 2 πιθανές λύσεις αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτές και εδώ θέλω την βοήθειά σας. 1ον Να συνδέσω στην tv εξωτερικό σκληρό δίσκο με wifi π.χ. αυτός. Όμως θα τον διαβάζει η τηλεόραση? Απλό εξ.σκληρό διαβάζει αλλά όταν πήγα να συνδέσω έναν παλιό ο οποιός έχει παροχή ρεύματος μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορώ να συνδέσω usb devices. 2ον Να συνδέσω tv box με wifi και επάνω του να συνδέσω απλό εξ.δίσκο. Θα μπορώ όμως να παίζω τις ταινίες από τον σκληρό ή πρέπει να είναι στην εσωτερική μνήμη του tv box για να παίξει ταινίες? Ελπίζω να μην σας κούρασα!
group131 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Το 1 έχει λίγο ρίσκο αν θα παίζει ή όχι όπως είδες και μόνος σου. Το 2 παίζει σίγουρα.
japetus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Με tvbox μπορεις να βλεπεις μέσω δικτύου και κατευθείαν από το pc σου τις ταινίες, χωρίς να χρειαστεί να τις περάσεις σε εξωτερικό σκληρό δίσκο πρώτα..
gntelmp Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, japetus είπε Με tvbox μπορεις να βλεπεις μέσω δικτύου και κατευθείαν από το pc σου τις ταινίες, χωρίς να χρειαστεί να τις περάσεις σε εξωτερικό σκληρό δίσκο πρώτα.. Το σκέφτηκα αλλά δεν θέλω να απασχολώ το wifi όταν βλέπω βιντεάκια ούτε να έχω συνεχώς το pc ανοιχτό. 1 ώρα πριν, group131 είπε Το 2 παίζει σίγουρα. Θα παίζει χωρίς πρόβλημα και μεγάλα αρχεία? Από την άποψη ότι πρέπει να κάνει διαδρομή από τον δίσκο στο tv box και από κει στην tv. Επίσης θα μπορώ από το pc να τα αποθηκεύω στον σκληρό? Ρωτάω γιατί η μόνη εμπειρία που έχω από android είναι ένα κινέζικο smartphone που όταν συνδέω στικάκι το διαβάζει αλλά δεν μπορώ να αποθηκεύσω αρχεία. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από gntelmp
group131 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Οι USB ταχύτητες επαρκούν για bitrate και των μεγαλύτερων αρχείων... 1
gntelmp Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα