Human Soul Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, McNerd είπε στο reddit μια χαρα λειτουργει το downvote ουτε γω εχω FB πια Καλό είναι μέχρι να διαπιστώσεις ότι τρως απανωτά downvotes για δήθεν ρατσιστικό/σεξιστικό περιεχόμενο (βλ μετανάστες και τρανσέξουαλ) αλλά ειδικά για το πρώτο δυστυχώς ήμουν σωστός..
aris1986 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Είναι πλέον και επίσημο και επιβεβαιώνεται από πολλές πλευρές: το Facebook «μεγαλώνει» και εξελίσσεται, σταδιακά, σε μία πλατφόρμα μεσηλίκων που δεν είναι καθόλου ελκυστική για τους νεότερους χρήστες, οι οποίοι στρέφονται στο Snapchat Επισης διαβάστε και εδώ το κυριως πρόβλημα του FB.
Kostasspil Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 23 minutes ago, _Στεργιος_ said: Ίσως επέστρεψε στον αρχικό σκοπό του που ήταν οι nudes Γιατί δεν έχω snapchat?
overpower Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, aris1986 είπε Το Instagram τι έχω αφήσει αλλά αρχίζει να ξεσκίζονται σε διαφημίσεις άπειρες και αυτό. Αρχίζει και γεμίζει και αυτό χαζό σοφά αποφθέγματα και κάθε 3 φωτογραφίες διαφημίσεις. Καθώς και στα stories διαφημίσεις καργα. Το πιο σπαστικό είναι οι διαφημίσεις ενώ έχεις ψάξει στο σαφάρι πχ μια τάδε κατηγορία, τσουπ σου πετάει διαφήμιση το instagram με αυτά που κοίταζες. Εχω επίσης βάσιμες υποψίες ότι ψιλό ακούει από το μικρόφωνο του κινητού ενώ είσαι σε WiFi ακόμα και idle να είναι το κινητό και τσουπ παυσίπονα διαφήμιση (γιατί μιλούσες γι αυτά με έναν φιλο πριν15 λεπτά) Καταλαβαίνω πρέπει να τα βγάλουν τα λεφτά τους αλλά είναι σπαστικο, φιλοσοφία fb αφού είναι και από την ίδια εταιρία θα μου πεις. rooted και με xposed δεν εχω διαφημισεις, αλλα καταλαβαινω τι λες. Μεχρι να βρω τροπο ειχα εκνευριστει και εγω 1
Theodore1890 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Στο αμέρικα πολλοί που φεύγουν από twitter και facebook πάνε στο minds.com αλλά εκεί δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες. Κυρίως φεύγουν οι πιο συντηρητικοί και γενικά όσοι δεν αντέχουν τη λογοκρισία. 1
aris1986 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Theodore1890 είπε Στο αμέρικα πολλοί που φεύγουν από twitter και facebook πάνε στο minds.com αλλά εκεί δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες. Κυρίως φεύγουν οι πιο συντηρητικοί και γενικά όσοι δεν αντέχουν τη λογοκρισία. Ωραίο γιατί η λογοκρισία έπεφτε σύννεφο. Θυμάμαι αποκεφαλισμένα πτώματα από τζιχαντιστες να είναι τίτλοι ειδήσεων σελίδων στο Fb ενώ μια που έκανε topless και έγραφε η λεζάντα Ιός 1992 διακοπές (φαντάσου φωτογραφίες σκαναρισμένες Polaroid), κατέβηκε επειδή ο ”υπερυπολογιστής“ του fb θα αναγνώρισε τα στήθη ως γυμνό περιεχόμενο και την έκοψε την είδηση, ενώ πτώματα από παιδιά, κομμένα κεφάλια, η σφαγμένα κατοικίδια στις δρόμους δεν τους πείραξε. Καλά σε επίπεδο λόγου και συζήτησης μην σου πω, εκεί να δεις λογοκρισία. 3
BurnedPriest Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ πάντως έκλεισα το facebook πριν 2 μέρες και βρήκα την θεραπεία για τον καρκίνο. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 4 minutes ago, mjaros said: Και στο insomnia θα βοηθούσε πολύ. Το είχαμε πριν 10 χρόνια, δεν βοηθούσε καθόλου, για την ακρίβεια πιο πολύ βοηθούσε τα trolls παρά την καταπολέμησή τους. 1
bilios40 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, ThReSh είπε Το είχαμε πριν 10 χρόνια, δεν βοηθούσε καθόλου, για την ακρίβεια πιο πολύ βοηθούσε τα trolls παρά την καταπολέμησή τους. Οταν καποια στιγμη θα εχεις αντιθετη αποψη απο ολους τους αλλους τοτε αυτοι θα σε φωναζουν τρολλ (Γεροντας παισιος.. )
Panikas13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Τι έγινε μάρκο αντιγραφουμε insomnia???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 14 minutes ago, bilios40 said: Οταν καποια στιγμη θα εχεις αντιθετη αποψη απο ολους τους αλλους τοτε αυτοι θα σε φωναζουν τρολλ (Γεροντας παισιος.. ) Ανάλογα ποιοι είναι οι άλλοι και τι άποψη έχω. Κατά τα άλλα αν δεν ήσουν στο forum πριν 10 χρόνια δεν μπορείς να ξέρεις τι γινόταν με τα downvotes...
SilverMachine Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 13 ώρες πριν, Human Soul είπε Καλό είναι μέχρι να διαπιστώσεις ότι τρως απανωτά downvotes για δήθεν ρατσιστικό/σεξιστικό περιεχόμενο (βλ μετανάστες και τρανσέξουαλ) αλλά ειδικά για το πρώτο δυστυχώς ήμουν σωστός.. Κ προσεχως wifi ειδοποιηση στην τοπικη κουκουλοφορων/ ομαδων κρουσης για "αλλαγη γνωμης" κ "μαθηματα ευγενιας" στους παρατυπους.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Πιστευω οτι το Facebook σταδιακά θα χάνει κοσμο. Ναι ΟΚ ο κύκλος μου δεν ειναι στατιστικό δείγμα αλλα ολοι σχεδον οι νεοτεροι (απο ανηψια μεχρι παιδιά γνωστών) ποστάρουν πολύ σπανια και κυρίως κανα check in. Αντιθετα βλεπω πολυ κοσμο να πηγαινε σε Snapchat, Instagram και Twitter. Και ειναι λογικό. Οταν εισαι 20 χρονών και εχουν προφίλ ακομα και οι παππουδες δεν θες και πολλα πολλα. Ακομα και εγω το εχω πλέον μονο για μερικα group και quick llogin σε σελιδες
aris1986 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 περασε η μπογια του, λογικο ειναι. Και κρατησε μια δεκαετια plus αν σκεφτεις απο 2007-08 μεχρι σημερα. Τωρα οι μετοχοι θελουν να διωξουν τον Μαρκο απο το τιμονι της εταιριας Αντε να δουμε τον σωστό ανταγωνισμό και καιρός να βγάλει κάποιος/κάποιοι το next fb like να αρχίσει ξανά ο κύκλος.
vapon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Πολύ θα βόλευε κάποιους να κρύβονται κάποια posts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα