Dreamstorm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Λοιπόν, στο σπίτι ήδη έχω ένα μικρό lan με 2 υπολογιστές. Ο ένας υπολογιστής έχει ενσωματωμένες δύο κάρτες δικτύου στην μητρική. Η μία ,χρησιμοποιείται όπως ανέφερα στο παραπάνω δίκτυο. Εγώ μένω στον πρώτο και ένα φίλος στο υπόγειο. Σκεφτόμαστε να 'ενωθούμε'. Οπότε ισχύουν οι ερωτήσεις: 1)Αν χρησιμοποιήσω την δεύτερη κάρτα δικτύου, για να φτιάξουμε το δίκτυο, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; δηλαδή στην ουσία ο ένας υπολογιστής θα μετέχει σε δύο δίκτυα. το ένα του σπιτιού και στο άλλο με τον αποκάτω. κάτι μη λειτουργικό στην παραπάνω ιστορία; 2)Η σύνδεση θα γίνει από το παράθυρο μου Για να εξηγήσω καλύτερα, το utp θα φεύγει από το παράθυρο μου, θα κατεβαίνει κάτω σπίτι του, στον δικό του υπολογιστή. η απόσταση είναι περίπου 15 μέτρα...υπάρχει πρόβλημα με την απόσταση και την λειτουργία του καλωδίου; μέχρι 100 μέτρα δεν πάει; Ασύρματες λύσεις τις έχουμε αποκλείσει... ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 An ennoeis na sindetheis tautoxrona kai sta dio diktia exwntas enabled kai tis dio ethernet den eimai sigouros an ginete etsi apla,mallon thelei advanced settings....alla an energopoieis xexwrista tin kathe karta diktiou i opoia tha einai fisika rithmismenh katallila den nomizw na exeis provlima..oute me to kalwdio(nai 100 metra einai to orio)...An twra thes na sindeseis to A diktio me to B diktio mallon einai douleia tou gateway dld tou hub i switch i oti exeis....den eimai sigouros alla nomizw pws ginete sindesi metaxi dio router opote epikoinwnoun oi ypologistes dio diaforetikwn diktiwn...elpizw ligo na se voithisa... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Αν έχεις Winows XP δουλεύει κανονικά. Μπορείς να κάνεις γέφυρα "Bridge" και να βλέπονται όλα τα PC μεταξύ τους. Δηλαδή ακόμα και με το άλλο που έχεις στο σπίτι σδου. Μπορείς να συνδέσεις όσες κάρτες δικτύου θέλεις πάνω στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Ginetai to exo kanei Tous 2 ypologistes tou spitiou sou tous exeis me cross kalodio enomenous. O enas me tis 2 kartes diktyou tha enonetai me to filo sou me allo ena cross kalodio. Episis tha prepei na exeis windows xp professional (den xero an ta home kanoun) se auton to ypologisti me tis 2 kartes. Logika ama tis exeis egatastisei kai tis 2, tha prepei na blepoun idi 2 diktya, esto kai an to ena einai akoma anenergo. Opote tha prepei automata na exoun egatastisei bridge gia ta 2 dictya. Den xreiazetai oute gateway na oriseis esy o idios oute tipota Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 o φίλος Bspus, με κάλυψε απόλυτα. αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ. ένα utp cross για να γίνει η σύνδεση, θέμα απόστασης δεν υπάρχει αφού πάει μέχρι 100 μέτρα και οι δύο συνδέσεις να είναι ενεργοποιημένες ταυτόχρονα. άμα ήταν η μία από τις 2 τότε πακέτο μιας και τα 2 pc έχουν από κοινού την dsl, οπότε άμα έχω enabled την σύνδεση με τον κάτω, no internet. επίσης win xp pro τρέχει ο υπολογιστής, οπότε το μόνο που μένει είναι να ορίσω διαφορετικές ip από της ήδη υπάρχουσες για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα έτσι? τα υπόλοιπα (workgroup, πρωτόκολλα) εννοούνται. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sidarta Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Den uparxei kanena problima paizw se duo diaforetika lan 2 xronia twra (me W2K kai XP) oute me to internet exeis 8ema (kai me tis duo enable) dwse diaforetiki ip stin 2h NIC gia na min exeis problimata twra analoga ti 8es na kaneis (px to filaraki sou kato 8es na blepei to diktio tou spitiou sou i mono to pc sou??) paizoun kapoies ri8misoules post kai ola 8a ta broume... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.