Skavenger Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παίδες, ψάχνω για μηχανή γύρω στα 2κ τι μου προτείνετε;; κάτι που να μην χρειάζετε να ρίχνω συνεχεία λεφτά και οικονομικό. ρώτησα αρκετούς για Beverly 250 άλλα μου λέγανε είναι προβληματικό ,πάρε κάτι σε Honda, Yamaha, Suzuki ... κλπ δεν με πολύ νοιάζει αν θα είναι τύπου scooter ή κάτι σε super sport * να πω πως θα είναι η πρώτη μηχανή.. τώρα άπλα περνώ καμιά φορά του πάτερα μου* Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από Skavenger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 το οτι βαζεις στην ιδια κατηγορια και δίλημμα ενα σκουτερ με μια super sport μηχανη σημαινει και οτι τα εχεις μπλεξει λιγο και ακομα δεν εχεις αποφασισει τι θες και κυριως για πιο λογο-χρηση την θες... αρα καλο ειναι να αναφερεις 1) χρηση που την θες 2) την εμπειρια σου, τωρα τι οδηγας; 3) ηλικια σου και ηλικα διπλωματος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skavenger Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ναι δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλά μάλλον προς super sport μηχανή πάω.. 1 χρήση μέσα στην πόλη και ίσως καμία φορά κάνα μικρό ταξιδάκι 2 σκούτερ οδηγώ τώρα 3 20 είμαι ε κάνα 6αμηνο και το έχω το δίπλωμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ξέρεις πόσο έχουν τα λάστιχα σε ένα SS ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Βγάλε δίπλωμα και ξανακάνε την ερώτηση. Με 2000 εβραιους μόνο S παίρνεις, όχι SS μηχανή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μωρέ μηχανή βρίσκει, αυτό που μπορεί να μην έχει κατά νου είναι ότι για πλάκα μπορεί να φτάσει να δώσει άλλα τόσα για να την συνεφέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skavenger Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, AristidisZ είπε Μωρέ μηχανή βρίσκει, αυτό που μπορεί να μην έχει κατά νου είναι ότι για πλάκα μπορεί να φτάσει να δώσει άλλα τόσα για να την συνεφέρει... honda pcx ? τι να χρειάζεται αυτό ? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από Skavenger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Όταν λες super sport δώσε μας ένα παράδειγμα του τι εννοείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 δυσκολο bugdet τα 2000 για μηχανη. θα πας σε αρκετα παλιο με οτι συνεπαγεται αυτο. σε scooter παλι δυσκολα. πολυ ψαξιμο και μετα αγορα. αν βρεις καποιο μοντελο που σε ενδιαφερει ψαξε σε φορουμ να δεις τυχον προβληματα που βγαζουν κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lecter D Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Στα 2000ε μονοδρομος το σκουτερ ... αν ανεβεις και ελαχιστα παιρνεις και καινουργιο με Abs . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skavenger Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, NickTG είπε Όταν λες super sport δώσε μας ένα παράδειγμα του τι εννοείς. honda cbr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δηλαδή είσαι ανάμεσα σε μηχανές με 100+ άλογα και σκούτερ? Μήπως πρέπει να το σκεφτείς λίγο παραπάνω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Έλα δεκέ μου, εδώ είσαι. Σκοτώνιει το εργαλιείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Πιτσιρίκο μας δουλεύεις μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, DhZou said: Έλα δεκέ μου, εδώ είσαι. Σκοτώνιει το εργαλιείο! Ρε μην του βάζεις ιδέες...μπορεί να μην δεί οτι θέλει κυλίνδρους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα