nikotsal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, music_lover είπε Μπράβο στην Cosmote TV! Το netflix για τα χρήματα που ζητάει είναι άψογο, έχω το 4k πακέτο με έναν ακόμη και δίνουμε 6 ευρώ τον μήνα ,τζάμπα πράγμα δλδ και για την πληθώρα υλικού που κατέχει όχι μόνο σε 4k περιεχόμενο αλλά και HDR, Dolby Vision στην εικόνα και Dolby Atmos στον ήχο κάτι που σε Ote και Nova είναι όνειρα θερινής νυχτός..για την oled που έχω το netflix είναι μονόδρομος. Ακριβώς στην ίδια φάση και γω, αλλά με adsl ακόμα και max τα 9mbps...
kostasgr78 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Ό,τι τεχνολογικές λύσεις και να δώσει, αν δεν αναβαθμίσει το περιεχόμενο σε ντοκυμαντέρ και ταινίες, θα παραμένει πάντα ένα ερώτημα γιατί να δίνει κανείς τόσα χρήματα. Και το λέω σαν φανατικός της Cosmote.
terlachjohn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Είμαι συνδρομητής Nova, αν ο ΟΤΕ πάρει δικαιώματα των ομάδων τις Superleague, πάω τρέχοντας προς τα εκεί. Δεν έχει μείνει τίποτα στην Nova πια. 3
speedman_26 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Για να καταλάβω θα είναι σαν το Netflix η υπηρεσία θα πληρώνω μεσω prepaid card και θα βλέπω με τον μήνα;
vfragos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, music_lover είπε Μπράβο στην Cosmote TV! Το netflix για τα χρήματα που ζητάει είναι άψογο, έχω το 4k πακέτο με έναν ακόμη και δίνουμε 6 ευρώ τον μήνα ,τζάμπα πράγμα δλδ και για την πληθώρα υλικού που κατέχει όχι μόνο σε 4k περιεχόμενο αλλά και HDR, Dolby Vision στην εικόνα και Dolby Atmos στον ήχο κάτι που σε Ote και Nova είναι όνειρα θερινής νυχτός..για την oled που έχω το netflix είναι μονόδρομος. HDR πως μπορείς να δεις πια ταινία έχει; Πρέπει να έχεις το πακέτο για 4Κ;
notist Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Σωστή κίνηση.Ήθελα να πάω σε άλλο πάροχο σταθερό-ίντερνετ έχοντας cosmote tv και δεν πήγαινα 2 χρόνια τώρα γιατί μου έκοβε τα go.Στα συν ότι παλιά είχες άλλη τιμή για cosmote tv αν ήσουν πελάτης τους σταθερής και άλλη αν δεν ήσουν.Τώρα είναι η τιμή για όλους 28,50 εκτός αν βγάλουν προσφορά κάποια στιγμή,η διεκδικήσεις καλύτερη τιμή εσύ ως πελάτης τους. Πάντως πιστεύω ότι θα δώσουν το go σε καλή τιμή αν δούμε το φουλ πακέτο cosmote tv που στα αθλητικά έχει τα πάντα εκτός της σούπερ λίγδας,τα οποία ανανέωσε για ακόμη τρία χρόνια.Είδωμεν...
savvas15 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Θα βλέπουμε και 4k λέει στην κοσμοτέ Εδώ καλά καλά ούτε hd δεν βλέπουμε Τι σου είναι το Μάρκετινγκ
athenaum Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Προσπαθούν να προλάβουν την Vodafone Χρειάζεται πολύ τρέξιμο όμως
chrismamalos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Έρχεται και η Wind που θα έχει τα αθλητικά της Nova και Netflix. Τώρα το πότε είναι άλλο θέμα.
liberostelios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Άραγε εμείς από το εξωτερικό θα μπορούμε να κάνουμε τέτοια συνδρομή; Δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
xaratsi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, terlachjohn είπε Είμαι συνδρομητής Nova, αν ο ΟΤΕ πάρει δικαιώματα των ομάδων τις Superleague, πάω τρέχοντας προς τα εκεί. Δεν έχει μείνει τίποτα στην Nova πια. Καλα ας δουμε πρωτα και την τιμη γιατι με ελληνικο+ΤΣΛ+ τα υπολοιπα αναμενεται απαγορευτικη με πατημα οτι τα εχουν ολα σε 1 πακετο...
kurkosdr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kvol είπε Τους ηλίθιους περιορισμούς του να μπορείς να έχει συνδεδεμένες μέχρι 2 συσκευές και να μπορείς να αλλάζεις 1 από αυτές κάθε 30 μέρες θα τα αλλάξουν άραγε ποτέ...? Καθόλου ηλίθιος ο περιορισμός κατ' εμέ. Αν δεν υπήρχε με ένα account θα βολευόταν ολόκληρη η οικογένεια μη σου πω και το σόι. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, και οι παραγωγοί περιεχομένου απαιτούν και αυτοί να υπάρχουν περιορισμοί. 6 ώρες πριν, kvol είπε Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από kurkosdr
vaggelhs4 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Οι κινήσεις σωστές. Στην τιμολόγηση τα χαλάμε λίγο στο τέλος αλλά χαλάλι. Ως προς το hybrid παρόλο που έχω φέρει Ethernet προς τον αποκωδικοποιητή δε το βρίσκω ιδιαίτερα χρήσιμο. Οι γονείς μου βλέπουν για νιοστή φορά ταινίες του 60 στο cinema 3, εγώ βλέπω μπαλίτσα και NBA και αν παίξει κάποια καλή ταινία και θέλω να την ξαναδώ δόξα τω Θεώ (ακόμα) το internet στην Ελλάδα δεν θέλει 100.000 vpn για ένα torrent.
Damachi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Επί της ουσίας πόσο σας δίνουν το entry και πόσο το family και το cinema pack ;
Bourdoulas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Σε λίγο καιρό και οι τρεις εταιρείες (Vodafone, OTE, Wind) θα δίνουν την δυνατότητα να έχεις Netflix μέσα από τους αποκωδικοποιητές τους. Με έξτρα χρέωση εννοείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα