Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα usb στικάκι και έβαλα mp3 τραγούδια μέσα για να το βάλω στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου μου. Όταν το έβαλα όμως δεν έπαιζε και έλεγε error. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.
Στις 13/2/2018 στις 7:25 ΜΜ, dexters είπε

Έχω ένα usb στικάκι και έβαλα mp3 τραγούδια μέσα για να το βάλω στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου μου. Όταν το έβαλα όμως δεν έπαιζε και έλεγε error. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?

Τι error?

Το δοκίμασες σε υπολογιστή πάλι;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, kormos είπε

Τι error?

Το δοκίμασες σε υπολογιστή πάλι;

Οκ το κατάφερα, άλλαξα κάτι μέσα στις ρυθμίσεις του car radio! Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι ξαναγράφω εδώ γιατί είναι σχετικό... Λοιπόν βάζω μέσα στο στικάκι ένα φάκελο με τραγούδια και μου τα παίζει όπως να ΄ναι(χωρίς σειρά)... έχω διαβάσει το εγχειρίδιο έχω δοκιμάσει κουμπιά... τα πάντα... έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω???

Δημοσ.

Βάλε τα χύμα στο στικάκι και για σειρά βάλε μπροστά στο κάθε τραγούδι αριθμό.

ΠΧ

Spoiler

001-tragoudi1.mp3

002-tragoudi2.mp3

003-tragoudi3.mp3

κτλπ

Δες μετά αν τα παίζει σύμφωνα με τα νούμερα.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, dexters είπε

Καλησπέρα και πάλι ξαναγράφω εδώ γιατί είναι σχετικό... Λοιπόν βάζω μέσα στο στικάκι ένα φάκελο με τραγούδια και μου τα παίζει όπως να ΄ναι(χωρίς σειρά)... έχω διαβάσει το εγχειρίδιο έχω δοκιμάσει κουμπιά... τα πάντα... έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω???

Πρέπει να παρατηρήσεις αν τα παίζει με την σειρά που τα βάζεις ή αν χρησιμοποιεί το id3tag για να τα στοιχίσει.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, nikos903 είπε

Βάλε τα χύμα στο στικάκι και για σειρά βάλε μπροστά στο κάθε τραγούδι αριθμό.

ΠΧ

Απόκρυψη περιεχομένων

001-tragoudi1.mp3

002-tragoudi2.mp3

003-tragoudi3.mp3

κτλπ

Δες μετά αν τα παίζει σύμφωνα με τα νούμερα.

τα χω βάλει με αλφαβητική σειρά δλδ στο pc είναι κανονικά αλφαβητικά, μέσα εκεί όμως μου τα ανακατέβει...

2 ώρες πριν, micos000 είπε

Πρέπει να παρατηρήσεις αν τα παίζει με την σειρά που τα βάζεις ή αν χρησιμοποιεί το id3tag για να τα στοιχίσει.

τι είναι το id3tag?

Δημοσ.

Αν κάνεις δεξί κλικ σε ένα mp3 και πας Ιδιότητες και μετά στην καρτέλα Λεπτομέρειες θα δεις ότι μπορεί να έχει κάποια στοιχεία, μπορεί και όχι. Αν έχει, αυτά είναι το id3tag, δηλαδή οι εσωτερικές λεπτομέρειες του τραγουδιού. Εκεί μπορεί να έχει όνομα τραγουδιού, καλλιτέχνης, άλμπουμ, αριθμός κομματιού και άλλα πολλά.Τσεκάρισε εκεί αυτά που βγάζει πρώτα και δες αν έχει κάποια σχέση η στοίχιση με αυτά τα στοιχεία.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, micos000 είπε

Αν κάνεις δεξί κλικ σε ένα mp3 και πας Ιδιότητες και μετά στην καρτέλα Λεπτομέρειες θα δεις ότι μπορεί να έχει κάποια στοιχεία, μπορεί και όχι. Αν έχει, αυτά είναι το id3tag, δηλαδή οι εσωτερικές λεπτομέρειες του τραγουδιού. Εκεί μπορεί να έχει όνομα τραγουδιού, καλλιτέχνης, άλμπουμ, αριθμός κομματιού και άλλα πολλά.Τσεκάρισε εκεί αυτά που βγάζει πρώτα και δες αν έχει κάποια σχέση η στοίχιση με αυτά τα στοιχεία.

Οκ θα το κοιτάξω και θα ξαναγράψω... Σ΄ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Στις 10/4/2018 στις 12:41 ΜΜ, micos000 είπε

Λοιπόν τα έβαλα και με αριθμούς δεν άλλαξε κάτι οπότε πήγα στις λεπτομέρειες και εκεί στο όνομα γράφει πράματα αλλά απ ότι είδα σε όλα τα τραγούδια... οπότε τι κάνω τώρα?

Δημοσ.

Εκεί που λέει "Αριθμός κομματιού" βάλε αρίθμηση και δες αν μετά στα βγάλει με την σειρά που τα όρισες. Αν όχι τότε το player έχει κάοιον δικό του τρόπο ταξινόμησης και θα πρέπει να το ψάξεις βλέποντας με ποια σειρά στα εμφανίζει και μετά στον υπολογιστή να δεις τι διαφορές έχουν τα αρχεία.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/4/2018 στις 8:45 ΜΜ, micos000 είπε

Εκεί που λέει "Αριθμός κομματιού" βάλε αρίθμηση και δες αν μετά στα βγάλει με την σειρά που τα όρισες. Αν όχι τότε το player έχει κάοιον δικό του τρόπο ταξινόμησης και θα πρέπει να το ψάξεις βλέποντας με ποια σειρά στα εμφανίζει και μετά στον υπολογιστή να δεις τι διαφορές έχουν τα αρχεία.

Το έκανα αυτό με την αρίθμηση δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Λες να είναι απ τον player? έχω απενεργοποιήσει την τυχαία αναπαραγωγή, έψαξα τις ρυθμίσεις γενικά... δεν βρήκα κάτι...

Δημοσ.

Ποιο player έχεις; Τι μοντέλο;

Βάλε 5 τραγούδια στο usb και βάλτα να παίξουν, γράψε την σειρά που παίξανε εδώ. Μπες απο τον υπολογιστή, δες τα tag του κάθε τραγουδιού και ανέβασε τα και αυτά εδώ ένα ένα.

πχ βάλε στο στικάκι τα τραγούδια 1.mp3 2.mp3 3.mp3 4.mp4 5.mp3 και πες έπαιξαν 5-4-3-1-2. Μετά απο τον υπολογιστή τα tag ανέβασε τα κάπως έτσι:

1.mp3 tag:

Spoiler

2.mp3 tag:

Spoiler

κτλπ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/4/2018 στις 12:28 ΜΜ, nikos903 είπε

Ποιο player έχεις; Τι μοντέλο;

Βάλε 5 τραγούδια στο usb και βάλτα να παίξουν, γράψε την σειρά που παίξανε εδώ. Μπες απο τον υπολογιστή, δες τα tag του κάθε τραγουδιού και ανέβασε τα και αυτά εδώ ένα ένα.

πχ βάλε στο στικάκι τα τραγούδια 1.mp3 2.mp3 3.mp3 4.mp4 5.mp3 και πες έπαιξαν 5-4-3-1-2. Μετά απο τον υπολογιστή τα tag ανέβασε τα κάπως έτσι:

1.mp3 tag:

Απόκρυψη περιεχομένων

2.mp3 tag:

Απόκρυψη περιεχομένων

κτλπ

Το μοντέλο είναι στη φωτο, τα εβαλα με τη σειρα   1.ταδε 2.ταδε 3.ταδε κλπ στo pc και παιζανε πχ στο αμαξι 3.ταδε 1.ταδε 2.ταδε 

IMG_20180515_123649.jpg

Δημοσ.

Manual: link

Σχετική σελίδα: link

Λέει οτι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για την σειρά εν ολίγοις. Αν θες να δούμε αν φαίνεται κάτι απο τα tags ανέβασε τα και αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...