KiriosD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για λογαριασμό φίλου θέλει να ξεφύγει από τη "μιζέρια των χαμηλών γραφικών" που είχε για πολλά χρόνια Ποσό που διαθέτουμε : ~3000 Χρήση υπολογιστή : 4Κ gaming, πιστεύω αυτό το χρηματικό ποσό πρέπει να είναι αρκετό για παιχνίδια 4k Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΟΧΙ Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ΝΑΙ 4k, μάλλον 27+ Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? NAI πληκτρολόγιο/ποντίκι, μπορεί και ηχεία; θα δείξει.. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: Επαρχία (Καβάλα) Από ένα κατάστημα θα ήταν το ιδανικό/αναλόγως κιόλας διαφοράς σε τιμή σε κάποιο προϊον Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα: Αυτός είναι ο λόγος να είναι από το ίδιο κατάστημα (τα περιφερειακά προφανώς δεν ειναι απαραίτητο να είναι από το ίδιο κατάστημα) Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από KiriosD
jeandoumpier Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Από visionstudio.gr, βρίσκεται Θεσσαλονίκη-κάνουν συναρμολόγηση και στα στέλνουν. Η χειρότερη περίοδος για αγορά gaming συστήματος λόγω εξωφρενικών τιμών των καρτών γραφικών, πόσο μάλλον της μόνης κατάλληλης για 4k gaming, της 1080ti που χρειάζεται ο φίλος σου. Παρ'όλα αυτά, το πολύ υψηλό διαθέσιμο budget, επιτρέπει να ''χωρέσουν'' όλα, ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες. 2 1
Ntinaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Θα προτεινα αλλο κουτι, για καλυτερο εξαερισμο...δες το phanteks enthoo pro 4 1
GBorb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Για 4Κ καλύτερα να πας σε CPU AMD. Καλύτερη πλατφόρμα με μεγαλύτερη επεκτασιμότητα στην παρούσα φάση.
firepc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 27" και 4Κ ΔΕΝ Δες αυτη που ειναι και στα ιδια χρηματα https://www.skroutz.gr/s/12875131/Viewsonic-VX4380-4K.html
jeandoumpier Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Η συγκεκριμένη AOC μπήκε με γνώμονα το gsync. Και αυτό, επειδή ζήτησε 4k οπωσδήποτε ο ts. Αλλιώς, προσωπικά θα πρότεινα να πάει σε 2k-ips-gsync-144hz -->https://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=22290 που ουσιαστικά το gameplay θα είναι καλύτερο σε αυτή την περίπτωση.
splanis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε Η συγκεκριμένη AOC μπήκε με γνώμονα το gsync. Και αυτό, επειδή ζήτησε 4k οπωσδήποτε ο ts. Αλλιώς, προσωπικά θα πρότεινα να πάει σε 2k-ips-gsync-144hz -->https://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=22290 που ουσιαστικά το gameplay θα είναι καλύτερο σε αυτή την περίπτωση. Μια άσχετη σημείωση γι αυτήν την οθόνη επειδή την έχω δει σε νετ :ρ Και Γαμω δεν λέω αλλά λίγο πιο μικρή βάση δεν μπορούσαν να βάλουν; εμείς με τα μεγάλα mousepad δεν χωράμε :ρ Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από splanis
jeandoumpier Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, splanis είπε Μια άσχετη σημείωση γι αυτήν την οθόνη επειδή την έχω δει σε νετ :ρ Και Γαμω δεν λέω αλλά λίγο πιο μικρή βάση δεν μπορούσαν να βάλουν; εμείς με τα μεγάλα mousepad δεν χωράμε :ρ Άφησε τη βάση να καλύψει και λίγο το mousepad, δεν χάλασε ο κόσμος. Αυτό έχω κάνει και εγώ με την ''επιθετική'' βάση της acer.
splanis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε Απόκρυψη περιεχομένων Άφησε τη βάση να καλύψει και λίγο το mousepad, δεν χάλασε ο κόσμος. Αυτό έχω κάνει και εγώ με την ''επιθετική'' βάση της acer. Spoiler Εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε καθόλου(γιατί θέλω πολύ χώρο στο mousepad αλλά και κοντά την οθόνη) και ήταν και ο λόγος που δεν κάθισα σε αυτά τα pc Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από splanis
jeandoumpier Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, splanis είπε Εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε καθόλου(γιατί θέλω πολύ χώρο στο mousepad αλλά και κοντά την οθόνη) και ήταν και ο λόγος που δεν κάθισα σε αυτά τα pc Ποια pc; Δηλαδή δεν πήρες τη συγκεκριμένη οθόνη γι'αυτό το λόγο; Ελπίζω όχι...
splanis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, jeandoumpier είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ποια pc; Δηλαδή δεν πήρες τη συγκεκριμένη οθόνη γι'αυτό το λόγο; Ελπίζω όχι... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Spoiler Όχι βρε για net cafe λεω Αλλά και τα λεφτά να είχα να την πάρω ίσως να έπαιρνα κάτι άλλο η θα έβρισκα άλλη βάση χδ Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από splanis
jeandoumpier Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, splanis είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Όχι βρε για net cafe λεω Αλλά και τα λεφτά να είχα να την πάρω ίσως να έπαιρνα κάτι άλλο η θα έβρισκα άλλη βάση χδ Στην Ελλάδα πάνντως είναι η φθηνότερη από τις big 4. Και έξωτερικό, αλλά έξω ανάλογα την περίοδο-κάποιες φορές πλησιάζουν και οι άλλες στην τιμή της.
3DJIN Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 ryzen για 4κ με 16 threads βασιλιας (οσα assassins creed origins και νοα βγουν), δεν εχει νοημα ιντελ πλατφόρμα σε τοσο υψηλη ανάλυση
jeandoumpier Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αμφότερες οι επιλογές coffee είτε ryzen σε αυτή την ανάλυση είναι άκρως ικανοποιητικές και εφάμιλλες ως προς την απόδοση αφού πρόκειται για gaming σύστημα και μικρό ρόλο παίζουν, καθώς η κάρτα θα κάνει εν πολλοίς τη μπουγάδα στο 4k. Η intel πρόταση έγινε, αν λοιπόν πάει σε amd (λόγω futureproof socket) μπορεί να πάει σε αυτή τη μητρική http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=54995&cat=3 με cpu http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=55186&cat=2 ή πιο ψηλά εδώ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=54978&cat=2 παρόλο που τον τελευταίο τον έχει ακριβά το vision. Και τα υπόλοιπα τα κρατάει ίδια με την πάνω σύνθεση. Διαλέγει και παίρνει. Τώρα περί νοήματος ο λόγος, ούτε οι 8 πυρήνες αντί των 6 ή ακόμη περισσότερο τα 16 threads στο gaming θα έχουν νόημα έτσι κι αλλιώς. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από jeandoumpier
GBorb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 προσωπική γνώμη δεν αξίζει το gaming 4Κ καθώς τα λεφτά που απαιτούνται είναι δυσανάλογα πολλά με την οπτικη διαφορα από το 2Κ που για μενα είναι το ιδανικό. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα