Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για λογαριασμό φίλου

θέλει να ξεφύγει από τη "μιζέρια των χαμηλών γραφικών" που είχε για πολλά χρόνια

Ποσό που διαθέτουμε : ~3000

Χρήση υπολογιστή : 4Κ gaming, πιστεύω αυτό το χρηματικό ποσό πρέπει να είναι αρκετό για παιχνίδια 4k

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΟΧΙ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ΝΑΙ 4k, μάλλον 27+

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? NAI πληκτρολόγιο/ποντίκι, μπορεί και ηχεία; θα δείξει.. 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: Επαρχία (Καβάλα)

Από ένα κατάστημα θα ήταν το ιδανικό/αναλόγως κιόλας διαφοράς σε τιμή σε κάποιο προϊον

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα: Αυτός είναι ο λόγος να είναι από το ίδιο κατάστημα

(τα περιφερειακά προφανώς δεν ειναι απαραίτητο να είναι από το ίδιο κατάστημα)

Επεξ/σία από KiriosD
Δημοσ.

Από visionstudio.gr, βρίσκεται Θεσσαλονίκη-κάνουν συναρμολόγηση και στα στέλνουν.

Η χειρότερη περίοδος για αγορά gaming συστήματος λόγω εξωφρενικών τιμών των καρτών γραφικών, πόσο μάλλον της μόνης κατάλληλης για 4k gaming, της 1080ti που χρειάζεται ο φίλος σου. Παρ'όλα αυτά, το πολύ υψηλό διαθέσιμο budget, επιτρέπει να ''χωρέσουν'' όλα, ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες.

VISION.png

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για 4Κ καλύτερα να πας σε CPU AMD. Καλύτερη πλατφόρμα με μεγαλύτερη επεκτασιμότητα στην παρούσα φάση.

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη AOC μπήκε με γνώμονα το gsync. Και αυτό, επειδή ζήτησε 4k οπωσδήποτε ο ts. Αλλιώς, προσωπικά θα πρότεινα να πάει σε 2k-ips-gsync-144hz -->https://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=22290 που ουσιαστικά το gameplay θα είναι καλύτερο σε αυτή την περίπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

Η συγκεκριμένη AOC μπήκε με γνώμονα το gsync. Και αυτό, επειδή ζήτησε 4k οπωσδήποτε ο ts. Αλλιώς, προσωπικά θα πρότεινα να πάει σε 2k-ips-gsync-144hz -->https://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=22290 που ουσιαστικά το gameplay θα είναι καλύτερο σε αυτή την περίπτωση.

Μια άσχετη σημείωση γι αυτήν την οθόνη επειδή την έχω δει σε νετ :ρ

Και Γαμω δεν λέω αλλά λίγο πιο μικρή βάση δεν μπορούσαν να βάλουν; εμείς με τα μεγάλα mousepad δεν χωράμε :ρ

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, splanis είπε

Μια άσχετη σημείωση γι αυτήν την οθόνη επειδή την έχω δει σε νετ :ρ

Και Γαμω δεν λέω αλλά λίγο πιο μικρή βάση δεν μπορούσαν να βάλουν; εμείς με τα μεγάλα mousepad δεν χωράμε :ρ

Άφησε τη βάση να καλύψει και λίγο το mousepad, δεν χάλασε ο κόσμος. Αυτό έχω κάνει και εγώ με την ''επιθετική'' βάση της acer.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Άφησε τη βάση να καλύψει και λίγο το mousepad, δεν χάλασε ο κόσμος. Αυτό έχω κάνει και εγώ με την ''επιθετική'' βάση της acer.

Spoiler

Εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε καθόλου(γιατί θέλω πολύ χώρο στο mousepad αλλά και κοντά την οθόνη)  και ήταν και ο λόγος που δεν κάθισα σε αυτά τα pc :P

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

Εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε καθόλου(γιατί θέλω πολύ χώρο στο mousepad αλλά και κοντά την οθόνη)  και ήταν και ο λόγος που δεν κάθισα σε αυτά τα pc :P

Ποια pc; Δηλαδή δεν πήρες τη συγκεκριμένη οθόνη γι'αυτό το λόγο; Ελπίζω όχι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, jeandoumpier είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ποια pc; Δηλαδή δεν πήρες τη συγκεκριμένη οθόνη γι'αυτό το λόγο; Ελπίζω όχι...

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Spoiler

Όχι βρε για net cafe λεω

Αλλά και τα λεφτά να είχα να την πάρω ίσως να έπαιρνα κάτι άλλο η θα έβρισκα άλλη βάση χδ

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, splanis είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Όχι βρε για net cafe λεω

Αλλά και τα λεφτά να είχα να την πάρω ίσως να έπαιρνα κάτι άλλο η θα έβρισκα άλλη βάση χδ

Στην Ελλάδα πάνντως είναι η φθηνότερη από τις

big 4. Και έξωτερικό, αλλά έξω ανάλογα την περίοδο-κάποιες φορές πλησιάζουν και οι άλλες στην τιμή της.
Δημοσ.

ryzen για 4κ με 16 threads βασιλιας (οσα assassins creed origins και νοα βγουν), δεν εχει νοημα ιντελ πλατφόρμα σε τοσο υψηλη ανάλυση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμφότερες οι επιλογές coffee είτε ryzen σε αυτή την ανάλυση είναι άκρως ικανοποιητικές και εφάμιλλες ως προς την απόδοση αφού πρόκειται για gaming σύστημα  και μικρό ρόλο παίζουν, καθώς η κάρτα θα κάνει εν πολλοίς τη μπουγάδα στο 4k. Η intel πρόταση έγινε, αν λοιπόν πάει σε amd (λόγω futureproof socket) μπορεί να πάει σε αυτή τη μητρική http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=54995&cat=3 με cpu http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=55186&cat=2 ή πιο ψηλά εδώ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=54978&cat=2 παρόλο που τον τελευταίο τον έχει ακριβά το vision. Και τα υπόλοιπα τα κρατάει ίδια με την πάνω σύνθεση. Διαλέγει και παίρνει. Τώρα περί νοήματος ο λόγος, ούτε οι 8 πυρήνες αντί των 6 ή ακόμη περισσότερο τα 16 threads στο gaming θα έχουν νόημα έτσι κι αλλιώς.

Επεξ/σία από jeandoumpier
Δημοσ.

προσωπική γνώμη δεν αξίζει το gaming 4Κ καθώς τα λεφτά που απαιτούνται είναι δυσανάλογα πολλά με την οπτικη διαφορα από το 2Κ που για μενα είναι το ιδανικό.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...