Lecter D Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, V-a-c είπε Ντάξει εγώ είμαι σε χωριό , δεν έχω τέτοιο πρόβλημα ! Έχεις το genesis ? Οχι , το ck108 έχω το οποίο είναι καταπληκτικό αλλά θορυβώδες . Θα ήθελα πάντως να δοκιμάσω την genesis να δω τι παίζει ....
thomason993 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα χθες εγώ και μπορώ να πω οτι εχω μείνει πολυ εντυπωσιασμενος από το πληκτρολόγιο. Κατ αρχάς με το που το έβγαλα απο τη σακούλα το είδε ο μικρός αδερφός, του άρεσε πολύ οποτε του το έκανα δώρο. Η κατασκευή είναι πολυ όμορφη και στιβαρή. Η εξωτερική πάνω επιφάνεια είναι ολη από μέταλλο (συμπαγές,οχι επικάλυψη) που αφήνει πολύ ωραία αίσθηση στην αφή και το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο στιβαρό και ακριβό. Τα πλήκτρα μου φαίνονται πολυ διαφορετικά απο ολα μου τα παλιά πληκτρολόγια, μιας και δεν ειχα ξαναχρησιμοποιήσει μηχανικό. Σιγουρα πιο θορυβώδη από πληκτρολόγια μεμβράνης που είχα χρησιμοποιήσει αλλά οχι ενοχλητικά. Δεν τα χω συνηθίσει ακόμα, αλλα πιστεύω σε βάθος χρόνου θα τα συνηθισω και θα τα προτιμώ πολύ περισσότερο απο μεμβράνης. Πάντως η αίσθηση του να πατας μηχανικό πλήκτρο ειναι σιγουρα πιο ευχάριστη απο τα μεμβράνης. Στα πολύ μεγάλα συν του πληκτρολογίου είναι το RGB. Σίγουρα άξιζαν τα 5€ παραπάνω απο το genesis thor στο eshop που έχει μονο λευκό φωτισμό. Κατεβάσαμε με τον μικρο το software της trust απο το link που έδινε στα manuals (το οποίο είναι αρκετά εύκολο στη χρήση) και από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα. Έχει πολλά εφέ φωτισμού που μπορείς να διαλέξεις (συνδιασμούς pattern και χρωμάτων) που είναι πολυ εντυπωσιακοί όλοι τους, ακόμα και μέρα με αρκετο φως στο δωμάτιο. Επισης μπορείς να διαλέξεις συχνότητα για το USB report rate και μπορεις να φτιαξεις διαφορετικά προφίλ με τις ρυθμισεις που θες και να εναλλασεις. Το μονο αρνητικό που βρήκα είναι οτι ενα κουμπάκι ειχε βάφτει λιγο ατσαλα στο πλάι του με αποτελεσμα να εχει πεσει λιγο παραπάνω μπογιά και να είναι λιγο τραχιά η επιφάνεια. Οποτε πηγα να το ξυσω για γινει λείο αλλα απο το ξύσιμο εφυγε η μπογια και φαινοταν το ημιδιαφανές χρώμα του πλαστικού απο κατω μετά. Βέβαια το εβαψα με ενα ανεξίτηλο μαύρο μαρκαδόρο μετα οπότε δε φαίνεται τίποτα τώρα, αλλά το αναφέρω για να μη κάνει και κανείς απο εσάς. Πολυ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος μεχρι στιγμής από το πληκτρολόγιο με λιγα λόγια. Σιγουρα αξίζει στα 40€ για μένα. Υ.Γ. ο μικρός που το εγκαινίασε πρώτος σε παιχνίδι στο CS GO μου είπε οτι το συνηθισε κιολας και τον βολευει πολύ. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από thomason993 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Lecter D είπε Εγώ που έχω blue switch , ψάχνω απλά μια αφορμή για να το αλλάξω σε red . πραγματικά κάνουν πάρα πολύ θόρυβο . Τόσο που απορώ πως δεν εχει έρθει γείτονας για παράπονα Όταν θα πάρεις με red θα σου λείπει η αίσθηση και ο θόρυβος πίστεψέ με. Μόνο άν ενοχλεί τους γύρω σου τόσο πολύ, προχώρα σε αλλαγή.
IcemanGr71 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μεταξύ Trust GXT 890 και Motospeed Inflictor CK104 (Red switches) τι θα προτιμούσατε????
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε Μεταξύ Trust GXT 890 και Motospeed Inflictor CK104 (Red switches) τι θα προτιμούσατε???? Για να σου προτείνει κάποιος ενα απο τα δύο πρέπει να έχει δοκιμάσει και τα 2. Δεν ξέρω αν υπερέχει σε κάτι το trust αλλα το Motospeed ειναι εγγυημένα καλό. Το χρησιμοποιώ εγώ και άλλοι φίλοι που τους το έχω προτείνει και ειναι απόλαυση στην πληκτρολόγηση. Εχω τους μπλέ διακόπτες.
paz87 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Κάτοχος από χθες του συγκεκριμένου πληκτρολογίου και του ποντικιού της ίδιας εταιρείας στα 15,90€ από Κωτσόβολο Λάρισας. Άριστες οι πρώτες εντυπώσεις και για τα 2! Ο Κωτσόβολος στο site του δεν το βγάζει πλέον διαθέσιμο για αγορά...
Arwindan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Όντως δεν το βγάζει πλέον αλλά ευτυχώς πρόλαβα να ρίξω μία παραγγελία το πρωί. Είπα να μην δώσω πολλά για πρώτο μου μηχανικό πληκτρολόγιο πριν καταλήξω σίγουρα στο τι διακόπτες θέλω. Σε λίγο παραλαμβάνω και θα γράψω πιο αναλυτικές εντυπώσεις.
ChimairaX Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την προσφορά αυτήν . Το πληκτρολογιάκι είναι πολύ καλό και τα προηγούμενα παιδιά γράψαν ό,τι ακριβώς ήθελα κι εγώ. Είμαι της άποψης ότι τα μηχανικά σε σύγκριση με τα μεμβράνης έχουν πολύ μικρή διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Δηλαδή την ταχύτητα γραψίματος / gaming. Τελικά έξω δεν έπεσα, εξακολουθώ να γράφω πιο γρήγορα σε ένα Dell μεμβράνης των 10 ευρώ που έχω στη δουλειά, παρ'όλα αυτά λίγο το feedback, λίγο το RGB, λίγο η όλη αίσθηση, άξιζαν για εμένα στο να πω ότι έκανα μια καλή αγορά. Ήταν ίσως η χρυσή τομή αυτή η προσφορά να αγοράσω μηχανικό πληκτρολόγιο γιατί δεν θα το έκανα ποτέ.
V-a-c Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Arwindan είπε Όντως δεν το βγάζει πλέον αλλά ευτυχώς πρόλαβα να ρίξω μία παραγγελία το πρωί. Είπα να μην δώσω πολλά για πρώτο μου μηχανικό πληκτρολόγιο πριν καταλήξω σίγουρα στο τι διακόπτες θέλω. Σε λίγο παραλαμβάνω και θα γράψω πιο αναλυτικές εντυπώσεις. Το έχει και το public στην ίδια τιμή ! 2
thomason993 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Αν τύχει και πέσει το Trust στα χέρια κανενός που έχει δουλέψει και το CK104, ας μας κάνει μια σύγκριση για να ξέρουν όσοι είναι στο δίλημμα τι να επιλέξουν..
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Στις 14/2/2018 στις 12:38 ΜΜ, astral7 είπε Εγω σαν κάτοχος του ck104 έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με τους κόκκινους διακόπτες για το gaming που το χρειάζομαι. Ελπίζω να βγει και το trust άνετο και αξιόπιστο! Σαν το 104 ουδέν. Ούτε trust ούτε genesis μη λέμε χαζά.
V-a-c Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, thomason993 είπε Αν τύχει και πέσει το Trust στα χέρια κανενός που έχει δουλέψει και το CK104, ας μας κάνει μια σύγκριση για να ξέρουν όσοι είναι στο δίλημμα τι να επιλέξουν.. κοίτα από την στιγμή που έχουν τα iδια switches ( outemu red ) πόσο διαφορά να έχει το ένα με το άλλο , πιστεύω κριτήρια πρέπει να είναι η εμφάνιση κ η τιμή , διότι η ποιότητα κατασκευής θα είναι παρόμοια πάνω-κάτω , από την άλλη το trust έχει και σαν έξτρα το software παραμετροποίησης και υποτίθεται έχει αρχική τιμή λιανικής πολύ παραπάνω από το motorspeed , είναι και πιο βαρύ ,αν αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι . 1
loukas599 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, radiohead είπε Σαν το 104 ουδέν. Ούτε trust ούτε genesis μη λέμε χαζά. Τα έχεις και τα δύο και τ το λες αυτό;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Στις 14/2/2018 στις 12:38 ΜΜ, astral7 είπε Εγω σαν κάτοχος του ck104 έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με τους κόκκινους διακόπτες για το gaming που το χρειάζομαι. Ελπίζω να βγει και το trust άνετο και αξιόπιστο! Έχω χρησιμοποιήσει το 104 και το genesis της γειτονικής προσφοράς. Όσο για την απομίμηση του razer που κοστίζει αρχική όσο ένα μηχανικό Logitech ή ένα corsair δεν έχω λόγια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα