Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, x_vagos_x είπε

Το έχω στη δουλειά, και για ποντικάκι έχω πάρει και ένα Anker Ergonomic Mouse και πλέον στο γραφείο είμαι ο γνωστότερος γκατζετάκιας :P 

Like για το link από το ποντικάκι.. αξίζει να το δοκιμάσω, μιας κ το ποσό δεν είναι απαγορευτικό..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, x_vagos_x είπε

Δύσκολα θα βρεις άνθρωπο που να προτιμά πληκτρολόγιο μεμβράνης σε σχέση με οποιοδήποτε μηχανικό.

Απλώς λίγο προσοχή και αν γίνεται να δοκιμάσετε τους διακόπτες σε ένα κατάστημα γιατί μπορεί να μην σας βολεύουν, παιδιά.

Εγώ είχα πάρει περιχαρής red (που δεν είναι clicky, ενώ ηθελα αυτό ακριβώς) και ξενέρωσα τότε. Τώρα που έχω blue είναι πραγματικά απόλαυση το typing.

Το έχω στη δουλειά, και για ποντικάκι έχω πάρει και ένα Anker Ergonomic Mouse και πλέον στο γραφείο είμαι ο γνωστότερος γκατζετάκιας :P 

Γνώμη μου: αν πληκτρολογείς και παίρνεις μηχανικό για την αίσθηση, ΜΗΝ πάρεις κάποιον linear (κόκκινο ή μαύρο), αλλά κάποιον clicky (μπλε ή καφέ). Προσωπικά καλύτερο ένα μεμβράνης με λίγο πιο ψηλά πλήκτρα, παρά ένα μηχανικό που δεν προσφέρει κάποια "απόλαυση" (τα κόκκινα ήταν ένα απλό χλακ χλακ κάθε φορά που πληκτρολογούσα, χωρίς το tactility που περίμενα)

το συγγεκριμενο ειναι red

Δημοσ.

Ναι βρε το καταλαβα.

Γενικα λεω στην αρχη τα μηχανικα ειναι ανωτερα των συμβατικων. Συγκεκριμενα ομως και επι μερους μπορει καποιος να μην θελει τελικα κοκκινους και να μην του κανουν για τη δουλεια που τους θελει, οπως την επαθα κι εγω.

Cmour με ενα μαξιλαρακι για τον καρπο και μια δυο ωριτσες να συνηθισουν οι μυες και δεν θα θες αλλο ποντικι. Λιγο πιο βαρυ θα το ηθελα αλλα κατα τ αλλα πραγματικα φχαριστιεμαι απ οταν το πηρα το συγκεκριμενο.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 hours ago, black66.gr said:

Όχι πλέον. Υπάρχει Ελληνική αντιπροσωπεία. http://motospeed.gr

Λίγα λόγια για την BigTree I.K.E.

Τον Απρίλιο του 2017 ιδρύθηκε η εταιρία χονδρικού εμπορίου BigTree Ι.Κ.Ε. Τα γραφεία βρίσκονται Επισκόπου Αμβροσίου 5, T.K. 54630, κέντρο Θεσσαλονίκης. H BigTree Ι.Κ.Ε. έχει αναλάβει την επίσημη διανομή των προϊόντων της Motospeed στην Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την BigTree Ι.Κ.Ε. καλύπτονται με εγγύηση από το άρτια εκπαιδευμένο support center μας.

Δηλαδή και εμείς που τα έχουμε πάρει από gearbest (με την γαμάτη προσφορά στα 30 ευρώ που ήταν τότε πριν απο κανα χρόνο) μπορούμε να τα στείλουμε εκεί αν πάθουν τίποτα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ειχε αγορασει ενας φιλος, στο black friday απο τον Κοτσοβολο.

Οι εντυπωσεις του ειναι κυριως θετικες, οπως μου εχει πει εχει παρομοιο design με το blackwidow της razer,

τωρα για τους κοκκινους διακοπτες κτλ, ερχοταν απο μεμβρανης οποτε οτι και να επαιρνε θα εβλεπε διαφορα στην αισθηση κτλ..

Επεξ/σία από xSense
Δημοσ.

Εγω σαν κάτοχος του ck104 έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με τους κόκκινους διακόπτες για το gaming που το χρειάζομαι. 

Ελπίζω να βγει και το trust άνετο και αξιόπιστο! 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Δηλαδή και εμείς που τα έχουμε πάρει από gearbest (με την γαμάτη προσφορά στα 30 ευρώ που ήταν τότε πριν απο κανα χρόνο) μπορούμε να τα στείλουμε εκεί αν πάθουν τίποτα; 

Έχει απαντήσει ήδη στην ερώτηση ο φίλος

• Like 1
Δημοσ.

Υπόψιν, έχουν και έναν πόντικα της Trust σε προσφορά

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-mice/160390-trust-gxt-155-gaming-black

Τα παρήγγειλα πακέτο εγώ, σε ευχαριστώ ΟΡ.

Ελπίζω να μην πάει κι αυτό το πληκτρολόγιο άκλαφτο (είμαι κακός rage gamer)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψήνομαι και εγώ για μηχανικό , είχα πάρει δώρο το genesis thor - red switch στον αδερφό μου και μου άρεσε , δεν το δοκίμασα πάρα πολύ και δεν ξανάχα την ευκαιρία να το δω , αλλά από τότε δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την αίσθηση να χρησιμοποιείς μηχανικό πληκτρολόγιο επίσης πιστεύω ότι τα blue switch ίσως να μου ταιριάζουν περισσότερο και λέω να τα δοκιμάσω , ( μόνο τον θόρυβο ψηλοφοβάμαι ) είναι σε σχετικά καλή τιμή genesis thor - blue switch (υποθέτω θα ξαναμπεί σε προσφορά και στο eshop)

Όμως δεν ξέρω αν καταφέρω να κρατηθώ άλλο :P , με "γαργαλάν" τα δάκτυλα να το αγοράσω από το "αδερφάκι" του ...

Το trust φαίνεται επίσης καλό για όποιον θέλει red switch και rgb φωτισμό .

Επεξ/σία από V-a-c
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, V-a-c είπε

Ψήνομαι και εγώ για μηχανικό , είχα πάρει δώρο το genesis thor - red switch στον αδερφό μου και μου άρεσε , δεν το δοκίμασα πάρα πολύ και δεν ξανάχα την ευκαιρία να το δω , αλλά από τότε δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την αίσθηση να χρησιμοποιείς μηχανικό πληκτρολόγιο επίσης πιστεύω ότι τα blue switch ίσως να μου ταιριάζουν περισσότερο και λέω να τα δοκιμάσω , ( μόνο τον θόρυβο ψηλοφοβάμαι ) είναι σε σχετικά καλή τιμή genesis thor - blue switch (υποθέτω θα ξαναμπεί σε προσφορά και στο eshop)

Όμως δεν ξέρω αν καταφέρω να κρατηθώ άλλο :P , με "γαργαλάν" τα δάκτυλα να το αγοράσω από το "αδερφάκι" του ...

Εγώ που έχω blue switch , ψάχνω απλά μια αφορμή για να το αλλάξω σε red . πραγματικά κάνουν πάρα πολύ θόρυβο . Τόσο που απορώ πως δεν εχει έρθει γείτονας για παράπονα :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Εγώ που έχω blue switch , ψάχνω απλά μια αφορμή για να το αλλάξω σε red . πραγματικά κάνουν πάρα πολύ θόρυβο . Τόσο που απορώ πως δεν εχει έρθει γείτονας για παράπονα :lol:

Ντάξει εγώ είμαι σε χωριό , δεν έχω τέτοιο πρόβλημα ! 

Έχεις το genesis ?

Επεξ/σία από V-a-c

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...