Προς το περιεχόμενο

ΤΕΛΟΣ-[UHDTV] SONY KD-65SD8505 @ mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kd-65sd8505-1180684.html?_%24ja=tsid%3A48889&rbtc=lws|con|CD20666||p||&lkws_10719=5a7ffc5d-32fc-3a94-3ebd-da0f2e15ded8

Επόμενη τιμή 

https://www.skroutz.gr/s/8802538/Sony-KD-65SD8505.html

Χαρακτηριστικά 

https://www.displayspecifications.com/en/model/262042c

Ιστορικό idealo.de (φωτό)  

Άς μας πουν οι ειδικοί εάν αξίζει .

SONY-KD-65SD8505.png

αρχείο λήψης.png

Επεξ/σία από milos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

VA αρα καλό μαυρο όπως εχουμε ξαναπεί.

Ωστόσο αν την έχει κάποιος ή εστω την έχει δει να μας πει πώς πάει απο Uniformity Banding. Ειναι πολύ επίφοβο σε τέτοιες ιντσες και ειδικά στο VA panel βάλε και την ποιότητα sony..

Oπως εχω γράψει δεν υπάρχει αξιόπιστο Service της Sony στην Ελλάδα. Η Χαλαστρα σερβις δεν λογίζεται ως σερβις. Οπότε για αρχή ενα βασικό μείον της τηλεόρασης ειναι αυτό.

Κατα τα άλλα πολύ καλή τιμή για 65'

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εννοείται πως αξίζει θα την χτύπαγα άλλα έχω μόνο τα 1000

a1a3b7_1.jpg

& μου λείπουν τα 99

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείται.

Γι' αυτό και η συγκεκριμένη SONY υποστηρίζει κανονικά DVB-T2 με HEVC (aka H.265).

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ποτέ Ξανά δεν κάνω το λάθος να παρω Sony TV. Πήρα Black Friday την 55KD7096 και με την συστολή διαστολή του πλαστικού σε άκυρες ώρες όταν λειτουργεί κοπανάει μια στο τόσο λες και ψήνω pop corn. Το service της Sony λέει ότι είναι νορμαλ. Τι να πω. Είχα Panasonic, Samsung, LG, μέχρι και Τurbox και δεν είχα ποτέ αυτο το προβλήμα. Όχι ευχαριστώ και 399 να ήταν.

• Like 2
Δημοσ.

περίπου σε τι απόσταση πρέπει να την βλέπεις αυτή την οθόνη χωρίς να ζαλίζει?είμαι στα 3 μέτρα και έχω μια πενηντάρα τωρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψήνομαι και γω... , αν έδιναν δώρο και τα 5 χρόνια εγγύηση που δίνει και το public δωρεάν θα την είχα πάρει.
Ας διορθωθεί αυτό στο πρώτο ποστ σχετικά με τον δέκτη γιατί μπορεί να μπερδέψει κάποιον.

Όσο για τον φίλο που λέει για τις κυρτές, νομίζω πως η sony έχει άλλη φιλοσοφία και δεν τις κάνει υπερβολικά κυρτές!

Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από διάφορα βίντεο στο youtube, αλλά και από την ίδια την sony που στην σελίδα του προϊόντος το περιγράφει σαν ... ομαλές, φυσικές καμπύλες!

Ξέρει κανείς αν παίζει DTS ήχο στα mkv? Δυστυχώς ένα 90% από τα άπειρα αρχεία που έχω είναι με τέτοια κωδικοποίηση και είναι σοβαρό (-) αν δεν υποστηρίζετε! Στην σελίδα πάντως που τα έχει όλα αναλυτικά δεν το αναφέρει στα πρότυπα ήχου.

50c2d1e0881bfca5dc1ed19ce54d4b09?fmt=jpe

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε abdulah εννοείτε πως έχει HDR!
Αν και έφτασα ένα βήμα να την πάρω, αλλά τελικά αυτό με τις 45 μοίρες στην γωνία θέασης μου άλλαξε την γνώμη.
Μου φαίνεται υπερβολικό σε τόσο μικρή γωνία να χάνεις το 56% της φωτεινότητας και της αντίθεσης!
Βέβαια είναι γνωστό αυτό στα συγκεκριμένα πάνελ, αλλά φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλες της ίδιας κατηγορίας σε καλύτερη μοίρα.
(Aπό review)  """ As always with VA technology, the contrast is good at the expense of viewing angles that are smaller than on an IPS or Oled panel. We thus measured a loss of brightness of 56% at 45 ° on the sides and even -76% at 45 ° above and below. We advise you to stand in front of the TV to avoid the loss of brightness in bright areas and the decrease of contrast in dark areas """"

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τηλεόραση του 2016 με κυρτό panel va αντίστοιχη της flat xd850 η οποία φορούσε ips.Γενικά καλό σύνολο με βασικό μειονέκτημα το μετριότατο hdr καθώς και το βαρύ smart κομμάτι λόγο αδύναμου soc. 

Από εκεί και πέρα το κυρτό σχέδιο βελτιώνει την γωνία θέασης σχετικά με ένα απλό va. Στις 65 ίντσες το θεωρώ γενικά δυνατό προσόν. Αν και είναι λιγότερο κυρτή από ότι η samsung. 

Όλα όσα ψάχνεται φυσικά και υπάρχουν και θεωρούνται δεδομένα σε ένα μοντέλο του 2016 αυτής της κατηγορίας. 

Δυστυχώς η συγκεκριμένη δεν ακούστηκε καθόλου και δεν πούλησε λόγο υψηλής τιμής αλλά κυρίως γιατί ήταν αρκετά υποδεέστερη σε σχέση με την σειρά Samsung ks αντίστοιχης κατηγορίας το 2016. 

Παραμένει όμως μία καλή τηλεόραση συνολικά. Με απόλυτα δεδομένα και τις τιμές του σήμερα η τηλεόραση είναι εξαιρετική για τα λεφτά της. 120 hz, κυρτό va triluminos  και reality engine. 

Για κάποιον που θέλει 65αρα σήμερα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Βέβαια το απόθεμα πρέπει να είναι μετρημένο στα δάκτυλα. 

Επεξ/σία από Rebel21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...