ziaba Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 έχουμε παρόμοιο σύστημά ακόμα με hdd sata 3 τα πάει αρκετά καλά (προσωπικά τον έβγαλα και έβαλα nvme για να χω τελείως αθόρυβο pc χωρίς καλώδια μέσα στο case άλλα αυτό είναι άλλο καπέλο) κάτι παίζει με τους drivers πιστεύω 1
nvnight Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, CrazyGreekMeLi είπε να βαλω ssd σε ενα συστημα το οποιο εχει φαει τα ψωμια του; σοβαρα μιλας; Τι είναι αυτό ακριβώς που μας δείχνεις και στηρίζει ότι το σύστημα 'έφαγε τα ψωμιά του'? Έχει 701 μέρες λειτουργίας, so what? Έχει ~6000 Power on cycles, όταν οι κατασκευαστές δίνουν 30000-50000..ακόμα και αν ο δίσκος ήταν για πέταμα, το σύστημα είναι μια χαρά, για την χρήση που ανέφερες αρχικα Εγω καταλαβαίνω ότι το σύστημα είναι μια χαρα, απλά σου φαίνεται αργό καθώς έχεις συνηθίσει πιο γρήγορα access times με το δικό σου που έχει ssd. Έκανες λάθος επιλογές, οκ συμβαίνει αλλά μη προσπαθείς να αντικρούεις σώνει και καλά τις συμβουλές όλων, ειδικά για τη χρησιμότητα ενός ssd. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από nvnight
LambisElef Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ θα έλεγα, εκτός από την υγεία του νέου δίσκου, να δεις το τροφοδοτικό, δοκίμασε κάποιο άλλο και δες τη συμπεριφορά του υπολογιστή.
BringMe2Life Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, LambisElef είπε Εγώ θα έλεγα, εκτός από την υγεία του νέου δίσκου, να δεις το τροφοδοτικό, δοκίμασε κάποιο άλλο και δες τη συμπεριφορά του υπολογιστή. Κι αυτό παίζει.. Και να κάνει και test τις ram..
CrazyGreekMeLi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Virus200 είπε Ts σε βρίσκω λίγο επιθετικό ως προς τα άτομα που αφιερώνουν χρόνο να σε βοηθήσουν και δεν είναι σωστό. Δίκιο έχουν όλοι για τον ssd που σου λένε ακόμα και σε sata2 να τον βάλεις πάλι θα έχεις την διπλάσια ταχυτητα σε σχέση με τον απλό ένα φθηνό με 50 ευρώ απλά για το os και τα προγράμματα κριντζαρα λιγο γιατι το θεμα μου ειναι , οτι κατι ισως φταει στα settings, απλα ηθελα να δω μηπως καποιος ειχε παρομοιο προβλημα με αυτον τον cpu mobo ram , δεν το γραψα για να με κρινουν αν εκανα σωστη αναβαθμιση , ωστοσο ζητω συγγνωμη εαν ημουν λιγο επιθετικος 😊 . λοιπον ετρεξα τεστ για την ραμ και ειναι ολα οκ, εκανα τα update που εχει στο site της η gigabyte και τα πραγματα ειναι καλυτερα. αλλα με ενα chrome tab η ραμ γεμιζει .δηλαδη με το boot η ραμ ειναι φουλ 50% απλα ρε μαγκες μου ξερω ποσο αργος μπορει να ειναι ενα σκληρος και ποσο διαφορετικος ειναι σε σχεση με τον ssd απλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να σας εξηγησω σωστα οτι ο λογος που ειναι "αργο" το συστημα δεν ειναι ο σκληρος . 2 ώρες πριν, nvnight είπε Τι είναι αυτό ακριβώς που μας δείχνεις και στηρίζει ότι το σύστημα 'έφαγε τα ψωμιά του'? Έχει 701 μέρες λειτουργίας, so what? Έχει ~6000 Power on cycles, όταν οι κατασκευαστές δίνουν 30000-50000..ακόμα και αν ο δίσκος ήταν για πέταμα, το σύστημα είναι μια χαρά, για την χρήση που ανέφερες αρχικα Εγω καταλαβαίνω ότι το σύστημα είναι μια χαρα, απλά σου φαίνεται αργό καθώς έχεις συνηθίσει πιο γρήγορα access times με το δικό σου που έχει ssd. Έκανες λάθος επιλογές, οκ συμβαίνει αλλά μη προσπαθείς να αντικρούεις σώνει και καλά τις συμβουλές όλων, ειδικά για τη χρησιμότητα ενός ssd. να σημειωσω οτι το pc ηταν κοντα στο κρεβατι μου και εχει φαει πολλα κλοτσιδια 😂. ενταξει ομως τον σκληρο αυτον τον εχω φτιαξει ως εξωτερικο σκληρο και θα τον χρησιμοποιησω για ps4 . απλα ρε παιδια επειδη το pc το χρησιμοποιουσα χρονια, ειχα καταλαβει οτι δεν δουλευε οπως δουλευε παλιοτερα
nvnight Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) OK, είναι γεγονός οτι τα 4GB ram είναι το κατ'ελάχιστο πλέον για να πείς οτι έχεις μια καλή εμπειρία, συνεπώς έχεις δίκιο στο οτι μαξάρει με μερικά tabs και 1-2 προγράμματα να τρέχουν παράλληλα. Οπότε λογικό, απο αυτό και μόνο, το pc να καθυστερεί αισθητά..πόσο μάλλον με συνδυασμό ενός μηχανικού δίσκου.. Όπως λές, έχεις καλά temps, δεν έχεις malware ή ιούς, η μνήμη και ο σκληρός τεσταρίστηκαν και είναι οκ, θέματα με freezes και μπλέ οθόνες και restarts δεν έχεις..μήπως απλά είναι αυτό που μπορεί να αποδόσει με τα specs που έχει? Κάτι άλλο, γράφεις παραπάνω οτι το χρησιμοποιείς χρόνια και πήγαινε καλύτερα. Στο πρώτο σου post ομως, γράφεις οτι αναβάθμισες πριν 6 μήνες..??? Όταν αναβάθμισες, έκανες καθαρή εγκατάσταση ή απλά κούμπωσες τον παλιό σκληρό με τα τοτε υπάρχοντα windows? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από nvnight
CrazyGreekMeLi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, nvnight είπε OK, είναι γεγονός οτι τα 4GB ram είναι το κατ'ελάχιστο πλέον για να πείς οτι έχεις μια καλή εμπειρία, συνεπώς έχεις δίκιο στο οτι μαξάρει με μερικά tabs και 1-2 προγράμματα να τρέχουν παράλληλα. Οπότε λογικό, απο αυτό και μόνο, το pc να καθυστερεί αισθητά..πόσο μάλλον με συνδυασμό ενός μηχανικού δίσκου.. Όπως λές, έχεις καλά temps, δεν έχεις malware ή ιούς, η μνήμη και ο σκληρός τεσταρίστηκαν και είναι οκ, θέματα με freezes και μπλέ οθόνες και restarts δεν έχεις..μήπως απλά είναι αυτό που μπορεί να αποδόσει με τα specs που έχει? Κάτι άλλο, γράφεις παραπάνω οτι το χρησιμοποιείς χρόνια και πήγαινε καλύτερα. Στο πρώτο σου post ομως, γράφεις οτι αναβάθμισες πριν 6 μήνες..??? Όταν αναβάθμισες, έκανες καθαρή εγκατάσταση ή απλά κούμπωσες τον παλιό σκληρό με τα τοτε υπάρχοντα windows? κοιτα , το pc αυτο το πηρα περιπου το 2008 , ειχε windows 7 32bit, 2ram και μια radeon 4850 (?) θα σε γελασω δεν θυμαμαι . τοτε πηγαινα ακομη δημοτικο !! , μεχρι περυσι που εφυγα απο το πατρικο μου για να παω να σπουδασω το χρησιμοποιηουσα .οπως προειπα του ειχα βαλει την gt630 γιατι κατι λολ τα επαιζε low σε window mode 1280x720 με το ζορι η gpu που ειχε. οταν αρχιζα να ψαχνομαι με pc κλπ καταλαβα οτι με ειχαν πιασει κωτσο με 32bit λογισμικο, οποτε εβαλα 64bit και εβαλα και μια 8αρα ραμ, οταν τα εκανα αυτα το pc ηταν τιμιο αλλα με το καιρο αρχισε να πεφτει η αποδοση του, μεχρι που ειπα οτι νταξει πρεπει να αλλαξω κατι πραγματακια εκει μεσα.εκανα τις αλλαγες ,αλλα το pc του λειτουργουν οι γονεις μου και οποτε γυρναω στο πατρικο , και μου ειπαν οτι κολλαει αρκετα , και το παρατηρησα και γω . εκανα καθαρη εγκατασταση . τωρα τελευταια μολις μπει το pc στην επιφανεια εργασιας αμα το αφησω 2 3 λεπτα χωρις να κανω τιποτα , μαυριζει η οθονη και ενω ακουγονται οτι δουλευουν τα παντα , δεν ανταποκρινεται τιποτα , αμα ομως δεν το αφησω θα αρχισει να πιξελιαζει η οθονη για 3 4 δευτερα και μετα θα μου βγαλει ειδοποιηση οτι οι ρυθμισεις τις καρτας γραφικων εκαναν restart σε default κατασταση. πιθανον να ειναι driver προβλημα αυτο διοτι δεν το ειχα παλιοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα