Tsamjunior Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα στην ομάδα! Από χθες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με υπότιτλους στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, περνάω την ταινία στο usb stick, το βάζω στην τηλεόραση και όταν ανοίγει και πατάω να εμφανιστούν οι υπότιτλοι μου βγάζει μήνυμα "Subtitle not available". Είμαι σίγουρος ότι έχω κάνει τη σωστή διαδικασία, δηλαδή ίδιο όνομα και στον ίδιο φάκελο υπότιτλοι και ταινία, γιατί το έχω κάνει χιλιάδες φορές εδώ και 2 χρόνια. Όλες μα όλες οι άλλες ταινίες και σειρές (και είναι χιλιάδες) που έχω βάλει με τον ίδιο τρόπο έπαιζαν και ακόμα παίζουν κανονικά αλλά στην συγκεκριμένη για κάποιο λόγο δεν λέει με τίποτα να διαβάσει υπότιτλους. Το αρχείο υποτίτλων είναι .srt, και έχω δοκιμάσει τουλάχιστον άλλα 5 αρχεία υποτίτλων μήπως αυτό έφταιγε, χωρίς δυστυχώς να αλλάξει κάτι. Καμία ιδέα κάποιος με το τι μπορεί να γίνεται? Τείνω να πιστέψω ότι η TV μου έχει προσωπικά προβλήματα με την συγκεκριμένη ταινία! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
postfire Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 μηπως εχουν θεμα οι υποτιτλοι? δοκιμασε ς να τους κατεβασεις απο αλλου?
Tsamjunior Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικά άκυρο! Τώρα παρατηρώ ότι πλέον το κάνει και στις υπόλοιπες ταινιίες, παίζει μόνο σε όσες τους έχουν ενσωματωμένους. Οι υπότιτλοι απ'ότι βλέπω έχουν κωδικοποίηση utf-8 οπότε δεν βλέπω να είναι αυτό το πρόβλημα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στην διαδικασία που κάνω τόσο καιρό. Τι παίζει να φταίει ξαφνικά; Μπορώ μήπως με κάποιο τρόπο να τους ενσωματώσω στην ταινία ίσως; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από Tsamjunior
keravnos21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Τα 2 αρχεια δηλαδη η ταινια και οι υποτιτλοι πρεπει να εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ονομα αλλιως δεν παιζουν για κοιταξε το.
Tsamjunior Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ονομα και ειναι και στον ιδιο φακελο οπως και τα χιλιαδες βιντεο που εχω βαλει εδω κ 2 χρονια, δεν αλλαξα απολυτως τιποτα. Ξαφνικα απο τη μια μερα στην αλλη δεν τους διαβαζει και μου βγαζει subtitle not available. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από Tsamjunior
Tsamjunior Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Να προσθέσω επίσης ότι σε διαφορετική τηλεόραση παίζουν μια χαρά οι υπότιτλοι. Επομένως είναι θέμα της τηλεόρασης. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τώρα όλα καλά! Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να έφταιγε, προφανώς ήταν θέμα λογισμικού της τηλεόρασης. Άν κάποιος γνωρίζει ας ενημερώσει για ποιο λόγο γινόταν αυτό, αλλιώς ας μείνει το θέμα μήπως έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα.
postfire Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 απλα ειχε φαει κολλημα ο player της tv. αφου εισαι οκ τωρα με την επαναφορα
Diskimpex Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Αν και με τα χρωματα γινεται ειναι θεμα λογισμικου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα