petran91 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έκανα format και σε καινούρια εγκατάσταση windows 10 pro πάω να συνδεθώ στον Chrome ώστε να γίνει συγχρονισμός του Browsing data μου, και μου πετάει το error του τίτλου. Καμία λεπτομέρεια. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το 2-step verification, τα ίδια. Άλλαξα κωδικό, τα ίδια. Αν μπω στο google account μέσω της ιστοσελίδας, μπαίνει κανονικά. Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται μόνο όταν πατάω πάνω δεξιά στο ανθρωπάκι για να κάνω login μέσω του browser. Καμιά ιδέα? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από petran91
kinhthra Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δοκίμασε να κάνεις πάλι εγκατάσταση το Chrome. κατέβασε καλύτερα την έκδοση offline
petran91 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Πλέον μου πετάει το ίδιο μήνυμα και στο android κινητό μου που έκανα αποσύνδεση για να δω αν ειναι θέμα λογαριασμού ή υπολογιστή. Είναι θέμα λογαριασμού από ότι φαίνεται
petran91 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Με έπιασε απελπισία, δεν έβρισκα τρόπο να επικοινωνήσω με τη google, έφτιαξα νέο gmail και τελικά σήμερα έφτιαξε και μπήκε και σε κινητό και σε υπολογιστή. Ανεξήγητο, απλά έφτιαξε. Όλα καλά λοιπόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα