Spiros Vasilas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Γεια σας. Στο PC μου έχω δυο σκληρούς δίσκους. Σκέφτομαι στον ένα SSD M.2 να βάλω μόνο Windows 10 και στο άλλο SSD Corsair 480GB να έχω μόνο εγκατεστημένα τα προγράμματα και τα βιντεοπαιχνίδια? Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν δεν είναι στους φακέλους program files που είναι τα windows??
Xristaras12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 πρόβλημα κανένα, απλά με ποιά λογική να το κάνεις αυτό; αν σκέφτεσαι οτι σε περίπτωση φορμάτ δεν θα χρειαστεί να περάσεις προγράμματα και παιχνίδια κάνεις λάθος μιας και οπουδήποτε να κάνεις εγκατάτασταση ενα πρόγραμμα/παιχνίδι δημιουργούνται εγγραφές στη registry με χρησιμες πληροφορίες. Το πιθανότερο είναι μετά δεν θα ξεκινάει τίποτα.
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την προϋπόθεση θα ορίσεις τον φάκελο στον μεγάλο δίσκο κατά την εγκατάσταση και όχι να μεταφέρεις μετά τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Επίσης μπορείς να μεταφέρεις τους προσωπικούς φάκελους όπως dekstop, documents, downloads, music, video κτλ στον μεγάλο δίσκο (δεξί κλικ->ιδιότητες->θέση) οπότε δεν θα έχεις ελαφρύνεις ακόμα παραπάνω τον δίσκο. 38 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε αν σκέφτεσαι οτι σε περίπτωση φορμάτ δεν θα χρειαστεί να περάσεις προγράμματα και παιχνίδια κάνεις λάθος μιας και οπουδήποτε να κάνεις εγκατάτασταση ενα πρόγραμμα/παιχνίδι δημιουργούνται εγγραφές στη registry με χρησιμες πληροφορίες. Το πιθανότερο είναι μετά δεν θα ξεκινάει τίποτα. Το "τίποτα" είναι πολύ απόλυτο! Κάποια παιχνίδια ή εφαρμογές θα δουλέψουν, δεν θα έχουν όμως τις ρυθμίσεις τους ή τα saves (τα παιχνίδια) ενώ κάποια δεν θα δουλέψουν.
BringMe2Life Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Καλή η σκέψη λόγο χώρου αλλά νομίζω δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό. Γτ να μπερδέψεις το PC; Κάνε τον μεγάλο OS και Programs..
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ο M.2 είναι πολύ ποιο γρήγορος από τον απλό ssd, γι αυτό και τον θέλει για os
BringMe2Life Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, micos000 είπε Ο M.2 είναι πολύ ποιο γρήγορος από τον απλό ssd, γι αυτό και τον θέλει για os Τώρα το είδα ότι είναι Μ.2.. Μπορεί να τα βάλει κι έτσι όπως τα σκέφτεται απλά σε format θα πρέπει να περάσει από την αρχή προγράμματα και παιχνίδια για να καταχωρηθούν εκ νέου τα κλειδιά στο μητρώο των Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα