Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα εβαλε προσφορα το public απο χτες την εν λογο τηλεοραση  4k ,με 429 ευρω και δωρο 5 ετη εγγυηση , ειναι καλη στα χαρακτηριστικα της και σαν τηλεοραση? ειχα αποφασισει να παρω την jvc LT49K870 οταν θα την ξαναβαλει ο κωτσοβολος προσφορα στα 399 για την οποια ειχα ακουσει εξαιρετικα λογια αλλα τωρα σκεφτομαι και την συγκεκριμενη προσφορα αν καποιος εχει εμπειρια η γνωριζει αν ειναι αντιστοιχες θα με βοηθουσε πολυ....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 26ska είπε

τηλεορασεις jvc ,hitachi μην τις σκεφτεσαι καν,δεν αξιζουν με την καμια,Κοιτα κατι σε sony,lg,samsung!

Είσαι λάθος πολύ σε αυτό που λες..με αυτά τα λεφτά πήγαινε να δεις τις αντίστοιχες lg samsung...

Πίστεψέ με θα αλλάξεις γνώμη!!ειδικά με 5 χρόνια εγγύηση!!

Δημοσ.

Δηλαδη θες να μου πεις οτι η jvc,hitachi βγαζουν σοβαρες τηλεορασεις?Εχουνε πεθανει οι συγκεκριμενες εταιριες,οπως και η phillips.Mαζευεις χρηματα παραπανω,κανεις υπομονη και δεν πετας τα χρηματα σου στις προαναφερομενες μαρκες,αλλα αγοραζεις απο εταιριες που κατεχουνε το σπορ ακομα και δεν ειναι φασον.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 26ska είπε

Δηλαδη θες να μου πεις οτι η jvc,hitachi βγαζουν σοβαρες τηλεορασεις?Εχουνε πεθανει οι συγκεκριμενες εταιριες,οπως και η phillips.Mαζευεις χρηματα παραπανω,κανεις υπομονη και δεν πετας τα χρηματα σου στις προαναφερομενες μαρκες,αλλα αγοραζεις απο εταιριες που κατεχουνε το σπορ ακομα και δεν ειναι φασον.

Ναι μαζεύεις λεφτά,σκας διπλάσια τριπλασια και στην 5ετια έχεις μείνει από τηλεόραση γιατί πλέον οι τηλεόρασης δύσκολο να σου βγάλουν την 5ετια...πόσες samsung lg έχουν πάει για πέταμα εντός 5ετιας?το μόνο που αξίζει αυτή η τηλεόραση είναι η εγγύηση που σου δίνει και άμα φοράει κάποιο καλό πάνελ πιστεύω ναι αξίζει σίγουρα...

• Thanks 1
Δημοσ.

Συμφορουμιτη αν ειναι να βλεπεις ant1,skai κτλ παιρνεις οτι τηλεοραση να ειναι,για χρηση για ταινιες κονσολα,κτλ,ειδικα 4k ουτε τις κοιτας τις παραπανω μαρκες....

Δημοσ.

Εγω στα σχολια που διαβασα ειδικα για την jvc ηταν ολοι ικανοποιημενοι.... δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 500 και δεν εχω βρει καποια αξιολογη επωνυμη σε αυτα τα χρηματα, με δεδομενες τις συνθηκες αναμεσα στην jvc και στην hitachi με την 5 ετη εγγυηση πια προτιμω?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, marioslefk είπε

Εγω στα σχολια που διαβασα ειδικα για την jvc ηταν ολοι ικανοποιημενοι.... δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 500 και δεν εχω βρει καποια αξιολογη επωνυμη σε αυτα τα χρηματα, με δεδομενες τις συνθηκες αναμεσα στην jvc και στην hitachi με την 5 ετη εγγυηση πια προτιμω?

Πρέπει να μάθεις τι πάνελ φοράει η hitachi αν έχει va h ips...Αν έχει va μην το σκέφτεσαι καν ειναι παρά πολύ καλή περίπτωση..τώρα αν έχει ips αποφασίζεις...υπάρχει και στις προσφορές η blankpunk 49ara με ips panel στα 279ε αν δεν θέλεις να δώσεις πολλα λεφτά...απλά περιμένουμε να παραλάβουν μερικοί να μας που την γνώμη τους...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, marioslefk είπε

ειναι 4k η blaupunkt?

Όχι δεν είναι...αλλά για το μέγεθος είναι καλή τιμουλα.. περιμένουμε εντυπώσεις από κάποιους εντός λίγης ώρας...τσεκαρεις εδώ

Επεξ/σία από georsev
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, marioslefk είπε

καλυτερα δεν ειναι μια που προχωραω στην αγορα να παρω μια 4k?

Εγώ σου πρωτεινα μια τηλεόραση που τρέχει σε προσφορά...τώρα αν θέλεις να πάρεις 4κ πάω πάσο...αν και 4κ υλικό για να δεις πρέπει μόνο να κατεβάσεις(πάρα πολλά gb) διότι για να streamaris με τις ταχύτητες που έχουμε εδώ Ελλάδα ξεχασε το...Άμα έχεις πάρει απόφαση για 4k,κοίτα για άλλη τηλεόραση από την blaupunkt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...