Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα.

Σε φιλο μου χαλασε η θυρα usb του σκληρου εξωτερικού δισκου. Απο οτι βλεπω πρεπει να ξεκόλλησε η θυρα usb απο την μητρικη, αν το λεω καλα. Δεν το εχω μπροστα μου το ειδα μονο απο φωτογραφια(επισυναπτω).

Επειδη τον χρησιμοποιουσε σαν βασικο αποθηκευτικό μεσο και ειχε μεσα παρα πολλα σημαντικα εγγραφα(ειναι τοπογραφος μηχανικος)  τι μπορει να κανει; Μπορει να σωσει τα εγγραφα του και αν ναι σε τι    σερβις πρεπει να απευθυνθει;

27994792_1592126860880523_504219732_n.jpg

Επεξ/σία από tsigpan
Δημοσ.

κανένα "σέρβις" με την έννοια που το σκέφτεσαι δεν θα βοηθήσει.

Αν δεν ανοιχτεί ο δίσκος για να δεις αν έχει sata interface η κανένα custom board δεν μπορεί να ξέρει κανείς.

ψάξτε με βάση το μοντέλο του δίσκου + disassembly πιθανότατα κάποιος θα τον έχει ανοίξει στο youtube.

Αν υπάρχει όντως custom board είτε κάποιος ηλεκτρονικός να μπορέσει να κολλήσει την θύρα διαφορετικά πάτε σε εταιρία ανάκτησης δεδομένων και πάρτε κανένα ηρεμιστικό απο τις τιμές που θα ακούσετε.

Δημοσ.

αν βλέπω καλά στη φωτογραφία είναι usb 3 οπότε sata θα είναι ο σκληρός. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zeibei είπε

αν βλέπω καλά στη φωτογραφία είναι usb 3 οπότε sata θα είναι ο σκληρός. 

σε αντίστοιχα παραδείγματα ΑΛΛΑ με WD passport δίσκους, υπάρχει πλακετάκι και πουθενά sata επικοινωνία.

2TBexternalHDduel-12.jpg

Δημοσ.

Παιδες πραγματικα ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα του πω να στειλει λεπτομερειες για το μοντελο του δισκου και θα ενημερωσω.

Δημοσ.
1 minute ago, Xristaras12 said:

σε αντίστοιχα παραδείγματα ΑΛΛΑ με WD passport δίσκους, υπάρχει πλακετάκι και πουθενά sata επικοινωνία.

2TBexternalHDduel-12.jpg

στα 17 χρόνια που ασχολούμαι με υπολογιστές και ασχολούμαι παραπάνω απ'ότι θα έπρεπε αυτό πρώτη φορά το βλέπω! και έχω ανοίξει πολλούς εξωτερικούς. ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως!!

Δημοσ.
Στις 13/2/2018 στις 9:47 ΠΜ, zeibei είπε

στα 17 χρόνια που ασχολούμαι με υπολογιστές και ασχολούμαι παραπάνω απ'ότι θα έπρεπε αυτό πρώτη φορά το βλέπω! και έχω ανοίξει πολλούς εξωτερικούς. ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως!!

Οι περισσότεροι πλέον δίσκοι (εξωτερικοί usb3) είναι όπως αναφέρει ο @Xristaras12 πλέον. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...