Anastazio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δεν εχω δει τι γινεται στο cable managment απο το phanteks η το nzxt αλλα το meshify εχει τρυπες για καθε πιθανο καλωδιο οποτε και τερμα σβαρνιαρης αν εισαι σαν και μενα δεν γινεται να εχει κακο cable managment και κακο airflow κατ επεκταση αυτο το κουτι,ολα μπαινουν στη θεση τους και τα καλωδια κρυβονται επιμελως στο χωρο του τροφοδοτικου,ακομα πιο ευκολα αν εχεις κανα full modular τροφοδοτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, Anastazio είπε Δεν εχω δει τι γινεται στο cable managment απο το phanteks η το nzxt αλλα το meshify εχει τρυπες για καθε πιθανο καλωδιο οποτε και τερμα σβαρνιαρης αν εισαι σαν και μενα δεν γινεται να εχει κακο cable managment και κακο airflow κατ επεκταση αυτο το κουτι,ολα μπαινουν στη θεση τους και τα καλωδια κρυβονται επιμελως στο χωρο του τροφοδοτικου,ακομα πιο ευκολα αν εχεις κανα full modular τροφοδοτικο. το απλό p400 με full wired psu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BarlifasV Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Το phanteks παιρνει στο πατωμα το τροφοδοτικο, διπλα παλι στο πατωμα εχει πολλες τρυπες σχεδιαστικα για να υπαρχει ακομη ενα κενο ωστε να τραβανε καλυτερα αερα τα fan της gpu. Μπρος πισω πανω κατω εχει fan και εχει εκτος ορατοτητας τους σκληρους δισκους(οπως και το psu π ειπαμε). Εχω κανει ενα απλο τεστ με καπνο να δω πως πηγαινει ο αερας στο συστημα και ποτε ρουφαγε ποτε εβγαζε ουτε που καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαχαχα Απο σερτικο θα ηταν Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Τσέκαρε και το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα