Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στον επεξεργαστη εχω αλλαξη παστα την καρτα γραφικων την εχω 8 μηνες περιπου λειτουργουν κανονικα τα ανεμιστηρια 

α.png

ε.png

Επεξ/σία από sakkoz
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλαξε θεση στα στικακια της μνημης.τσεκαρε τα με memtest.καλο θα ηταν αν συνεχισει να το κανει,για να εισαι σιγουρος,να τα δοκιμασεις ξεχωριστα.τωρα ξερω,pubg με 4ραμ δυσκολο αλλα αν δεν βρεις τι φταιει εχεις μεγαλυτερα προβληματα.

Δημοσ.
Στις 20/2/2018 στις 1:14 ΜΜ, sakkoz είπε

στον επεξεργαστη εχω αλλαξη παστα την καρτα γραφικων την εχω 8 μηνες περιπου λειτουργουν κανονικα τα ανεμιστηρια 

Την πηρες καινουργια;

Δεν κοιταζεις μηπως θελει παστα;

Δημοσ.

το εχω 4 χρονια περιπου το εχω λυση απο την αρχη απ οταν κολλησε και το εδεσα ξανα εχω αλλαξη παστα προσφοτα!!

Δημοσ.

Μπα δεν ειναι τραγικες οι θερμοκρασιες,αν θες πιο κατω ρυθμισε τους ανεμιστήρες στο 100% οταν παιζεις.μα νμζ η δευτερη φωτο ειναι σε παιχνιδι,για 580 ενω ζοριζεται δεν πρεπει να ειναι πολυ.αλλαξες τις μνημες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/2/2018 στις 7:30 ΜΜ, sakkoz είπε

το εχω 4 χρονια περιπου το εχω λυση απο την αρχη απ οταν κολλησε και το εδεσα ξανα εχω αλλαξη παστα προσφοτα!!

Στη γραφικων εννοουσα,διαβασα οτι εχεις αλλαξει παστα στον επεξεργαστη και δε σκεφτηκα να σου γραψω οτι εννοω την καρτα.
Επισης αν κανεις παραθεση σε αυτον που απαντας ισως σε βοηθησει καλυτερα,καθως δεν παρακολουθουμε ολοι ολα τα θεματα.

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.
Στις 13/2/2018 στις 12:08 ΠΜ, sakkoz είπε

Εχω το εξης θεμα κολαει τελειος ο υπολογιστης τι μπορει να φταιει?

Και κάτι πρέπει να κάνεις με την ορθογραφία σου... γιατι βγάζει μάτι... γιατί πως μπορεί να κολλάει ένας τέλειος υπολογιστής ...από την άλλ  ο υπολογιστής μπορεί να κολλάει τελείως (επίρρημα αρχ ελλ ολοκληρωτικά εντελώς) 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...