sakkoz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Εχω το εξης θεμα κολαει τελειος ο υπολογιστης τι μπορει να φταιει?
countass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Καταλαβαινεις οτι δεν ριχνουμε χαρτια εδω περα,και αν δεν πεις λεπτομερως απο τι αποτελείται το pc σου,ποτε και τι ακριβως σου κάνει,δε θα παρεις καμια σοβαρη απαντηση. 6
lek88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Τι υπολογιστής είναι; πόσα χρόνια τον έχεις; του έχεις κάνει ποτέ φορματ;
webparts Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Ας ξεκινησουμε με ενα μετριο ελληνικο και βλεπουμε πως θα παει.. 8 λεπτά πριν, lek88 είπε Τι υπολογιστής είναι; πόσα χρόνια τον έχεις; του έχεις κάνει ποτέ φορματ; Ενας μαυρος. 1
lek88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 34 λεπτά πριν, webparts είπε Ας ξεκινησουμε με ενα μετριο ελληνικο και βλεπουμε πως θα παει.. Ενας μαυρος. Με οθόνη και πληκτρολόγιο; και ποντίκι;
Leon90 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, lek88 είπε Με οθόνη και πληκτρολόγιο; και ποντίκι; έχει και interneti ...
lek88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Leon90 είπε έχει και interneti ... Και καλώδιο που μπαίνει στην πρίζα; Αν δεν μας εξηγήσει το παιδί τι υπολογιστή έχει κτλ.... Προβλέπω να γίνεται χαμός εδώ! Όχι ότι δεν βοηθαμε βέβαια από τώρα... Αλλά λέμε!
Zengar Zombolt Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 άμα είναι οριζόντιο το κουτί ΠΕΤΆ ΤΟ από το παράθυρο άμα είναι κάθετο πες μας τα specs ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ άμα γέρνει πήγαινε το στον πύργο της Πίζας και κάνε μια προσευχή
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, sakkoz είπε Εχω το εξης θεμα κολαει τελειος ο υπολογιστης τι μπορει να φταιει? εσύ.
sakkoz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 οταν παιζω για παραδειγμα pubg μου κολαει τελειος μια φορα την ημερα αλλαξα παστα στον επεξεργαστη το καθαρισα ολα κομπλε φορματ και παλι τα ιδια το πσ το εχω κοντα στα 4 χρονια περιπου. razer:blackwidow-kraken usb-deathhadder mouse
Undertaker25 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Όταν κολλάει, κάνει επανεκκίνηση μόνος του ή πρέπει να κάνεις εσύ?
countass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 δες θερμοκρασίες την ώρα που παίζεις όχι σε idle.κολλάει τι εννοείς; παγώνει η εικόνα; σβήνει; κάνει restart; επίσης τι τροφοδοτικό έχεις; είναι κανα επώνυμο ή κινεζιά;
sakkoz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 κολαει τελειος η εικονα δεν κανει ρεσταρτ μονο του και στην εικονα απλα εχω ανοιξει Pubg τροφοδοτικο εχω ενα aerocool-kcas 600watt και γιατι η καρτα γραφικων εννοω δεν παιζω και απλα το εχω ανοιξει το pubg εχει τοσους βαθμους? στον επεξεργαστη εχω και μια coolermaster seidon δεν υπαρχει προβλημα εκει...
chrisSerres Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Στις 13/2/2018 στις 7:03 ΠΜ, Zengar Zombolt είπε άμα είναι οριζόντιο το κουτί ΠΕΤΆ ΤΟ από το παράθυρο Ρατσιστή!!! Λοιπόν παλικάρι, πες μας τι υγεία έχει ο δίσκος σου με καποιο εργαλείο π.χ. hard disc sentinel. Πάστα άλλαξες στον επεξεργαστή ή στην κάρτα γραφικών? Μόνο εμένα μου φαίνεται τρομακτικό το 79άρι? Αυτή τη στιγμή η gtx680 μου έχει 28 βαθμούς. Αν η κάρτα σου στη καθισιά της έχει 79 βαθμούς, όταν παίζεις παιχνίδια ανεβαίνει στο θεό με αποτέλεσμα να παγώνει το PC σου. Έλεγξε αν το σύστημα ψύξης της κάρτας σου λειτουργεί(αν γυρίζουν τα ανεμιστηράκια της).
fernw_thn_souvla Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν μπορείς, θα ηταν πολυ χρησιμο ctrl+R και γράψε eventvwr Εκεί στο αρχείο καταγραφής των windows, σύστημα, δες λίγο τί σφάλματα βγάζει.Δώσε μας αυτά που είναι την ώρα που κλείνει το pc. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από fernw_thn_souvla 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα