Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι δεν ριχνουμε χαρτια εδω περα,και αν δεν πεις λεπτομερως απο τι αποτελείται το pc σου,ποτε και τι ακριβως σου κάνει,δε θα παρεις καμια σοβαρη απαντηση.

• Like 6
Δημοσ.

Ας ξεκινησουμε με ενα μετριο ελληνικο και βλεπουμε πως θα παει..

8 λεπτά πριν, lek88 είπε

Τι υπολογιστής είναι; πόσα χρόνια τον έχεις; του έχεις κάνει ποτέ φορματ; 

Ενας μαυρος.

• Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, webparts είπε

Ας ξεκινησουμε με ενα μετριο ελληνικο και βλεπουμε πως θα παει..

Ενας μαυρος.

Με οθόνη και πληκτρολόγιο; και ποντίκι; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Leon90 είπε

έχει και interneti ...

Και καλώδιο που μπαίνει στην πρίζα; 

Αν δεν μας εξηγήσει το παιδί τι υπολογιστή έχει κτλ.... Προβλέπω να γίνεται χαμός εδώ! Όχι ότι δεν βοηθαμε βέβαια από τώρα... Αλλά λέμε! 

Δημοσ.

άμα είναι οριζόντιο το κουτί ΠΕΤΆ ΤΟ από το παράθυρο 

άμα είναι κάθετο πες μας τα specs ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

άμα γέρνει πήγαινε το στον πύργο της Πίζας και κάνε μια προσευχή 

Δημοσ.

οταν παιζω για παραδειγμα pubg μου κολαει τελειος μια φορα την ημερα αλλαξα παστα στον επεξεργαστη το καθαρισα ολα κομπλε φορματ και παλι τα ιδια το πσ το εχω κοντα στα 4 χρονια περιπου.

razer:blackwidow-kraken usb-deathhadder mouse

Χωρίς τίτλο.png

Δημοσ.

δες θερμοκρασίες την ώρα που παίζεις όχι σε idle.κολλάει τι εννοείς; παγώνει η εικόνα; σβήνει; κάνει restart; επίσης τι τροφοδοτικό έχεις; είναι κανα επώνυμο ή κινεζιά;

Δημοσ.

κολαει τελειος η εικονα δεν κανει ρεσταρτ μονο του και στην εικονα απλα εχω ανοιξει Pubg τροφοδοτικο εχω ενα aerocool-kcas 600watt και γιατι η καρτα γραφικων εννοω δεν παιζω και απλα το εχω ανοιξει το pubg εχει τοσους βαθμους? στον επεξεργαστη εχω και μια coolermaster seidon δεν υπαρχει προβλημα εκει...

Χωρίς τίτλο.png

Δημοσ.
Στις 13/2/2018 στις 7:03 ΠΜ, Zengar Zombolt είπε

άμα είναι οριζόντιο το κουτί ΠΕΤΆ ΤΟ από το παράθυρο 

Ρατσιστή!!! :P

Λοιπόν παλικάρι, πες μας τι υγεία έχει ο δίσκος σου με καποιο εργαλείο π.χ. hard disc sentinel. Πάστα άλλαξες στον επεξεργαστή ή στην κάρτα γραφικών? Μόνο εμένα μου φαίνεται τρομακτικό το 79άρι? Αυτή τη στιγμή η gtx680 μου έχει 28 βαθμούς. Αν η κάρτα σου στη καθισιά της έχει 79 βαθμούς, όταν παίζεις παιχνίδια ανεβαίνει στο θεό με αποτέλεσμα να παγώνει το PC σου. Έλεγξε αν το σύστημα ψύξης της κάρτας σου λειτουργεί(αν γυρίζουν τα ανεμιστηράκια της).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορείς, θα ηταν πολυ χρησιμο

ctrl+R και γράψε eventvwr

Εκεί στο αρχείο καταγραφής των windows, σύστημα, δες λίγο τί σφάλματα βγάζει.Δώσε μας αυτά που είναι την ώρα που κλείνει το pc.

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...