ghostmaster Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα Ξαφνικα πηγα να ανοιξω το laptop hp elitebook 2570p , με μπαταρια το power led ειναι ασπρο αλλα δεν ανταποκρινεται.αν βγαλω μπαταρια κλεινει .εχω βγαλει την μπαταρια εχω βαλλει το τροφοδοτικο το ιδιο ανοιγει το power led πατωντας πατημενο για παραδειγμα δεν κλεινει το φωτακι ειτε το παταω ειτε οχι το ιδιο. Γνωριζει καποιος καποια λυση ? εχω βγαλει μνημες ,εχω πατησει 30 sec το power button για reset το ιδιο.
alkis13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Σε αρκετες σειρες των Hp, το power button εχει κολλημένο στη πλακετα το 4pin καλωδιο(καλωδιοταινια, λεπτη σα του πληκτρολογιου να φανταστεις). Με την χρηση κοβει καποιο απο τα 4 καλωδια και νεκρωνει το κουμπι. Εαν εχεις γνωση ειναι φτηνο και επισκευασιμο.
ghostmaster Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Έβγαλα καλωδιοταινια απο το laptop την κούμπωσα ηταν οκ .σημερα το ξανα εκανε.
alkis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Όταν πατάς το power button, δεν παίρνει μπροστά σωστά; Είναι νεκρό και απλά το led λειτουργεί; 0. Ο φορτιστής λειτουργεί σωστά; Έχεις κάποιον άλλον να δοκιμάσεις, η καποιο voltμετρο; Α. Ξεκινάς την άτοπο, το δουλεύεις χωρίς hdd, dvd,wifi card. B. Οπτικός έλεγχος στη μητρική μη φαίνεται τίποτα σκασμενο-καμενο πχ πυκνωτής. Γ. Αν δεν δεις κάποια διαφορά τότε επικεντρώνεται το θέμα στη μητρική. Εκεί θα σου πρότεινα να ξανακοιταξεις τον διακόπτη και να προσπαθήσεις να το βραχυκυκλώσεις με ένα κατσαβίδι, δηλαδή να κάνεις εσύ τη δουλειά του διακόπτη, βραχυκύκλωμα κάνεις στη πλακέτα του power button, νομίζω τα δύο δεξιά όπως την κοιτάς από πάνω και βλέπεις τη κόλληση στη καλωδιοταινία. Δ. Συνεχίζουμε με το αν πάει ρεύμα στη μητρική, το power led λογικά θα είναι στη πλακέτα του power button η στο βύσμα. Αν είναι στο βύσμα που σημαίνει ότι ανάβει πριν πάει στη μητρική πρέπει να δεις αν πάει ρεύμα στη μητρική. Έχει ένα πιν η μητρική όπου καταλήγει το βύσμα, ένα κόκκινο με ένα μαύρο προσεκτικά για να δεις ότι υπάρχει τάση, είτε αν αισθάνεσαι καλύτερα μετράς πίσω από το βύσμα χωρίς να ακουμπήσεις την μητρική. Αν το πρόβλημα περιοριστεί στη μητρική εκεί αρχίζουν τα δύσκολα αν δεν είναι κάτι οφθαλμοφανές. Όλα αυτά απαιτούν κάποια εξοικείωση, και καλό θα είναι να είσαι σίγουρος. Αν δεν είσαι δώσε το σε κάποιο μαγαζί επισκευής υπολογιστών σοβαρό. Μην επιχειρήσεις κατι για το οποίο δεν είσαι σίγουρος. Ενημέρωσε μας σε κάθε περίπτωση για οποία εξέλιξη, η τεχνογνωσία καλό είναι να μοιράζεται.
ghostmaster Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Όταν βάζω το καλώδιο ρεύματος ή την μπαταριά στο laptop το power led ανάβει άσπρο το φωτάκι. ωστόσο πατώντας το κουμπί δεν ανταποκρινεται. φαίνεται να παίρνει ρεύμα διότι απο κατω στο λαπτοπ τα leds του power ανάβουν και οτι φορτίζει . Οταν βγαλλω την καλωδιοταινια και την ξανα βάλλω θα παίξει αλλα δεν ξερω για ποσο. θα μπορουσα να βαλλω με ενα power button on/off σαν τα pc .και να το ανοιγω απο εκει ? διοτι η καλωδιοταινια ειναι καπου στα 15 ευρω απο εξωτερικο να παρω αλλο button.
alkis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Αρα το προβλημα ειναι στο power button. Δες πιο ζευγαρι απο τα 4 καλωδια θελει βραχυκυκλωμα και μπορεις να τραβηξεις 2 καλωδια εξω και να βαλεις διακοπτη. 15€ δεν ειναι πολλα παντως + οτι μπορεις να βρεις παραπλήσιου μοντελου πιο φτηνο να ταιριαζει, ψαξιμο θελει
ghostmaster Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα τελικα εντοπισα το προβλημα το ξανα εκανε και τελικα ειναι πληκτρολογιο με το που το βγαλα παιζει με το που το βαλλω κανει το προβλημα να ειναι ο controller πανω στην mobo? η να αλλαξω πληκτρολογιο .δηλαδη ή motherboard αλλη ή πληκτρολόγιο
alkis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δε νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις μητρική από οικονομική άποψη. Στη θέση σου θα φυσουσα προσεκτικά με αέρα, θα κοιτούσα για υγρασία και αν υπήρχε θα καθάριζα προσεκτικά. Τώρα αν βρεις οικονομικό πληκτρολόγιο το αγοράζεις και το δοκιμάζεις. Περίεργο να είναι το πληκτρολόγιο, δε θυμάμαι να έχω ξανά ακούσει κάτι τέτοιο, πριν προβείς σε κάποια φορά άλλου, δοκίμασε το μερικές μέρες με usb πληκτρολόγιο για να είσαι σίγουρος. Αν όντως είναι αυτό, και δε ξανακάνει τα ίδια αύριο μεθαύριο, απορώ πως χάλασε. Έχει ξανα-ανοιχτει το λαπτοπ και τσάκισε η καλωδιοταινία;
rayven18 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Σε μερικά elitebook, νέκρωνε όλο το μηχάνημα εάν είχε θέμα το touchpad!!!!! Κατο design κατασκευής αλλα τώρα που είπες για το πληκτρολόγιο το θυμήθηκα. Βγάλε το πληκτρολόγιο και με λίγο οινόπνευμα καθαρό και μια οδοντόβουρτσα, πινελάκι, καθάρισε τον κονέκτορα που μπαίνει το πληκτρολόγιο. Εαν συνεχίσει να στο κάνει τότε μάλλον έχει το πληκτρολόγιο θέμα, καθάρισε το όσο μπορείς αλλιώς αντικατέστησε το. Απο την στιγμή που έχεις φώς στο power σημαίνει οτι η μητρική δουλεύει μια χαρά και παίρνει όλες τις απαραίτητες τάσεις (19v,5v,3.3v) για να ξεκινήσει έστω μέχρι ένα σημειο. Εαν έχεις ένα πολύμετρο και ξέρεις να κολλάς με κολλητήρι, βρές με το πολύμετρο εκει που είναι η καλοδιοταινία απο το power κουμπί, πία απο τα 4 pin είναι το 0V και το 3.3v, και κόλλα ενα button ωστε όταν το πατάς να ανοίγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα