Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, strawman είπε

Τετοιες απαντησεις παντως ταιριαζουν σε παιδι στο Δημοτικο που το μαλωνει η δασκαλα και εκεινο διαμαρτυρεται γιατι και ο Τοτος μιλαει. Που κολλαει η samsung παλι? Για το notch σου μιλαει ο hahas, οταν μπαζεις στη συζητηση τα "προβληματα" αλλων συσκευων ειναι σαν να παραδεχεσαι οτι η δικη σου εχει θεμα, απλα εχουν και οι αλλες, οποτε κομπλε. 

Και φυσικα δεν ξερει η κανει οτι δεν ξερει οτι δεν υπαρχει καμια χρωματικη αλλοιωση στο edge του S8 και Note 8 ειτε βλεπεις video ειτε παιζεις παιχνιδια για να δημιουργησει εντυπωσεις...μην μπορωντας πλεον να αντιμετωπισει τον haHa.

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, billdanos said:

Επί της ουσίας βεβαία δεν είπες τίποτα πέρα από το να κάνεις το κομμάτι σου και να μου κάνεις "τη μούρη κρέας". Τις έχουμε εξαντλήσει αυτές τις συζητήσεις! :P 

Επι της ουσιας ειπα οτι το επιχειρημα "μα και του Γιαννακη η εργασια χαλια ειναι" δεν κανει την δικια σου εργασια καλη. Απλα σε βλεπω συχνα να χρησιμοποιησεις τετοια επιχειρηματα προς υπερασπιση του your precious και σου λεω να τα αποφευγεις γιατι δειχνουν παραδοχη αυτου για το οποιο σε "κατηγορει" ο αλλος. Αν σαρεσει το notch πες "το notch μαμαει και δερνει και δεν ξαναπαιρνω συσκευη χωρις". Το να γραφεις "και η samsung μπλα μπλα μπλα" δεν κανει το notch να φαινεται καλο. 

Δεν στα εγραψα για να σου κανω τη μουρη κρεας, στο εγραψα γιατι κυριολεκτω, τετοια επιχειρηματα οντως τα χρησιμοποιουν παιδακια του δημοτικου. Αν δεν το γνωριζεις θα το μαθεις μολις αποκτησεις παιδια και πανε δημοτικο :P Μονο την πρωτη προταση εγραψα για να σε πειραξω, αλλα οντως απτις φωτο που ανεβασε ο hahas φαινεται σιχαμα. Ελπιζω απο κοντα να μην ειναι ετσι

Επεξ/σία από strawman
  • Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, strawman said:

Επι της ουσιας ειπα οτι το επιχειρημα "μα και του Γιαννακη η εργασια χαλια ειναι" δεν κανει την δικια σου εργασια καλη. Απλα σε βλεπω συχνα να χρησιμοποιησεις τετοια επιχειρηματα προς υπερασπιση του your precious και σου λεω να τα αποφευγεις γιατι δειχνουν παραδοχη αυτου για το οποιο σε "κατηγορει" ο αλλος. Αν σαρεσει το notch πες "το notch μαμαει και δερνει και δεν ξαναπαιρνω συσκευη χωρις". Το να γραφεις "και η samsung μπλα μπλα μπλα" δεν κανει το notch να φαινεται καλο. 

Δεν στα εγραψα για να σου κανω τη μουρη κρεας, στο εγραψα γιατι κυριολεκτω, τετοια επιχειρηματα οντως τα χρησιμοποιουν παιδακια του δημοτικου. Αν δεν το γνωριζεις θα το μαθεις μολις αποκτησεις παιδια και πανε δημοτικο :P Μονο την πρωτη προταση εγραψα για να σε πειραξω, αλλα οντως απτις φωτο που ανεβασε ο hahas φαινεται σιχαμα. Ελπιζω απο κοντα να μην ειναι ετσι

Δεν μπορείς με τίποτα να καταλάβεις το αυτονόητο! Νομίζεις πως επειδή θα κάνεις το κομμάτι σου θα αλλάξω γνώμη για την αγορά μου. Λες και το αγόρασα με το ζόρι και για πλάκα! 

Η διαφορά μας είναι πως όλα αυτά (όπως έχω πει 100000 φορές), τα γράφω μετά από τη χρήση της συσκευής που εκθειαζω ή κράζω. Αρνείσαι να καταλάβεις πως περιγράφω πως το notch δεν δημιουργεί τα τραγικά προβλήματα που περιγράφετε ή φαντάζεστε! Και αυτό γιατί ο κατασκευαστής φρόντισε να κάνει ο,τι καλύτερο μπορούσε ώστε ενώ είναι εκεί να μη δημιουργεί προβλήματα. Φυσικά θα προτιμούσα μια ολόκληρη  οθόνη χωρίς το κόψιμο του  notch, αλλά μέχρι  τότε περιγράφω απλά πως δεν είναι και κάτι άσχημο η σημερινή υλοποίηση. Και θεωρώ το Χ πανέμορφο και την οθόνη του εντυπωσιακή. 

Ο άλλος πιο πάνω μας λέει πως οι edge πλευρές είναι τέλειες σε όλα και κατά τα άλλα εγώ έχω το "πρόβλημα"! 

Τα περί παιδιών του δημοτικού θα μου επιτρέψεις να τα συνδεσω με άλλα επιχειρήματα που διαβάζω εδώ από άτομα που δεν έχουν ιδέα από το πώς λειτουργεί το Χ, αλλά ταυτόχρονα έχουν άποψη που τη θεωρούν 100% σωστή...

Δημοσ.

Μαλλον δεν διαβασες η δεν καταλαβες το ποστ μου. Ουτε να αλλαξεις γνωμη σου ζητησα, ουτε οτι δημιουργει προβληματα το notch ειπα. Ειπα απλα οτι απτις φωτογραφιες που εβαλε ο hahas φαινεται αθλιο εμφανισιακα, και οτι αν οντως οπως λες σαρεσει / δεν εχεις θεμα με το notch δεν το "υποστηριζεις" σωστα το επιχειρημα σου οταν μου βαζεις στο επιχειρημα την samsung και οποια αλλη εταιρια. That's all. Βλεπετε εχθρους εκει που δεν υπαρχουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν μπορείς με τίποτα να καταλάβεις το αυτονόητο! Νομίζεις πως επειδή θα κάνεις το κομμάτι σου θα αλλάξω γνώμη για την αγορά μου. Λες και το αγόρασα με το ζόρι και για πλάκα!

Απο αυτην την παράγραφο μπορεί κανείς  να καταλαβει γιατι ο billdanos γραφει τοσο ακαιρα πραγματα:

Κανενας δεν του ζητησε να αλλαξει γνωμη για την αγορα του ή είπε οτι αγορασε ενα προιον με το ζορι. 

Αλλα απο το πουθενα(ισως λογω παθους που δεν τον αφηνει να κατανοήσει το θεμα της συζήτησης)  ο billdanos νιωθει οτι καποιος προσπαθει να του αλλαξει γνώμη για την αγορα του. 

Είνα προφανές οτι το παθος δεν κανει ευκολη τη συζήτηση και για αυτό γράφονται ακαιρα πράγματα δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.  

1 ώρα πριν, strawman είπε

Επι της ουσιας ειπα οτι το επιχειρημα Μονο την πρωτη προταση εγραψα για να σε πειραξω, αλλα οντως απτις φωτο που ανεβασε ο hahas φαινεται σιχαμα. Ελπιζω απο κοντα να μην ειναι ετσι

Επειδή το iphone x το ειχα για λιγο, απο κοντά είναι  χειρότερο! 

Μετα απο λίγο συνηθιζεις την περιεργη εμφάνιση, αλλα τα λειτουργικά(πχ πληροφορίες που αποκρυπτονται)  και τα αισθητικά προβλήματα παραμένουν. 

Επεξ/σία από haHa
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξακολουθώ να πιστεύω οτι η Apple έβαλε το Notch, απλά για να αποδείξει σε όλους, και ταυτόχρονα στον εαυτό της οτι μπορεί. Οτι δηλαδή μπορεί να βγάλει ένα κινητό με ένα τουβλο στη μέση, και να πουλήσει και πάλι.

Δεν υπάρχει κανένα κέρδος, επαναλαμβάνω, ΚΑΝΕΝΑ, για τον χρήστη απο την επιλογή του Notch. Τα 30 έξτρα πίξελ στις 2 πλευρές δεν έχουν καμία ουσιαστική χρήση απο τον τελικό χρήστη. Θα μπορούσε να προσθέσει ένα πιο λεπτό ΟΛΟΚΛΗΡΟ ανω Bezel και να έχει μια πανέμορφη συσκευή, σε πάρα πολύ compact μέγεθος για την οθόνη της, χωρίς αυτό το πράγμα στη μέση, γιατι όσο και αν δε θέλετε να το παραδεχτείτε, όσο και αν το συνηθίζετε, είναι στη μέση.

Αν δεν είχαν τρόπο να στριμώξουν οτι χρειάζεται η συσκευή σε μικρά Bezels ή πίσω απο την οθόνη, δεν ήταν η ώρα να πάνε Full Bezeless. 

Με notch, χωρίς πάνω Bezel, χωρις κάτω Bezel, ολες αυτές οι επιλογές, έχουν προβλήματα. Η μόνη φυσιολογική για την φάση που βρισκόμαστε λύση, είναι αυτή της Samsung. Μικρό πάνω Bezel, ακόμα μικρότερο κάτω Bezel, στρίμωγμα και ολα καλα. Αν δεν είχαν και τις Edge οθόνες, (οι οποίες επίσης δεν προσφέρουν τίποτα το χρήσιμο) τα πράγματα θα ήταν ακομα καλύτερα.

To Mate 10 Pro που έχω, έχει μια χαρα Form factor, έχει τα Bezelάκια του, αλλα ουσιαστικά δεν ενοχλεί κανένα. Στο Honor V10 η Huawei κατάφερε να στριμώξει ΚΑΙ έναν Fingerprint Scanner στο πραγματικά μικρό κάτω Bezel.

Αυτές είναι λύσεις, μικρές υποχωρήσεις, μέχρι να έχεις τα σωστά αποτελέσματα. Όχι Bezeless, αλλα το  Bezel μέσα στην οθόνη.

Τέλος για την πιθανότητα Android Phones με notches, καλα να είμαστε επιλογές υπάρχουν. Ευτυχώς το Notch σε αντίθεση με την αφαίρεση του audio jack, απαιτεί μεγαλύτερο κόστος κατά της κατασκευή, οπότε οταν το πρώτο βγεί και πάει άπατο(γιατι θα πάει) τότε αυτή η μόδα στο Android θα πεθάνει πιο γρήγορα απο οτι γεννήθηκε.

Ευσεβείς πόθοι; Μπορεί..

Επεξ/σία από papp0us
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 hours ago, kallair said:

Το "notch" δεν ειναι απαραιτητα 2 αυτάκια δεξια και αριστερα. η οποιαδηποτε εσοχη ειναι το notch ετσι ωστε να χωρεσουν οποιοιδηποτε αισθητηρες, καμερες ακουστικα κλπ και να κανεις μεγιστη αξιοποιηση της προσοψης του κινητου. Για να λειτουργησουν σωστά λοιπον αυτες οι "εσοχες" και να μην εχεις θεμα με φουλ σκριν εφαρμογες στο πως θα φαινονται, θα πρεπει να τις υποστηριζεις στο συστημα σου για να μην εχεις αστεια αποτελεσματα στο τροπο που εμφανιζονται στην οθονη οι εφαρμογες. προφανως καποιοι κατασκευαστες θα το εχουν ζητησει αυτό απο την google γιατι θα εχουν στο μυαλο τους να κανουν καποια τετοια υλοποιηση. 

Προτιμότερο λοιπον τετοιες notch εσοχες να υποστηριζονται εγγενως στο λειτουργικό παρά να εχουμε αλχημειες και μαγγανειες του καθε κατασκευαστη, ετσι ωστε να βγει σωστο οπτικο αποτελεσμα.

Δεν ειναι επιστημη το ατιμο.. κοινη λογικη ειναι.

Έτσι ακριβώς δεν είναι επιστήμη το ατιμο... Και σίγουρα το X δεν είναι bezeless, αυτο όμως σίγουρα είναι -όχι 100%- αλλά πολύ πιο full screen. 

Επεξ/σία από Lomar
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Lomar said:

Έτσι ακριβώς δεν είναι επιστήμη το ατιμο... 

Η επιστήμη μπαίνει στην εξίσωση όταν προσπαθήσεις με το κινητό που έβαλες στο video να χρησιμοποιήσεις την μπροστινή του κάμερα... :P 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lomar είπε

Έτσι ακριβώς δεν είναι επιστήμη το ατιμο... Και σίγουρα το X δεν είναι bezeless, αυτο όμως σίγουρα είναι -όχι 100%- αλλά πολύ πιο full screen. 

Καθολου ασχημο σαν ιδεα με bezeless το πανω μερος μιας και οταν κοιταμε το κινητο το βλεμμα επικεντρωνεται απο την μεση και πανω και λιγοτερο κατω.

Λιγο αποτρεπτικο για selfaκιδες ως προς το τουμπαλιν...αλλα σε συγκριση με το notch phone ειναι κοσμημα.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, ScorpioX777 said:

Καθολου ασχημο σαν ιδεα με bezeless το πανω μερος μιας και οταν κοιταμε το κινητο το βλεμμα επικεντρωνεται απο την μεση και πανω και λιγοτερο κατω.

Λιγο αποτρεπτικο για selfaκιδες ως προς το τουμπαλιν...αλλα σε συγκριση με το notch phone ειναι κοσμημα.

Άρα μπορείς να κρατάς το X ανάποδα. Problem solved! :P 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Lomar είπε

Σε καποιους σας αρεσει πολυ να παιζετε με τις λεξεις για να διαμορφωσετε την εντυπωση που σας αρεσει και χανετε το νοημα των γραφομενων που διαβαζετε.

1ον. ΔΕΝ ειπα οτι μου αρεσει το notch και ουτε οτι ειναι η ιδανική λυση.

2ον. δες τα κινητα essence και τα lg v10, v20. AΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να πανε σε λυσεις μην πω τι, για να υλοποιησουν αυτό που ειχαν στο μυαλο τους. Αν η google ειχε από μαμά υποστηριξη για notch οθονες, η υλοποιηση ΚΑΙ ΤΩΝ 2  θα ήταν σαφως καλυτερη. Διαφωνεις;

Για αυτό λοιπον, το ξαναγραφω ΜΠΑΣ και το καταλαβεις, το οτι η google πλεον θα υποστηριζει ΚΑΙ το notch, MONO ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ γιατι θα εχουμε πιο σωστες υλοποιησεις σε οσους κατασκευαστες επιλεξουν oθονες με notch..

Δεν ειναι επιστημη το ατιμο (για ποιον λογο η google επιλεγει να υποστηριξει οθονες με notch).

• Like 2
Δημοσ.
30 minutes ago, kallair said:

Σε καποιους σας αρεσει πολυ να παιζετε με τις λεξεις για να διαμορφωσετε την εντυπωση που σας αρεσει και χανετε το νοημα των γραφομενων που διαβαζετε.

1ον. ΔΕΝ ειπα οτι μου αρεσει το notch και ουτε οτι ειναι η ιδανική λυση.

2ον. δες τα κινητα essence και τα lg v10, v20. AΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να πανε σε λυσεις μην πω τι, για να υλοποιησουν αυτό που ειχαν στο μυαλο τους. Αν η google ειχε από μαμά υποστηριξη για notch οθονες, η υλοποιηση ΚΑΙ ΤΩΝ 2  θα ήταν σαφως καλυτερη. Διαφωνεις;

Για αυτό λοιπον, το ξαναγραφω ΜΠΑΣ και το καταλαβεις, το οτι η google πλεον θα υποστηριζει ΚΑΙ το notch, MONO ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ γιατι θα εχουμε πιο σωστες υλοποιησεις σε οσους κατασκευαστες επιλεξουν oθονες με notch..

Δεν ειναι επιστημη το ατιμο (για ποιον λογο η google επιλεγει να υποστηριξει οθονες με notch).

Έχεις δίκιο, ήμουν λίγο προκατειλημενος με τα τέρατα που κατά καιρούς  έχω διαβάσει εδώ μέσα για τα notch και παρεξήγησα αυτά που έγραψες.

Συγνώμη για την αναστάτωση, έτσι όπως το αναδιατυπωσες φυσικά και συμφωνώ :)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, Lomar said:

Έχεις δίκιο, ήμουν λίγο προκατειλημενος με τα τέρατα που κατά καιρούς  έχω διαβάσει εδώ μέσα για τα notch και παρεξήγησα αυτά που έγραψες.

Συγνώμη για την αναστάτωση, έτσι όπως το αναδιατυπωσες φυσικά και συμφωνώ :)

Είδες κανέναν να λέει: "ουαουυυυ δεν μπορώ να ζήσω πλέον χωρίς κινητό με notch"?

Το θέμα μας είναι το κατά πόσο μπορείς να "αξιοποιήσεις" ένα notch μέσα από το λειτουργικό σου, κάνοντας την "ενόχληση" όσο το δυνατόν μικρότερη. Και μέχρι τώρα στο Χ φαίνεται να έχουν ασχοληθεί σημαντικά μαζί του. Να εξαφανιστεί εντελώς αποκλείεται, εκτός αν πάψει η συσκευή να έχει αισθητήρες στο μπροστινό μέρος. Το πιο πιθανό -και σίγουρο- είναι πως θα μειωθεί σε μέγεθος όσο θα εξελίσσονται οι αισθητήρες, κάμερες, κλπ.  

Στο αισθητικό κομμάτι όμως, επιμένω πως το Χ κάθε άλλο παρά άσχημο το λες βλέποντας συνολικά την οθόνη του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...