gia_nnis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Στις 12/2/2018 στις 7:40 ΜΜ, Zerg13 είπε Η ζημια καταρχην ειναι μπροστα. Δεν εχουν χτυπηθει ζωτικα μερη της μηχανης αλλα κατι καπακια, προφηλαχτηρες κτλ. 1600 ευρω μου ειπε με 1)ημιτασιον ανταλλακτικα. Αν παω με 2)αυθεντικα και καινουργια δεν μου ειπε ποσο, θα εχω ενα +15% συμμετοχη λογο παλαιοτητας. Δηλαδη αν κανουν 3000 θα πληρωσω 450+300 της απαλαγης. 3)αλλη επιλογη ειναι να παρω αυθεντικα αλλα μεταχειρισμενα, και αυτα χωρις χρεωση. Μου ειπε οτι ψαχνει, ενα μπροστινο ολοκληρο αμαξιου για να παρει ανταλακτικα, και να μην παρει τα ημιτασιον. τελικα τι απο τα 3 με συμφερει; Μεταχειρισμενα αυθεντικα ή ημιτασιον; Ή αυθεντικα; 1600ε! σου αλλαζει μετωπη,ψυγεια,φαναρια,μασκα,προφυλακτηρα,καπο?
Zerg13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, gia_nnis είπε 1600ε! σου αλλαζει μετωπη,ψυγεια,φαναρια,μασκα,προφυλακτηρα,καπο? Σχεδον ναι. Εκτος απο καπο και φαναρια. Και κατι αλλα καπακια που ειπε. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από Zerg13
sakks80 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Εγω στη θεση σου αν ειχα μεικτη ασφαλεια θα πηγαινα αντιπροσωπια χωρις δευτερη σκεψη.εκει σιγουρα θα σου βαλουν γνησια ανταλλακτικα.ενας μαστορας ακομα και γνησια να του πληρωσεις ποτε δεν εισαι σιγουρος οτι οντως σου βαλε γνησια. 1
Joshua21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, sakks80 είπε Εγω στη θεση σου αν ειχα μεικτη ασφαλεια θα πηγαινα αντιπροσωπια χωρις δευτερη σκεψη.εκει σιγουρα θα σου βαλουν γνησια ανταλλακτικα.ενας μαστορας ακομα και γνησια να του πληρωσεις ποτε δεν εισαι σιγουρος οτι οντως σου βαλε γνησια. Θα πήγαινες αντιπροσωπεία χωρίς δεύτερη σκέψη πληρώνοντας ένα μέρος της ζημιάς από τη τσέπη σου?
sakks80 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Θα πήγαινες αντιπροσωπεία χωρίς δεύτερη σκέψη πληρώνοντας ένα μέρος της ζημιάς από τη τσέπη σου? Ευκολα. Θα πληρωσεις 10% της αξιας των ανταλλακτικων απο την τσεπη σου και σιγουρα θα εχεις γνησια ανταλλακτικα.αντε να κανουν 4000 ευρω το πολυ θα δωσεις 400 ευρω αλλα θα ξερεις οτι εγινε σωστη δουλεια. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από sakks80
Joshua21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, sakks80 είπε Ευκολα. Θα πληρωσεις 10% της αξιας των ανταλλακτικων απο την τσεπη σου και σιγουρα θα εχεις γνησια ανταλλακτικα.αντε να κανουν 4000 ευρω το πολυ θα δωσεις 400 ευρω αλλα θα ξερεις οτι εγινε σωστη δουλεια. Αμ δεν είναι έτσι ακριβώς... Πρώτα από όλα για τη συγκεκριμένη περίπτωση ο ts μίλησε για 15% συμμετοχή, και όχι για 10. Επίσης η ασφαλιστική θα αποζημιώσει τη ζημιά μόνο μέχρι κάποιο ορισμένο ύψος. Υπολογίζουν την τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου(το τι θα έπιανε πριν τρακάρει), από αυτή αφαιρούν τα σώστρα(την τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου όπως είναι), ε δεν πρόκειται να δεχτούν η ζημιά να είναι μεγαλύτερη από αυτό που μένει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τουλάχιστον εκτίμησαν τη ζημιά στα 1.600€, να πληρώσουν κάτι παραπάνω μπορεί, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να δώσουν 4.000+ Επίσης στην αντιπροσωπεία με γνήσια ανταλλακτικά, το πιθανότερο είναι να χρειαστεί να πληρώσεις από τη τσέπη σου ώστε να πάρεις τα τιμολόγια και να πληρωθείς από την ασφαλιστική. Όσο για τα περί σωστής δουλειάς, εγώ προσωπικά τουλάχιστον δεν θα εμπιστευόμουν με κλειστά μάτια καμία αντιπροσωπεία.
sakks80 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Στο θεμα ανταλλακτικα την εμπιστευεσαι θα ειναι γνησια.εξω μην εμπιστευεσαι κανενα μαστορα για ανταλλακτικα.σου πασαρουν κατι μεταχειρισμενα για καινουρια και κατι μαιμου για γνησια χαμπαρι δεν παιρνεις.η ασφαλεια πληρωνει ολο το ποσο που κοστιζουν τα ανταλλακτικα.το 10-15% που βαζεις απο την τσεπη σου ειναι λογω παλαιοτητας αυτοκινητου δεν εχει κατι αλλο.
gia_nnis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Zerg13 είπε Σχεδον ναι. Εκτος απο καπο και φαναρια. Και κατι αλλα καπακια που ειπε. Γερμανικο πρεπει να ειναι.. Μπορεις ν αλλαξεις φαρνατζη? Υπαρχει βεβαια και αλλη λυση:
giannos13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Πες του φανοποιου να ασχοληθει να βρει μεταχειρισμενα γνησια ανταλλακτικα και απαιτησε να γινει σωστη δουλεια και μην ασχολεισαι ιδιαιτερα. Εργατικα, ανταλλακτικα, χαρτουρα ειναι ολα δικη του δουλεια. Για τους εξυπνους που λενε πηγαινε αντιπροσωπεια...Εκτος του οτι μαλλον δεν εχουν δει τι μαργαριταρια μαστορες υπαρχουν σε πολλες απο αυτες, θα του φουσκωναν τοσο πολυ το λογαριασμο που θα ηθελα πολυ να δω τι θα καλυπτε η ασφαλεια σε αμαξι 10ετιας. 1 1
Zerg13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, giannos13 είπε Πες του φανοποιου να ασχοληθει να βρει μεταχειρισμενα γνησια ανταλλακτικα και απαιτησε να γινει σωστη δουλεια και μην ασχολεισαι ιδιαιτερα. Εργατικα, ανταλλακτικα, χαρτουρα ειναι ολα δικη του δουλεια. Για τους εξυπνους που λενε πηγαινε αντιπροσωπεια...Εκτος του οτι μαλλον δεν εχουν δει τι μαργαριταρια μαστορες υπαρχουν σε πολλες απο αυτες, θα του φουσκωναν τοσο πολυ το λογαριασμο που θα ηθελα πολυ να δω τι θα καλυπτε η ασφαλεια σε αμαξι 10ετιας. Οπως τα λες...δεν σου βαζει η ασφαλεια καινουργια αυθεντικα ανταλλακτικα σε παλιο αμαξι. Μου ειπαν οτι πρεπει να καλυψω 20-25% του συνολικου ποσου απο την τσεπη μου, Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από Zerg13
nik0laus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Αναφέρει τέτοια πράγματα στο συμβόλαιο ; Ποιες είναι οι καλύψεις σε ποσά της μεικτής ασφάλειας που έχεις κάνει ;
Diskimpex Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Oλες εχουν εξαιρεσεις στα ψιλα γραμματα
Joshua21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Στις 15/2/2018 στις 10:45 ΠΜ, sakks80 είπε Στο θεμα ανταλλακτικα την εμπιστευεσαι θα ειναι γνησια.εξω μην εμπιστευεσαι κανενα μαστορα για ανταλλακτικα.σου πασαρουν κατι μεταχειρισμενα για καινουρια και κατι μαιμου για γνησια χαμπαρι δεν παιρνεις.η ασφαλεια πληρωνει ολο το ποσο που κοστιζουν τα ανταλλακτικα.το 10-15% που βαζεις απο την τσεπη σου ειναι λογω παλαιοτητας αυτοκινητου δεν εχει κατι αλλο. Δηλαδή πιστεύεις πως στην περίπτωση που η αξία του αυτοκινήτου σου είναι δεν είναι 1.500€, και η επισκευή της ζημιάς στην αντιπροσωπεία με γνήσια ανταλλακτικά ξεπερνά τις 5.000€, η ασφάλεια ευχαρίστως θα σου καλύψει τα πάντα μείον το 15% των ανταλλακτικών? Όσο για τη συμβουλή σε ευχαριστώ, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να εμπιστευτώ τυφλά κανένα μάστορα μόνο και μόνο επειδή είναι "της αντιπροσωπείας".
teddy71 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Αν το κοστος της ζημιας ξεπερναει την ασφαλιζομενη αξια, σου βγαζει το αυτοκινητο ολικη, σου δινει αποζημιωση για την αξια του που υπολογιζει αυτη και μετα εσυ ψαχνεις να βρεις σκουτερακι με τα λεφτα αυτα. 1
Zerg13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον καταρχην βρεθηκε η χρυση τομη δεχτηκε η ασφαλιστικη μου να καληψει την ζημια με 10% μονο συμμετοχης σε κοστος αυθεντικων καινουργιων ανταλλακτικων. Και εκει που εψαχνε 3 βδομαδες παρακαλω για ανταλλακτικα μεταχειρισμενα αυθεντικα, τωρα περιμενει παραλαβη απο το εξωτερικο (για γνησια καινουργια μιλαμε πλεον)μου λεει, γιατι καποια απο αυτα δεν υπαρχουν σε αντιπροσωπειες(καποια τα εχει παραλαβει ηδη λεει)... σε αυτο τον πιστευω γιατι εχω ενα μοντελο, που ειναι λιγακι σπανιο. οποτε μετα απο ενα μηνα αναμονης, ΑΚΟΜΑ περιμενει να παραλαβει ανταλλακτικα. Ενας μηνας σε αναζητηση ανταλλακτικων! Η επισκευη δεν εχει ξεκινησει ακομα. Το κοστος μου εφτασε 400+270€ γιατι 2700 καναν τα ΜΟΝΟ αναταλλακτικα(1600 καναν τα ημιτασιον για να εχετε μετρο συγκρισης)...εξωφρενικα μεγαλο το ποσο, για μια μετρια ζημια. Και επειδη ανοιξα το καπο με εναν μηχανικο(πριν παω σε αυτον) δεν ειχε τοση ζημια.Μου ειπε οτι ο πραγματογνωμονας δεχτηκε το υψος του ποσου αλλα και τα ανταλλακτικα οποτε το ξεχναω και αυτο. (αν και μου προξενει τρελη εντυπωση και μεγαλη πιθανοτητα για απατη) (Αρκετα παλια ειχα κανει 5000 ευρω συνολικη ζημια αλλα ειχα διαλυσει ολο το αμαξι ανοιξαν οι αεροσακοι κτλ...καμια σχεση με αυτο εδω) Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα