Προς το περιεχόμενο

Συμβουλη για ανταλλακτικα και επισκευη μετα απο τρακαρισμα

Zerg13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Επαθα ενα ατυχημα με το αμαξι μεσαια η ζημια.  Δεν χτυπησα, αλλα ηρθε η ωρα της επισκευης. Εχω μεικτη ασφαλιση οποτε το μεγαλυτερο μερος της ζημιας εκτος μια απαλαγης 300 ευρω, την καλυπτει η ασφαλεια μου. 

Το εχω αφησει στον φανοποιειο. Βασικα δεν εμπιστευομαι πολυ το συνεργειο οποτε θελω τα φωτα σας...εχω εντυπωση οτι παει να κανει λαμογιες για να βγαλει χρηματα...

Η ζημια καταρχην ειναι μπροστα. Δεν εχουν χτυπηθει ζωτικα μερη της μηχανης αλλα κατι καπακια, προφηλαχτηρες κτλ. 1600 ευρω μου ειπε με 1)ημιτασιον ανταλλακτικα. Αν παω με 2)αυθεντικα και καινουργια δεν μου ειπε ποσο, θα εχω ενα +15% συμμετοχη λογο παλαιοτητας. Δηλαδη αν κανουν 3000 θα πληρωσω 450+300 της απαλαγης.

3)αλλη επιλογη ειναι να παρω αυθεντικα αλλα μεταχειρισμενα, και αυτα χωρις χρεωση. Μου ειπε οτι ψαχνει, ενα μπροστινο ολοκληρο αμαξιου για να παρει ανταλακτικα, και να μην παρει τα ημιτασιον.

τελικα  τι απο τα 3 με συμφερει; Μεταχειρισμενα αυθεντικα ή ημιτασιον; Ή αυθεντικα;

Επεξ/σία από Zerg13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις μεικτή ασφάλιση και δεν πήγες στην αντιπροσωπεία να στο επισκευάσουν με γνήσια ανταλλακτικά ;

Για ποιο λόγο την πληρώνεις τότε ;

• Like 2

Ελα ντε:wacko:Αυτος είναι ο λογος που κάνεις μεικτή ασφάλεια,να μην ασχολείσαι με τέτοια.Πας αντιπροσωπεία, το αφηνεις και φεύγεις.

Τα μαϊμού ανταλλακτικά σχεδόν ποτε δεν κουμπωνουν ή ταιριάζουν γάντι όπως τα γνήσια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Έχεις μεικτή ασφάλιση και δεν πήγες στην αντιπροσωπεία να στο επισκευάσουν με γνήσια ανταλλακτικά ;

Για ποιο λόγο την πληρώνεις τότε ;

Μπορω να ζητησω γνησια ανταλλακτικα και σε αυτον. Διαβαζε τι γραφω.

20 λεπτά πριν, jmmys είπε

Ελα ντε:wacko:Αυτος είναι ο λογος που κάνεις μεικτή ασφάλεια,να μην ασχολείσαι με τέτοια.Πας αντιπροσωπεία, το αφηνεις και φεύγεις.

Τα μαϊμού ανταλλακτικά σχεδόν ποτε δεν κουμπωνουν ή ταιριάζουν γάντι όπως τα γνήσια.

15% παραπανω σε χρεωση. Εχω συμμετοχη. Εχεις δικιο σε αυτο που λες.

Επεξ/σία από Zerg13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογο παλαιοτητας. Εχω αμαξι 10ετιας. Ειναι ορος της εθνικης ασφαλιστικης, ναι το ειπαν και στο τηλεφωνο απο τα κεντρικα.

θεωρουν οτι ενα παλιο αμαξι δεν δικαιουται καινουργια ανταλλακτικα.

Επεξ/σία από Zerg13

Εγώ θα έβαζα γνήσια.

Το συνεργείο θα κοιτάξει να σου βάλει τα χειρότερης ποιότητας ανταλλακτικά για να μεγιστοποιήσει το κέρδος του, δεν θα βάλει πχ φανάρι Valeo που είναι καλό αλλά ένα φτηνό κινεζικο.

• Like 3
  • Thanks 1

15 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Οκ, τι κανω; Πληρωνω ή παω με ημιτασιον;

Πας χωρις δευτερη σκεψη σε γνησια μεταχειρισμενα

τα ιμιτασιον δεν θα κομποσουν τελεια

για  καινουργια δεν υπαρχει λογος για ενα αμαξι 10ετηας μιας και ειναι το ιδιο με τα γνησια μεταχ. (θα βαφουν και τα 2 οπως και να χει)

• Like 1

1 λεπτό πριν, stel106 είπε

Πας χωρις δευτερη σκεψη σε γνησια μεταχειρισμενα

τα ιμιτασιον δεν θα κομποσουν τελεια

για  καινουργια δεν υπαρχει λογος για ενα αμαξι 10ετηας μιας και ειναι το ιδιο με τα γνησια μεταχ. (θα βαφουν και τα 2 οπως και να χει)

Πρωτη επιλογη αυτο που λες. Αν ομως δεν βρεθουν, παω σε ημιτασιον ή γνησια καινουργια σαν δευτερη επιλογη;

ε κοιτα αν δεν ειναι κανενα μοντελο τοσο περιεργο στην αγορα  πολυ δυσκολα να μην βρεθουν η μιση Ελλαδα αντα/κα εχει 

μετα αναλογα ποσο κοστολογεις το αμαξι σου

για ενα αμαξι που κανει πχ 3000 βαλε ιμιτασιον σε περιπτωση που δεν βρεθουν,  για ενα που κανει 15000 εστω και 10ετηας ας ειναι και το κατι παραπανω που θα δωσεις

αυτο το κοιτας εσυ ποσο ψιρας εισαι κλπ κλπ

ένα ιμιτασιον φτερό πχ εσύ ούτε που θα το καταλάβεις . Ο φανοποιος απλά θα παιδευτει να το φέρει στα ίσια . 

Φανάρια για.μενα βάλε καινούρια και γνήσια . Τα υπόλοιπα μεταχειρισμένα.επισσης αν ασχοληθείς εσύ να βρεις τα ανταλκτικα συνεννοήσε με τον μάντρα και σου αναιβαζειβτο τιμολόγιο για να βγάλεις την διαφορά από τα φανάρια 

φαναρια βαζεις καινουργια ιμιτασιον αλλα καλη μαρκα και δε θα εχεις θέμα, προφυλακτηρες φτερα κλπ βαλε μεταχειρισμένα γνήσια θα ελεγα-πιο καλα θα κατσουν στο αμαξι...

αν και προσωπικα που εχω επισης αμαξι 9ετιας και μικτη θα απαιτουσα αντιπροσωπεία+καινουργια, δεν ειναι δα και χιουνται να μη με νοιαζει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...