kanelk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια! Αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα. Οταν παταω shut down στο pc η οθονη κλεινει κανονικα μαζι με το πληκτρολογιο και το ποντικι, ενω ο υπολογιστης συνεχιζει να δουλευει κανονικα. Εξερευνησα ολο το ιντερνετ και λuση δεν βρηκα. Εχω δοκιμασει ολες τις επιλογες στην διαχειριση συσκευων οπως και στο μενου power options. To μονο που δεν δοκιμασα ηταν να βαλω παλαιοτερη εκδοση drivers του intel management engine service και αυτο διοτι δεν δεχονται τα windows παλαιοτερη εκδοση.Εχει συναντησει καποιος κατι παρομοιο?
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το hardware όπως αν είναι λάπτοπ (μοντέλο) ή σταθερός (μητρική). Στο bios τι επιλογή έχεις βάλει για τον τερματισμό; s1 ή s3; 1
kanelk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Ειναι σταθερος ο υπολογιστης με μητρικη Foxconn μοντελο Η61ΜΧV/H67MX. Στο bios δοκιμασα και τις δυο επιλογες s1 και s3 χωρις αποτελεσμα. Το bios βεβαια ειναι λιγο ξεπερασμενη η εκδοση του. Σκεφτομουν να αναβαθμισω το bios αλλα δυστυχως δεν το κατεχω το θεμα και προτιμω να μην κανω καποια βλακεια. Κατα τα αλλα εχω αναβαθμισει ολους τους drivers του συστηματος. Αν σε βοηθαει, αλλα χαρακτηριστικα του συστηματος ειναι: CPU: i7 2600 Kαρτα γραφικων: Nvidia gtx 650 ti ssd samsung 120 GB HDD wd 3TB Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Το μοντέλο της μητρικής που το είδες; Άνοιξες κουτί ή στο έβγαλε κάποιο πρόγραμμα; Η ποιο σωστή μέθοδος είναι να ανοίξεις το κουτί και να το δεις με τα μάτια σου. Το bios να το αναβαθμίσεις.
kanelk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, micos000 είπε Το μοντέλο της μητρικής που το είδες; Άνοιξες κουτί ή στο έβγαλε κάποιο πρόγραμμα; Η ποιο σωστή μέθοδος είναι να ανοίξεις το κουτί και να το δεις με τα μάτια σου. Το bios να το αναβαθμίσεις. Θα κανω αυτά που μου είπες και θα επανέλθω. Σε ευχαριστώ και πάλι!
D___G Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Το είχα πάθει κι εγώ πριν από μήνες, κάνε έναν έλεγχο με ένα ενημερωμένο καλό antivirus πρόγραμμα, ίσως είναι ιός εξόρυξης, και αν χρησιμοποιείς chrome βάλε την επέκταση No coin να σου το μπλοκάρει όταν μπαίνεις σε ιστοσελίδες, π.χ. για κατέβασμα ταινιών.
stamy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Κάνε τα παρακάτω και είσαι έτοιμος! Disable το Intel Management Interface καθώς επίσης και απο τα Power options ξετικάρεις το Turn on Fast Startup σου έχω και είκονες 1
kanelk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Επανέρχομαι στο θέμα για να σας ενημερώσω οτι το πρόβλημα λύθηκε με bios update. Παρόλο που δεν έχω εμπειρία με το ευαίσθητο θέμα του bios update είπα να το τολμήσω βλέποντας οδηγούς και ψάχνοντας στο google. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που ασχολήθηκαν με το πρόβλημά μου! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα