ziaba Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε με 50 κανει αναβαθμιση όντως ts τι σύστημα έχεις ίσως σου συμφέρει να πας σε άλλη μητρική με sata3 απ το να δώσεις 50€ μόνο για αντάπτορα 1
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Ο φίλος έχει αρχαία μητρική και η υποδοχή είναι pci-e 1.0 και όποια κάρτα και να μπει θα υπάρχει bottleneck. Επομένως είναι άχρηστες. Μόλις τώρα, ziaba είπε όντως ts τι σύστημα έχεις ίσως σου συμφέρει να πας σε άλλη μητρική με sata3 απ το να δώσεις 50€ μόνο για αντάπτορα Ακόμα δεν έχεις μάθει τι σύστημα έχει ο drapanakis? Είναι δυνατόν? 1
ziaba Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Ο φίλος έχει αρχαία μητρική και η υποδοχή είναι pci-e 1.0 και όποια κάρτα και να μπει θα υπάρχει bottleneck. Επομένως είναι άχρηστες. Ακόμα δεν έχεις μάθει τι σύστημα έχει ο drapanakis? Είναι δυνατόν? που να ξέρω? συχνάζω στα smartphones ( σε κινητό νομίζω ότι έχει lumia 640 αν δε κάνω λάθος) δεν πολυμπαίνω στο hw Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από ziaba 1
drapanakis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαρθστω για το ενδιαφερον κυριοι. Μου πουλαγαν εναν υπολογιστη σε καλη τιμη με σατα 2. Θα δωσ κατι παραπανω να παρω πιο καινουργια πλατφορμα. Θα μπλεξω σε περιπετειες. Ευχαριστω. 1
snbblp Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 OK, πάντως επειδή βρήκα και το σωστό λινκ (είχα στείλει λάθος), έχε και αυτό (το 3ο είδος) υπόψη:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα