Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ! Η μητερα μου επιτελους αποφασισε να μεταβει απο τα κινητα με κουμπια στα smartphone. Ζητησε απο μενα προφανως να της βρω ενα κινητο γυρω στα 150 ευρω.. Ουσιαστικα δεν θελει πολλα πραγματα , δεν θα το φορτωσει με πολλα προγραμματα ( αντε κανα viber στην χειροτερη) , απλα θελει 

να ειναι σχετικα απλο καθως ειναι το 1ο της smartphone ( προτιμα android)

να εχει μια σχετικα καλη οθονη

να αντεξει σχετικα με το περασμα του χρονου

Ευχαριστω εκ των προτερων :) 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SirRiskTookSpy είπε

Καλησπερα ! Η μητερα μου επιτελους αποφασισε να μεταβει απο τα κινητα με κουμπια στα smartphone. Ζητησε απο μενα προφανως να της βρω ενα κινητο γυρω στα 150 ευρω.. Ουσιαστικα δεν θελει πολλα πραγματα , δεν θα το φορτωσει με πολλα προγραμματα ( αντε κανα viber στην χειροτερη) , απλα θελει 

Φίλε μου αν είναι να δώσεις 150 ευρώ πας σε xiaomi redmi note 4x, που εκτός αυτών που ανέφερες έχει πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Αν και που μπορείς να πάς με λιγότερα χρήματα στο redmi 4x ή στο redmi 4a.

Δημοσ.

Moto g3 , θα το βρεις ακόμα πιο φτηνά , έχει και προστασία από νερά , το πρόβλημα είναι ότι έχει 1 γιγα μνήμη κάτι που είναι πρόβλημα σε εφαρμογές (Instagram/Facebook) , καθαρό αντροιντ, καλές κάμερες και οθόνη (με ένα θεματακι με το πράσινο αλλά αδιάφορο εκτός και αν είναι φωτογράφος), απίστευτη μπαταρία , με κανονική χρήση το είχα 2 μέρες πριν σκούξει . Αυτά!

Δημοσ.
Στις 12/2/2018 στις 5:28 ΜΜ, SirRiskTookSpy είπε

Επειδή είναι το πρώτο θα σου έλεγα  προς το παρόν να αποφύγει το Xiaomi γιατί μπορεί να τις φανεί περίεργο το λειτουργικό/μενού.

Εγώ σου προτείνω το Huawei Nova Smar 

Έχει καλή οθόνη και κάμερα, μεταλλικό, η μπαταρία κρατάει 2-3 μέρες σε νορμάλ χρήση ,έχει και λειτουργιά ultra battery που θα κρατήσει παραπάνω η μπαταρία, 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας που είναι σημαντικό ενώ στο Xiaomi εκεί λίγο θα μπλέξεις.

https://www.skroutz.gr/s/12271712/Huawei-Nova-Smart-16GB.html

Δημοσ.
Στις 12/2/2018 στις 5:28 ΜΜ, SirRiskTookSpy είπε

Καλημερα.εγω θα ελεγα φιλε μου να παρει το Samsung J3 2017 ή το j5 2017 που ειναι ελαχιστα πανω απο τα 150 ευρω που λες.και τα 2 ειναι τοσο ευκολα στην χρηση και με μεγαλη αυτονομια μπαταριας.και τα 2 αυτα κινητα ομως θα τα επαιρνε ακομα και καποιος που χρησιμοποιει το κινητο για πολλα πραγματα και οχι μονο για vaiber.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή επιλογή και το P8 Lite 2017 http://skyfon.gr/Phones/Huawei-Smartphones/HUAWEI-P8-LITE-2017-16GB

Έχοντας εμπειρία γενικότερα με Xiaomi συσκευές θα έλεγα πώς θα βρεις πιο εύκολα την ησυχία σου με εταιρεία που έχει ξεκάθαρο Ευρωπαϊκό προσανατολισμό, από άποψη λειτουργικού και service. Με αυτό το σκεπτικό η Huawei είναι πάντα στα vfm, αν δεν ψάχνεις τις κορυφαίες επιδόσεις για τα ελάχιστα χρήματα, αλλά συσκευή ισορροπημένη σε επιδόσεις, τιμή, αξιοπιστία.

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.

Σε αντίστοιχη περίπτωση εγώ πήρα το xiaomi redmi note 5a και ειναι πολύ ευχαριστημένη. Βέβαια της έβαλα αμέσως τον google launcher γιατί της xiaomi δεν μου αρέσει καθόλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/14/2018 στις 7:05 ΜΜ, Pseudonumo είπε

Καλή επιλογή και το P8 Lite 2017 http://skyfon.gr/Phones/Huawei-Smartphones/HUAWEI-P8-LITE-2017-16GB

Έχοντας εμπειρία γενικότερα με Xiaomi συσκευές θα έλεγα πώς θα βρεις πιο εύκολα την ησυχία σου με εταιρεία που έχει ξεκάθαρο Ευρωπαϊκό προσανατολισμό, από άποψη λειτουργικού και service. Με αυτό το σκεπτικό η Huawei είναι πάντα στα vfm, αν δεν ψάχνεις τις κορυφαίες επιδόσεις για τα ελάχιστα χρήματα, αλλά συσκευή ισορροπημένη σε επιδόσεις, τιμή, αξιοπιστία.

Δε ξερω κατα ποσο η Huawei ειναι πιο συμφερουσα .Γιατι κοπανα στο σερβις. Η Χιαομι απο τη  αλλη αργει πολυ .

Επεξ/σία από Diskimpex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...