Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο γενικο ποστ δεν βρηκα την βοηθεια που εψαχνα - κατεληξα να μου προτεινουν 1-2 λαπτοπ απο αμαζον αλλα να μου λενε πως δεν υπαρχει αυτο που ψαχνω στα μαγαζια της ελλαδα (;) - οποτε ανοιγω αυτο το φορουμ μπας και μου πειτε γνωμες για να ξεμπερδευω ..Ξαναγραφω λοιπον αυτα που εγραψα πριν καμια βδοαμδα στο γενικο ποστ..Σημειωνω πως ειναι αναγκαστικο να υπαρχει το λαπτοπ που θα μου προτεινετε σε καποιο μαγαζι στην ελλαδα , ειτε να το παραγγειλω ειτε να παω να το παραλαβω αμεσα..

Χρειαζομαι βοηθεια στην επιλογη του πρωτου μου λαπτοπ...Εχω ηδη φτιαξει εναν σταθερο υπολογιστη μολις πριν εναν χρονο αλλα με την σχολη κλπ προεκυψαν ασχολιες που δυστυχως κανουν επιτακτικη την αναγκη ενος λαπτοπ! Δεν θελω κατι εξεζητημενο καθως ο σταθερος που εχω φτιαξει ειναι σχετικα τουμπανακι και κανω τα περισσοτερα πραγματα απο εκει . Ουσιαστικα απο το λαπτοπ μου θελω : 

- Μια οθονη 13-15 ιντσες

-Επεξεργαστη κατα προτιμηση i5

-Decent RAM

-Windows 10 κατα προτιμηση

-SSD ξανα κατα προτιμηση

-Ουσιαστικα τον θελω για απλες δουλειες γραφειου , κυριως για να βλεπω αρχεια pdf , κυριοτερη θα ναι η χρηση των browser και ισως χρειαστει να του κατεβασω κανα απλο προγραμματακι προγραμματισμου

-Το κυριοτερο χαρακτηρηστικο που θελω να εχει ειναι να βγαλω με αυτο τη σχολη , καθως οπως ειπα η χρηση του θα ειναι ελαχιστη και κυριως σε περιοδους εξεταστικης οποτε θα θελα να βγαλει ευκολα 5-6 χρονια ( αν τελειωσω μεχρι τοτε :P ) χωρις σημαντικα προβληματα

Budget 550 Ευρω ( Αν μπορω να βρω και με λιγοτερα ακομα καλυτερα γιατι ακομα ποναει η τσεπη απο τον σταθερο)

Για να καταλαβετε περιπου τι κοιταω εγω εβλεπα ως πρωτη επιλογη αυτες τις μερες αυτο http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-hp-15-bs008nv-1wa44ea-156-i5-7200u6gb1tbradeon-520/prod8682819pp/,  το οποιο πληροι αρκετα απο τα χαρακτηριστικα που θελω οποτε δεν ειναι οτι δεν υπαρχουν τετοια λαπτοπ στην ελλαδα με το budget μου ..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...