truckdriver Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 καλησπερα εσε ολους ..εχω ενα περιεργο προβλημα μετοφαν της cpu, το μηχανημα ειναι ενας fx 8350 σε μια asus gaming pro με 12 gb μνημη,οταν μπουταρη το μηχανημα μου βγαζη προβλημα με cpu fan και με βαζη αναγκαστηκα στο bios στο οποιο απλα μπαινω και κανω save και restart τιποτα αλλο χωρις να πειραξω καμια ρυθμιση.Εχω το τελευταιο bios ολα τα διαγνωστηκα δεν βρησκουν τιποτα υποξιν εχω επανω υδροψυξη που λειτουργη αψογα τι μπορη να φταιη??
Duck Dodgers Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μήπως έχεις βάλει την ψήκτρα σε άλλη θέση από την θέση που υπάρχει για cpu fan?
dpolal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Αν έχεις συνδέσει τον/τους ανεμιστήρες της υδρόψυξης στο cpu fan header τότε πιθανότατα να μην μπορεί να διαβάσει σωστά τα volt κατά την εκκίνηση, θεωρεί ότι έχει βλάβη ο cpu fan και σε βάζει στο BIOS. Αν τους έχεις συνδέσει αλλού τότε πάλι δεν διαβάζει καθόλου volt και κάνει το ίδιο. Πήγαινε στο BIOS εκεί που ελέγχεις ανεμ. και temps και κάνε ignore την επιλογή ελέγχου του cpu fan. Θέλει προσοχή όμως να έχεις το νου σου στους ανεμ. της υδρόψυξης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα