Marduk1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μακαρι να δουμε την εκδοση 845 εδω.αλλα.δυσκολο εξαιτιας του μοντεμ.αν και ο 9810 exynos θα ειναι πανισχυρος
mants118 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, zio10 είπε Μια γεμάτη μέρα είναι οκ για τους περισσότερους πλέον. Μακάρι να ήταν και περισσότερο αλλά και 1,5 μέρα να ήταν μικρή ή διαφορά, πάλι το βράδυ θα φορτίζες. όχι δεν είναι ΟΚ!!! καθόλου ΟΚ μάλιστα!!! ειδικά αν έχεις συσκευή "χαμηλότερων" δυνατοτήτων - αλλά μια χαρά εμπειρία χρήσης - με μπαταρία 4000mah που σου κρατάει με μέτρια χρήση 3+ μέρες!!! 2
ktlk21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Retromaniac είπε Ο 845 θα μπει και στα μελλοντικά Windows 10 arm laptops με ότι αυτό συνεπάγεται. Προβλέπονται τρομερές εξελίξεις. Επίσης στο άρθρο ξέχασαν την Xiaomi και το MIMix 2S και MI 7, από τα πρώτα που θα πάρουν τον 845. To πρωτο...και όχι από τα πρωτα το Mimix
nectons Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, mants118 είπε όχι δεν είναι ΟΚ!!! καθόλου ΟΚ μάλιστα!!! ειδικά αν έχεις συσκευή "χαμηλότερων" δυνατοτήτων - αλλά μια χαρά εμπειρία χρήσης - με μπαταρία 4000mah που σου κρατάει με μέτρια χρήση 3+ μέρες!!! Ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας. Το λεγόμενο SOT (screen on time ) έχει πολλές διακυμάνσεις ανάλογα τι χρησιμοποιείς τη στιγμή που είναι αναμμένη η οθόνη και πόση φωτεινότητα έχει καθώς και πόσο δυνατά είναι το speaker αν παίζει βίντεο η παιχνίδι. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο redmi note 4x με 625. Ακόμη και αυτό λοιπόν με φωτεινότητα τέρμα ηχεία τέρμα 4g ανοικτό και όλα ανοιχτά με gaming δραστηριότητα δε βγάζει πάνω από 8-9 ώρες. Το υπέρτατο max2 βγάζει καμία 10-12 ώρες στις ίδιες συνθήκες και το p2 της Lenovo 15-20 ώρες που είναι και ο βασιλιάς της αυτονομίας. Όλα με 625. Οπότε ναι χρειάζονται και αυτά φόρτιση εντός της ημέρας αν για παράδειγμα το σκίζεις τόσο το κινητό όσο είπα παραπάνω. Εδώ έρχεται άλλος ένας σημαντικός παράγοντας αυτός της φόρτισης. Με πρωταθλητή και νικητή το dash charge και το vooc charge που είναι της ίδιας εταιρίας και σχεδόν ίδιων επιδόσεων. Το OnePlus 5T για παράδειγμα που έχω βγάζει 5-6 ώρες με όλα στο τέρμα όπως έγραψα παραπάνω εκεί που όλοι οι άλλοι βρίσκονται από πίσω του λαχανιασμενοι και μόλις το βάλεις στην φόρτιση δίχως υπερθερμανσεις δίχως παρατράγουδα σε μισή ώρα ενώ συνεχίζεις την δουλειά σου ή 5ο παιχνίδι σου έχει πάει πάλι στο 90-100%. Για μένα η χρυσή τομή.
mants118 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, nectons είπε Ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας. Το λεγόμενο SOT (screen on time ) έχει πολλές διακυμάνσεις ανάλογα τι χρησιμοποιείς τη στιγμή που είναι αναμμένη η οθόνη και πόση φωτεινότητα έχει καθώς και πόσο δυνατά είναι το speaker αν παίζει βίντεο η παιχνίδι. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο redmi note 4x με 625. Ακόμη και αυτό λοιπόν με φωτεινότητα τέρμα ηχεία τέρμα 4g ανοικτό και όλα ανοιχτά με gaming δραστηριότητα δε βγάζει πάνω από 8-9 ώρες. Το υπέρτατο max2 βγάζει καμία 10-12 ώρες στις ίδιες συνθήκες και το p2 της Lenovo 15-20 ώρες που είναι και ο βασιλιάς της αυτονομίας. Όλα με 625. Οπότε ναι χρειάζονται και αυτά φόρτιση εντός της ημέρας αν για παράδειγμα το σκίζεις τόσο το κινητό όσο είπα παραπάνω. Εδώ έρχεται άλλος ένας σημαντικός παράγοντας αυτός της φόρτισης. Με πρωταθλητή και νικητή το dash charge και το vooc charge που είναι της ίδιας εταιρίας και σχεδόν ίδιων επιδόσεων. Το OnePlus 5T για παράδειγμα που έχω βγάζει 5-6 ώρες με όλα στο τέρμα όπως έγραψα παραπάνω εκεί που όλοι οι άλλοι βρίσκονται από πίσω του λαχανιασμενοι και μόλις το βάλεις στην φόρτιση δίχως υπερθερμανσεις δίχως παρατράγουδα σε μισή ώρα ενώ συνεχίζεις την δουλειά σου ή 5ο παιχνίδι σου έχει πάει πάλι στο 90-100%. Για μένα η χρυσή τομή. αναφέρομαι στο Redmi 4X με τον 430 και είμαι πολύ ευχαριστημένος (με βάση πάντα τη δική μου χρήση) από την άποψη ότι κατάλαβα ότι εγώ προσωπικά δε χρειάζομαι κινητό επιπέδου "ναυαρχίδας" αλλά ένα που να κάνει εύκολα αυτά που θέλω και να κρατάει και πάνω από τουλάχιστον 2 μέρες. Γι' αυτό και πλέον δε με συγκινούν τέτοιου είδους νέα όπως παλιά!!! Εννοείται εξαρτάται από τη χρήση που κάνει ο καθένας μας. Προσωπικά παρασυρόμουν και ακόμα παρασύρομαι πολλές φορές και νομίζω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα με το ακριβό ή φθηνό κινητό που έχω στη κατοχή μου αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα είναι φτιαγμένα για να κάνουν μία μόνο δουλειά καλά: επικοινωνία, είτε με SMS και κλήσεις είτε με messengers και εφαρμογές όπως το facebook και το instagram. Στα υπόλοιπα υστερούν και δεν είναι και ακριβώς η δουλειά τους, και υπόλοιπα εννοώ βιντεοσκόπηση, φωτογραφίες και επεξεργασία βίντεο, ή και εφαρμογές γραφείου!!! Σίγουρα κορυφαίο το OnePlus 5T αλλά η αναλογία οθόνης δεν αρέσει σε πολύ κόσμο που δε το έχει συνηθίσει ακόμα! Θα πήγαινες στο 6 του χρόνου που θα έχει τον 845;;;;;
nectons Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mants118 είπε αναφέρομαι στο Redmi 4X με τον 430 και είμαι πολύ ευχαριστημένος (με βάση πάντα τη δική μου χρήση) από την άποψη ότι κατάλαβα ότι εγώ προσωπικά δε χρειάζομαι κινητό επιπέδου "ναυαρχίδας" αλλά ένα που να κάνει εύκολα αυτά που θέλω και να κρατάει και πάνω από τουλάχιστον 2 μέρες. Γι' αυτό και πλέον δε με συγκινούν τέτοιου είδους νέα όπως παλιά!!! Εννοείται εξαρτάται από τη χρήση που κάνει ο καθένας μας. Προσωπικά παρασυρόμουν και ακόμα παρασύρομαι πολλές φορές και νομίζω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα με το ακριβό ή φθηνό κινητό που έχω στη κατοχή μου αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα είναι φτιαγμένα για να κάνουν μία μόνο δουλειά καλά: επικοινωνία, είτε με SMS και κλήσεις είτε με messengers και εφαρμογές όπως το facebook και το instagram. Στα υπόλοιπα υστερούν και δεν είναι και ακριβώς η δουλειά τους, και υπόλοιπα εννοώ βιντεοσκόπηση, φωτογραφίες και επεξεργασία βίντεο, ή και εφαρμογές γραφείου!!! Σίγουρα κορυφαίο το OnePlus 5T αλλά η αναλογία οθόνης δεν αρέσει σε πολύ κόσμο που δε το έχει συνηθίσει ακόμα! Θα πήγαινες στο 6 του χρόνου που θα έχει τον 845;;;;; Εννοείται! Συγκεκριμένα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί κάθε νέο μοντέλο η oneplus το βγάζει πολύ βελτιωμένο.
Zengar Zombolt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Σε καθημερινή χρήση ο μέσος χρήστης δεν θα καταλάβει διαφορές αλλά κάθε αναβάθμιση είναι ευπρόσδεκτη
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, mants118 είπε όχι δεν είναι ΟΚ!!! καθόλου ΟΚ μάλιστα!!! ειδικά αν έχεις συσκευή "χαμηλότερων" δυνατοτήτων - αλλά μια χαρά εμπειρία χρήσης - με μπαταρία 4000mah που σου κρατάει με μέτρια χρήση 3+ μέρες!!! Σίγουρα όσο περισσότερο τόσο καλύτερα. Απλά πιστεύω ότι πολλοί έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι κάθε βράδυ θα φορτίζουν και δεν τους ενοχλεί ιδιαίτερα.
kilias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Φαντάζομαι τι είχε να γίνει αν η Apple είχε ανακοινώσει chip και οι πρώτες ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ από τα τεστ το έδειχναν χειρότερο σε κάποιους τομείς.... Τώρα σφυράμε αδιάφορα όπου βγήκε το αντίστροφο άρθρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα