Προς το περιεχόμενο

αγορα μεταχειρισμενου παπιου

christopher0016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα συνφορουμιτες ,  σε λιγο καιρο θα αρχισω να ψαχνω για παπακι 125αρι  το θελω για καθημερινη χρηση   για πολλα χιλιομετρα   γιαυτο θελω να ακουσω  ποια παπακια  στα 600 εως  700 ευρω ΜΑΞ

ειναι αξιοπιστα   μαρκες μοντελα. ειμαι ασχετος   με τα μηχανακια οποτε καθε βοηθεια επροσδεκτη. καλα λογια εχω ακουσει για ΚΑΖΕ R και ΑΣΤΡΑ .  επισης η ασφαλεια για  ενα 125αρι ποσο παει περιπου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα,

εχω ενα kaze R εδω και 2 χρονια του 02. το πηρα μεταχειρο και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο σε παρα πολλα, βαραει πευκη φαληρο καθημερινα πηγαινε ελα, οπως και λουτσα καθημερινα τα καλοκαιρια. η ασφαλεια του ειναι στα 55 ευρω περιπου το 6μηνο. η καταναλωση του αψογη. Εαν προσεχεις το λαδακι του, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα απο το καζερι, γνωμη μου φυσικα. εργαλειο κανονικο.

καλη συνεχεια.

• Like 2

μια χαρα και εγω απο γνωστους εχω μαθει οτι ειναι καλα με πολυ καλο μοτερ .  ποσα  περιπου λιτρα καει στα 100?  λαδια τι βαζεις?   ενα μπουζι δεν εχει αυτο?   

• Like 1

Ενα μπουζι ναι,

λαδια βαζω motul το απλο (7Ε), κανω αλλαγες ανα 1.500 και καθε δευτερη αλλαζω και φιλτρο. δεν γνωριζω ακριβος lt/100.. παντως με ενα ταλιρακι βγαζει περι τα 100 ισως και λιγο παραπανω. 

• Thanks 1

Αν βρεις μαμα σουπρα γνησιο εισαι αρχοντας!Δυσκολο βεβαια αλλα ασπαστο!!Πιο ομορφο σε εμφανιση απο καζερ..και φυσικα χοντα!Απλα στο καζερ εχεις περισσοτερες ελπιδες για να βρεις μαμα...

στο σουπρα εχω 5 ευρω 100κμ ισως και παραπανω μεσα στην πολη!εσυ που θα εισαι εκτος δλδ εθνικη με 3 και κατι ευρω ειχα 120 χλμ κανει με σταθερα χιλιομετρα 80- 100 την ωρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...