Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους! Θέλω να αγοράσω αυτό: http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa4020pkit-500mbps-2-port-nano-powerline-ethernet-adapter-kit-p-PER.612589 και έχω 2 απορίες.

1) Πόση περίπου ταχύτητα να περιμένω να έχω με 14 Mbps που έχω αυτήν τη στιγμή download όταν συνδέω το router απευθείας πάνω στο PC;

2) Θέλω να πάρω passthrough για να βάλω πάνω στην πρίζα του το πολύπριζο που έχω πάνω όλο το pc. Είναι αυτό επικίνδυνο; Δηλαδή πιο πιθανό να μου κάψει τα πάντα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Κανείς δεν ξέρει. Μπορεί το μέγιστο της σύνδεσης, μπορεί να έχεις μικρή απώλεια ή μεγαλύτερη. Γενικά εξαρτάται από την ηλεκτρική εγκατάσταση, την απόσταση, πόσο είναι εκείνη την στιγμή το ηλεκτρικό φορτίο και τι είδους ηλεκτρικές συσκευές είναι συνδεδεμένες στην ίδια γραμμή.

Αυτό είναι το μοναδικό μειονέκτημα των PLC, αφού δεν γνωρίζουμε χωρίς δοκιμή πόσο καλά θα παίξουν στον χώρο μας.

Passthrough για να εξασφαλίσεις όσο το δυνατόν λιγότερο θόρυβο από τις άλλες συσκευές.

powerline_with_extension_cable.jpg

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Κανείς δεν ξέρει. Μπορεί το μέγιστο της σύνδεσης, μπορεί να έχεις μικρή απώλεια ή μεγαλύτερη. Γενικά εξαρτάται από την ηλεκτρική εγκατάσταση, την απόσταση, πόσο είναι εκείνη την στιγμή το ηλεκτρικό φορτίο και τι είδους ηλεκτρικές συσκευές είναι συνδεδεμένες στην ίδια γραμμή.

Αυτό είναι το μοναδικό μειονέκτημα των PLC, αφού δεν γνωρίζουμε χωρίς δοκιμή πόσο καλά θα παίξουν στον χώρο μας.

Passthrough για να εξασφαλίσεις όσο το δυνατόν λιγότερο θόρυβο από τις άλλες συσκευές.

powerline_with_extension_cable.jpg

Ναι αλλά θα έχω μεγαλύτερο βαθμό να μου κάψει τα πάντα που είναι συνδεδεμένα στο πολύμπριζο; Η άλλη λύση είναι να το βάλω σε μία πρίζα 2m πιο δίπλα και να τραβήξω καλώδιο από το router.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Γιατί να σου κάψει συσκευές και με ποιον τρόπο; Όσο επικίνδυνο είναι ένα πολύπριζο, είναι και αυτό.

Γιατί έχω διαβάσει (δεν ξέρω αν ισχύει) ότι είναι πιο ευάλωτα τα powerlines. 

Δημοσ.

Δεν έχω υπόψη κάτι σχετικό. Από την άλλη έχουν τις ίδιες πιθανότητες αστοχίας με οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή (τηλεόραση, ραδιόφωνο, router κλπ).

Δημοσ.

Εκτός και αν πέσει σε ελαττωματική παρτιδα όπως είχα με τα mini που κάνανε τσαφ :P Αλλα μετα απο 3  επιστροφές έκατσε καλό

Δημοσ.

θελω να παρω ενα powerline και θα ηθελα να μου προτεινετε ενα μεχρι 50 ευρω. Οποιος χρησιμοποιει καποιο αντιστοιχο ας γραψει ποσο πιανει με αυτο. Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...