Jannis64 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Το συγκεκριμένο Laptop ανοίγει κανονικά αλλά δεν φέρνει καθόλου εικόνα στην οθόνη του (η οθόνη παραμένει εντελώς μαύρη). Συνδέοντάς το σε εξωτερική οθόνη λειτουργούν όλα κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η οθόνη ή είναι θέμα κάρτας γραφικών?
ss13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Πρόβλημα οθόνης είναι , εαν ήταν κάρτα γραφικών θα είχες πρόβλημα και στην εξωτερική οθόνη , πρέπει να την ανοίξεις , να δεις τον κωδικό που έχει https://www.laptopscreen.com/English/article/determine+your+lcd+screen+model+number/ να παραγγείλεις μετά μια καινουργια οθόνη , πάρε τηλέφωνο στο Plaisio να σου στείλουν κανένα Manual για το πως θα το ανοίξεις εαν δεν ξέρεις
sil_unique Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 ρίξε φως με φακό να δεις αν έχει εικόνα αλλά δεν δίνει φως αν ναι δεν είναι απαραίτητα η οθόνη καθώς μπορεί να φταίει καλώδιο ή μητρική 1
alkis13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, sil_unique είπε ρίξε φως με φακό να δεις αν έχει εικόνα αλλά δεν δίνει φως αν ναι δεν είναι απαραίτητα η οθόνη καθώς μπορεί να φταίει καλώδιο ή μητρική inverter,αυτο που δινει ρευμα στις φθοριου για να φωτιστει η οθονη. +1
Jannis64 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Η οθόνη, από τη στιγμή που το ανοίξω, παραμένει κατάμαυρη, όπως όταν είναι κλειστό το Laptop. Την φώτισα και με φακό, καμία διαφορά. Τεχνικός μου είπε πως το ότι δείχνει σε εξωτερική οθόνη δε σημαίνει απαραίτητα πρόβλημα οθόνης, είναι πιθανότερο να φταίει η κάρτα γραφικών.
alkis13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Jannis64 είπε Τεχνικός μου είπε πως το ότι δείχνει σε εξωτερική οθόνη δε σημαίνει απαραίτητα πρόβλημα οθόνης, είναι πιθανότερο να φταίει η κάρτα γραφικών. Εαν δουλευει σε εξωτερικη οθονη, απροβληματιστα, τοτε 2 περιπτωσεις. Η καποια συνδεση-καλωδιο μεχρι την οθονη. Η η ιδια η οθονη. 1
Tsamjunior Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Jannis64 είπε Η οθόνη, από τη στιγμή που το ανοίξω, παραμένει κατάμαυρη, όπως όταν είναι κλειστό το Laptop. Την φώτισα και με φακό, καμία διαφορά. Τεχνικός μου είπε πως το ότι δείχνει σε εξωτερική οθόνη δε σημαίνει απαραίτητα πρόβλημα οθόνης, είναι πιθανότερο να φταίει η κάρτα γραφικών. Άλλαξε τεχνικό Πέρα από την πλάκα, εάν είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών τότε δεν θα έδινε εικόνα σε καμία εξωτερική πηγή. Αν σε εξωτερική οθόνη δείχνει κανονικά, τότε, όπως είπαν και οι υπόλοιποι, έχεις θέμα είτε με κάποιο καλώδιο είτε με όλη την οθόνη.
alkis13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Επίσης σκέψου το ενδεχόμενο να σου πει ότι θέλει επισκευή η κάρτα γραφικών (~80-100€) για να σου αλλάξει μια καλωδιοταινία κόστους 10-20€.
Jannis64 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Θα τσεκάρω ο ίδιος την καλωδίωση της οθόνης, ανοίγοντάς την. Θα ενημερώσω όταν έχω νεότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα