tutuyo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Γεια σας. Ξέρετε που μπορώ να βρω σπρέι στο χρώμα του αυτοκίνητου μου (γκρι auris 2007,Αθήνα)? Θα ήθελα να περάσω τις μικρογρατζουνιες γύρω γύρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, tutuyo είπε Γεια σας. Ξέρετε που μπορώ να βρω σπρέι στο χρώμα του αυτοκίνητου μου (γκρι auris 2007,Αθήνα)? Θα ήθελα να περάσω τις μικρογρατζουνιες γύρω γύρω. Αν ειναι γρατζουνιες με το σπρει θα τα κανεις χαλια αν θες σου φτιαχνουν το χρωμα σε μικρο μπουκαλακι με πινελακι, και τις περνας σιγα σιγα η με μια μπατονετα για τα αυτια αλλα ταμποναριστα ,υπαρχουν και μαρκαδόροι αλλα λενε οτι δεν κανουν δουλεια απο οτι εχω ακουσει το χρωμα στο σπρει θα ειναι οπως οταν το πηρες καινουργιο το αμαξι ,οποτε μετα απο 10 χρονια αφου ειναι του 07 θα σου εχει ξεθωριάσει λιγο το χρωμα ,και μολις πας και ριξεις το σπρει θα σου κανει σταμπα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 ναι,εχεις δικιο,ισως με το πινελακι να ειναι καλυτερο - και πιο ελεγχομενο. Φανταζομαι θα ειναι σαν βερνικι νυχιων. Οι μαρκαδοροι να σου πω δεν εχουν κανει ποτε δουλεια - 2-3 εχω δοκιμασει. Ξερεις που μπορω να βρω μαγαζι να σου φτιαχνει/μιξαρει χρωμα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, tutuyo είπε ναι,εχεις δικιο,ισως με το πινελακι να ειναι καλυτερο - και πιο ελεγχομενο. Φανταζομαι θα ειναι σαν βερνικι νυχιων. Οι μαρκαδοροι να σου πω δεν εχουν κανει ποτε δουλεια - 2-3 εχω δοκιμασει. Ξερεις που μπορω να βρω μαγαζι να σου φτιαχνει/μιξαρει χρωμα? Δεν ξερω κατι απο αθηνα , εγω ενα που ειχα κανει παλια ηταν στον κορυδαλλο κοντα στο Village center ναι ειναι κατι σαν το βερνίκι τον νυχιών αλλα η μπατονετα εμενα με βολεψε ποιο καλα απο το πινελακι που ειχε το μπουκαλακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, odys03 είπε Πας σε ένα κατάστημα πώλησης χρωμάτων αυτοκινήτου, ο ειδικός κοιτάζει ακριβώς τον κωδικό του χρώματος είτε από υπολογιστή είτε σε ειδικό ταμπελάκι στο χώρο της μηχανής και φτιάχνει στο ειδικό μηχάνημα ανάμιξης το χρώμα, σε ότι ποσότητα θέλεις. Για μικροδιορθώσεις το κάνεις με πινελάκι ζωγραφικής. Ευχαριστω φιλε μου. Ελπιζω να σου δινουν και μικροποσοτητα - δεν θελω κανα κιλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 λογικα μισοκιλο και κιλο θα δινουν . αλλα και παλι δεν νομιζω να ειναι πολυ ακριβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 πας σε καταστημα χρωματων αυτοκινητου με το οχημα σου,και ο τυπος αν ειναι σωστος,σου φτιαχνει ενα μπουκαλι σπρεει με το χρωμα που εχει το οχημα στο σημειο που εχει το προβλημα.μετα,χαρταρισμα και βαψιμο και δεν θα φαινεται οσο φανταζονται οι περισοτεροι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άκουσε φίλε εμιγκρέ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, christopher0016 είπε λογικα μισοκιλο και κιλο θα δινουν . αλλα και παλι δεν νομιζω να ειναι πολυ ακριβα. Μερικοί (που ζούμε ακομα το 2004) ναι και γκρινιάζουν κιολας οτι δεν μπορούν να φτιάξουν καινούργιο χρωμα για λίγη ποσότητα, μερικοί άλλοι οχι. Νηματοθετη εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Ρωτα την αντιπροσωπια σου, σιγουρα θα εχουν κιτ επιδιορδωσης χρωματος στην αποχρωση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι υπάρχουν ειδικά καταστήματα που σου το βάζουν και σε σπρέυ γιατί με το πινελάκι χειρότερα από ότι είναι θα το κάνεις μόνος σου σου.Για ψάχτο λίγο. π.χ. http://houseofcolours.gr/product-29864.html Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πας σε κατάστημα με χρώματα αυτοκινήτου (πολύ εύκολα βρίσκεις). Τον κωδικού του χρώματος τον βρισκει. Υπάρχει σε ταμπέλακι στην κολόνα της μπροστινής πορτας(το ποιο συνήθες). Εγώ είχα πάρει μπουκαλάκι με πινέλο. Το σπρέι δεν είναι καλό. Θα σου εξηγήσει ο πωλητής τι θα κάνεις. Εγώ έτσι έκανα. Το πινελάκι είναι άχρηστο. Με μπατονετα θα το περάσεις. Περίπου τα 100ml 5-7 ευρώ κάνει. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από mp123 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Αν κάνεις μια επιφάνεια με το σπρει οκ δεν θα εχεις διαφορες με τα αλλα κομμάτια ,αλλα αν κανεις τοπικες διορθώσεις θα κανεις λεκεδες και θα φαίνονται και τα σβησίματα , οσο και καλο χερι να εχεις εδω με πιστόλι ρυθμιζόμενο και παλι αν δεν προσέξεις την εκανες την πατατα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα