Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι σε αναζητηση headphones over-ear μη εχοντας χρησιμοποιησει ποτε ακουστικα κεφαλης και πλυμμηρισμενος απο διαφορες μαρκες κ σχολια για καθεμια θα ηθελα τη γνωμη σας η τις εμπειριες σας οσων αφορα ακουστικα αξιας καινουρια 25-30 ευρω οπως καποια sony κλπ! αξιζει η μεταβαση απο ακουστικα ψειρες σε ακουστικα κεφαλης οσων αφορα ποιοτητα ηχου μπασο και δυναμη σε θεμα μουσικης? αν ναι ποια μοντελα μου προτεινετε και ποια πιστευετε οτι αξιζει να ψαχτουν σε μεταχειρισμενα αν ξεπερνανε το budget σαν καινουρια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, δες τα sennheiser HD201. Τα έχω κανα χρόνο και είναι καταπληκτικά (για τα αυτιά μου). Γύρω στα 20 τα είχα πάρει.

Επεξ/σία από Sheogorath
το Τ9 μου μέσα
Δημοσ.

ειχαν περασει απ τη σκεψη μου τα συγκεκριμενα αλλα οι γνωμες διιστανται οσων αφορα ηχο και μπασο! εσυ εχεις δει δυνατο ηχο και καλο μπασο ειδικα συγκριτικα με earphones?

Δημοσ.

Καθαρός ήχος και αρκετά δυνατός (εξαρτάται και απο την κάρτα ήχου). Παραμόρφωση δεν 'εχω δει ποτέ, και πιο δυνατά απο το μαξ, θα κουφαθείς. Εγώ ακούω μουσική να φανταστείς τώρα στο 8% και είναι μια χαρά. Μαξ να το βάλω 40-50%, πιο πάνω δεν αντέχω. Στα 70 που το πήγα ένα δευτερόλεπτο βουήξανε τα αυτιά μου.

Δημοσ.
1 hour ago, Sheogorath said:

Καθαρός ήχος και αρκετά δυνατός (εξαρτάται και απο την κάρτα ήχου). Παραμόρφωση δεν 'εχω δει ποτέ, και πιο δυνατά απο το μαξ, θα κουφαθείς. Εγώ ακούω μουσική να φανταστείς τώρα στο 8% και είναι μια χαρά. Μαξ να το βάλω 40-50%, πιο πάνω δεν αντέχω. Στα 70 που το πήγα ένα δευτερόλεπτο βουήξανε τα αυτιά μου.

δηλαδη ξεκαθαρα value for money? τωρα οσων αφορα καρτα ηχου δεν θα κανω και καμια επαγγελματικη χρηση κυριως σε κινητο και pc απλα θελω λιγο να ξεφυγω απο τα earphones και να παω σε κατι πιο δυνατο πιο καθαρο και πιο μπασατο αλλα οικονομικο γι αρχη headset ξερω και δεν ψαχνω βεβαια ποιοτητα beats bose κ.α απλα επειδη παιζουν διαφορα μοντελα σε τιμες μεταξυ 20-30 θελω να ναι αυτο π ξεκαθαρα θα ξεχωρισει απ τα υπολοιπα! ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...