Alex-V Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Εχω περασει σε ενα netbookακι την διανομη και πραγματικα ειναι τελεια. Εχω ενα θεματακι ομως. Οταν ας πουμε ανοιγω libreoffice (word) δεν μου προσαρμοζει το παραθυρο στην αναλυση της οθονης. Πρεπει να το "συρω" δηλαδη για να δω και τα αλλα στοιχεια. Δεν μου το μεγιστοποιει δηλαδη. Αυτο το παθαινω με πολλες εφαρμογες. Υπαρχει καποια λυση? Επισης το παρατηρησα και με αλλες διανομες. πχ Lubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Βγαλε ενα screenshot καλυτερα. Η αναλυση που χρησιμοποιεις εινια η native αναλυση της οθονης ή καποια μικροτερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Native jim αυτη που εχει το netbook. Θα προσπαθησω για screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asinoro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μήπως σου δώσει κάποια ιδέα αυτό; The biggest problem is the broken LibreOffice style. https://www.dedoimedo.com/computers/mx-17.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμ, οχι. Παραδειγμα το εφερα το libre. Θα ανεβασω sshot Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από Alex-V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asinoro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Εάν δεν βρεις άλλη λύση δοκίμασε να βάλεις τον σταθερό πυρήνα 4.9 του Debian Stretch, αλλά όχι από το αποθετήριο του MX, αλλά από το Debian να τα κατεβάσεις τα πακέτα . Από το Synaptic, θα δεις ποια πακέτα χρειάζεσαι. Τον τελευταίο χρόνο που ήμουνα στο MX, τον πυρήνα του Debian έτρεχα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος γιατί με τους άλλους είχα προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Να με συμπαθατε που αργησα. Δεν ξερω αν σας βοηθουν οι εικονες. Το mx tools ας πουμε. Δεν μεγιστοποιει το παραθυρο και οπως βλεπετε στο libre το προβλημα που αναφερω. Δεν προσαρμοζεται στην οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Ειχε κι αλλος το ιδιο προβλημα απο εδω μεσα. Ακριβως το ιδιο. Ειχε ανοιξει θεμα. Αλλα αν θυμαμαι καλα, λυσει δε βρεθηκε τοτε. Λογω αναλυσης. Παω για δουλεια τωρα και δεν προλαβαινω να ψαξω. Ναι, τωρα παω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μοιάζει να είναι ρυθμισμένες δυο οθόνες στον υπολογιστή, η μια συνέχεια της άλλης. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις των οθονών και όρισε ενεργή μόνο μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα. Πηγα ρυθμισεις. Μια οθονη μου εντοπιζει, αυτη του λαπτοπ. 1024 x 576 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δοκίμασες να αλλάξεις ανάλυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Ποσο να το παω? Δε μου εχει να το παω παραπανω. Μονο λιγοτερο 900κατι επι ταδε. Δεν θυμαμαι γιατι ειμαι απο desktop τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξέρω να σου πω νούμερο. Παίξε με ό,τι ανάλυση σε αφήνει να βάλεις για να δεις αν άλλαξε κάτι. Υπάρχει η πιθανότητα να έχει οριστεί εικονική οθόνη (virtual) μεγαλύτερη από την πραγματική. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δούμε το αρχείο ρύθμισης του xorg (/etc/X11/xorg.conf) όπως και το log (/var/log/Xorg.0.log) χωρίς να είμαι σίγουρος για τις ακριβείς τοποθεσίες τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Το κακο ειναι οτι το εχω παθει και με αλλες διανομες. Δεν ειναι δηλαδη καθαρα θεμα MX. Θα ανεβασω xorg και log Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για το θεμα με τις αναλυσεις, ποσταρε οτι βγαλει το xrandr, πχ >$ xrandr Screen 0: minimum 8 x 8, current 1280 x 1024, maximum 8192 x 8192 DVI-I-0 disconnected primary (normal left inverted right x axis y axis) DVI-I-1 disconnected (normal left inverted right x axis y axis) TV-0 disconnected (normal left inverted right x axis y axis) DVI-I-2 connected 1280x1024+0+0 (normal left inverted right x axis y axis) 338mm x 270mm 1280x1024 60.02*+ 1024x768 60.00 800x600 60.32 640x480 59.94 Και παω να σκεφτω για τον driver. ---edit Τον driver μπορεις να τον δεις, μαζι με οτι αλλο αφορα την καρτα γραφικων, στο inxi -G, πχ >$ inxi -G Graphics: Card: NVIDIA G96 [GeForce 9500 GT] Display Server: x11 (X.Org 1.19.6 ) drivers: nvidia (unloaded: modesetting,fbdev,vesa,nouveau) Resolution: [email protected] OpenGL: renderer: GeForce 9500 GT/PCIe/SSE2 version: 3.3.0 NVIDIA 340.106 Το inxi δεν ερχεται προεγκατεστημενο κανονικα, το βαζεις εσυ. offtopic. Ο κουλοαναπηρος rte του φορουμ εβγαλε "email protected" στην αναλυση επειδη εχει @ μεσα (1280x1024 @ 60.02hz)! For fucks sake δηλαδη! Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα