ipred Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Σχετικά με τον τίτλο του θέματος : Δεν ξέρω αν είχα χαζό αυτό που σκέφτομαι : H ΤV (όχι smart) είναι δίπλα στο router αλλά δυστυχώς δεν διαθέτει ethernet θύρα. Αν αγοράσω έναν αντάπτορα usb to lan θα επικοινωνήσει το router με την TV μέσω του lan καλωδίου ή οι αντάπτορες αυτοί είναι συμβατοί μόνο με υπολογιστές και όχι με TV; 1
what_if Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αφου δεν ειναι smart τι να το κανει το internet στο ερωτημα σου τωρα ,λογικα δεν θα παιξει (εδω δεν παιζει ενα τετοιο που εχω σε υπολογιστη με windows 10 αν δεν παρει drivers) αλλα φυσικα χωρις δοκιμη κανεις δεν ξερει Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από what_if 1 1
dpolal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 50 λεπτά πριν, what_if είπε αφου δεν ειναι smart τι να το κανει το internet Ακριβώς αυτό. 1
cabdik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν ΔΕΝ ειναι SMART TV, ή αν δεν εχει δυνατοτητα DLNA τουλαχιστον, το ethernet ειναι αχρηστο........!!!!!! για να στο κανω και αναποδα. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ, οτι την συνδεεις με το ρουτερ και εχεις ιντερνετ. τι θα δουλεψεις με το ιντερνετ στην τηλεοραση? Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από cabdik
what_if Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 μπορει να νομιζει οτι ετσι μπορει να περασει αναβαθμισεις ,χλωμο βεβαια να γινεται απο την στιγμη που δεν το εχει προβλεψει ο κατασκευαστης οποτε 99,9% ειναι χαμενη υποθεση απο καθε μερια
ipred Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά απλά θέλω να κάνω mirror την οθόνη του υπολογιστή στην TV. To είχα κάνει με την προηγούμενη μου TV του 2005 που είχε θύρα ethernet χωρίς να είναι smart. Είχα ενώσει με ένα lan καλώδιο TV και router και έπαιζα τις ταινίες του υπολογιστή wireless στην TV μέσω remote αναπαραγωγής της οθόνης του PC στην οθόνη της τηλεόρασης. H νέα ΤV θεώρησα δεδομένο ότι θα έχει lan θύρα αλλά δεν έχει και έτσι χρησιμοποιώ καλώδιο HDMI για το mirroring αντί να το κάνω wireless όπως με την παλιά τηλεόραση. Γνωρίζω ότι αυτό που ζητώ μπορεί να γίνει με την αγορά ενός chromecast, απλά θα προτιμούσα TV και router να είναι ενωμένα με lan για πιο σταθερή επικοινωνία μεταξύ τους. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από ipred 1
cabdik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 για να κανεις ο,τιδηποτε δικτυακα με την τηλεοραση, θα υπηρχε καποια προβλεψη απο τον κατασκευαστη, οποτε θα ειχε και LAN θυρα. εχω τηλεοραση που δεν ειναι Smart, αλλα εχει θυρα LAN (ακα Ethernet) γιατι υποστηριζει DLNA. αν ειναι κοντα στο πισι σου, καλυτερα εισαι με την HDMI...!!!! ΥΓ οταν αγοραζουμε τηλεοραση, πλεον... ελεγχουμε και αν εχει τις δυνατοτητες που θελουμε. αν δεν εχει, μπλεκεις..!!
ipred Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Aπέναντι από το PC είναι η TV , η απόσταση δεν είναι μεγάλη αλλά όσο να ναι δεν μου αρέσει που διαπερνά το hdmi το πάτωμα. Όσο για το υστερόγραφο, ναι δίκιο έχεις αλλά πραγματικά θεώρησα δεδομένο ότι θα έχει ethernet θύρα/dlna υποστήριξη με βάση ότι αυτά τα είχε η προηγούμενη μου προ 12ετίας φθηνή LG τηλεόραση! Sony είναι η τωρινή και την αγόρασα λόγω πολύ καλής οθόνης για την τιμή της. Οπότε λοιπόν πρέπει να σκεφτώ μήπως αγοράσω το chromecast αν και φοβάμαι μην έχω κολλήματα κατά το mirroring 1080p ταινίας. Βέβαια είμαι στα 26mbps και σε λίγες μέρες στα 100 fiber οπότε το πιθανότερο να μην υπάρχει πρόβλημα. 1
terenik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Στις 12/2/2018 στις 10:06 ΠΜ, cabdik είπε για να κανεις ο,τιδηποτε δικτυακα με την τηλεοραση, θα υπηρχε καποια προβλεψη απο τον κατασκευαστη, οποτε θα ειχε και LAN θυρα. εχω τηλεοραση που δεν ειναι Smart, αλλα εχει θυρα LAN (ακα Ethernet) γιατι υποστηριζει DLNA. αν ειναι κοντα στο πισι σου, καλυτερα εισαι με την HDMI...!!!! ΥΓ οταν αγοραζουμε τηλεοραση, πλεον... ελεγχουμε και αν εχει τις δυνατοτητες που θελουμε. αν δεν εχει, μπλεκεις..!! συγγνωμη γιατι λες οτι η τηλεοραση σου δεν ειναι smart; δεν εχει προσβαση στο διαδικτυο μεσω θυρας lan? το με ποιο μεσο παρεχεται η προσβαση αυτη (ασυρματα μεσω wifi η ενσυρματα) ειναι κατι αλλο. λογικα εχεις πληρες μενου συνδεσης στο διαδικτυο στην τηλεοραση σου.
cabdik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, terenik είπε συγγνωμη γιατι λες οτι η τηλεοραση σου δεν ειναι smart; δεν εχει προσβαση στο διαδικτυο μεσω θυρας lan? το με ποιο μεσο παρεχεται η προσβαση αυτη (ασυρματα μεσω wifi η ενσυρματα) ειναι κατι αλλο. λογικα εχεις πληρες μενου συνδεσης στο διαδικτυο στην τηλεοραση σου. οταν λεω δεν ειναι Smart εννοω οτι δεν εχει κανενα Smart menu και καμια Smart εφαρμογη. το LAN το εχει για δικτυωση (DLNA) μονο. εχει media player που μπορεις απλα να βλεπεις αρχεια μεσα απο το οικιακο σου δικτυο. δες εδω ενα βιντεο..... Δεν εχει ολοκληρωμενο OS, οπως εχουν οι "κανονικες" SMART TV. και το διαδικτυο το χρησιμοποιει μονο για Updates, που πλεον, μετα απο τοσα χρονια, δεν βγαινουν. το μοντελο ειναι το SAMSUNG LE32D550. μοντελο αν θυμαμαι καλα, του 2011.....!!!! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από cabdik
terenik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 α μαλιστα. κατι μαθαινουμε καθε φορα. επηρεασμενος απο δικες μου συσκευες με smart μενου απλα χωρις ενσωματωμενο wifi!
paradise80 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 για να streaming απο pc σε tv (οχι smart) θα λειτουργήσει κάτι τέτοιο http://www.duolabs.com/products/diablocam_wifi.html η κάποιο άλλο cam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα