Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω ενα παλιο λαπτοπ turbo x του 2012 το λειτουργο μονο για να βλεπω σειρες ταινιες ,προσφατα και το θεμα μου ειναι οτι πεθανε τελειως η μπαταρια απο εκει που με κρατουσε περιπου δυο ωρες τωρα πλεον ουτε την φορτιζει και θελω να σας ρωτησω αν υπαρχει τροπος να δωσω ρευμα απο powerbank και να την καταργησω τελειως ...ωστε να μπορω να κανω την δουλεια μου για δυο ωρες ας πουμε .Το λαπτοπ πλεον ειναι παλιο και δυσκολα να βρω μπαταρια καινουργια η συμβατη...

Δημοσ.
Στις 2/12/2018 στις 12:36 ΠΜ, κουξκουκ είπε

καλησπερα παιδια εχω ενα παλιο λαπτοπ turbo x του 2012 το λειτουργο μονο για να βλεπω σειρες ταινιες ,προσφατα και το θεμα μου ειναι οτι πεθανε τελειως η μπαταρια απο εκει που με κρατουσε περιπου δυο ωρες τωρα πλεον ουτε την φορτιζει και θελω να σας ρωτησω αν υπαρχει τροπος να δωσω ρευμα απο powerbank και να την καταργησω τελειως ...ωστε να μπορω να κανω την δουλεια μου για δυο ωρες ας πουμε .Το λαπτοπ πλεον ειναι παλιο και δυσκολα να βρω μπαταρια καινουργια η συμβατη...

Βεβαιώθηκες ότι το τροφοδοτικό είναι σε καλή κατάσταση και ότι δίνει σωστό ρεύμα; Η ένδειξη στα Windows σου δείχνει ότι φορτίζει ή όχι; Δοκίμασε να το λειτουργήσεις χωρίς μπαταρία.

Δεν νομίζω να κάνεις δουλειά με PowerBank. Πάρε μαζί σου συνέχεια το καλώδιο τροφοδοσίας για να είσαι ήρεμος.

Δημοσ.

Η μπαταρία δεν γεμίζει καθόλου...το λάπτοπ δουλεύει αν είναι μόνιμα στον φορτιστή του ,το θέμα μου είναι ότι θα ήθελα να το δουλεύω έστω και για λίγο έξω 

Δημοσ.

Μπορεις να πας σε καποιο ηλεκτρονικο μαγαζι οπου θα εχει μπαταριες 18650, και να του ζητησεις να σου αλλαξει τις μπαταριες αν θελεις τοσο πολυ μπαταρια για το laptop.

Τα power bank βγαζουν 5V και το πολυ 2A. Το laptop χρειαζεται ~18,5-19V και 3-4A.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν η μπαταρία έχει κάποιο κωδικό πάνω, γράψε το στο Γκουγκλ μαζί με τη λέξη replacement δίπλα, και όλο και κάποια μπαταρία στο ebay συμβατή μπορείς να βρεις.

Επίσης μπορείς να ψάξεις αν είναι clevo το laptop ( αν το έχει κατασκευάσει η clevo δηλαδή και έχει βάλει το πλαίσιο το label του Turbo-x) και να κάνεις γενική αναζήτηση στο ebay η καποιο άλλο eshop. Πχ clevo battety 11.1v 4100mah.

Edit.ΥΓ. μετράς και τις διαστάσεις και τις συγκρίνεις με αυτές του πωλητή, αν δεν έχει τον ρωτάς να σου της πει.

Επεξ/σία από alkis13
PS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...