Προς το περιεχόμενο

Leagoo M9

bill27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.banggood.com/Leagoo-M9-5_5-Inch-189-Quad-Camera-2GB-RAM-16GB-ROM-MT6580A-1_3GHz-Quad-Core-3G-Smartphone-p-1240611.html?rmmds=flashdeals&cur_warehouse=HK

Αυτο για απλη χρηση ιντερνετ -chat -φβ κτλ .λεει τιποτα??Το μπατζετ ειναι 60 ευρω

Επεξ/σία από bill27
Δημοσ.

Για μένα προσωπικά ή leagoo έχει μακράν το καλύτερο vfm παγκοσμίως. Οπωσδήποτε και το επόμενο κινητό μου θα είναι leagoo( Είχα το m8 pro τώρα έχω το kiicaa mix). Πάρε το άφοβα.

Δημοσ.

Φίλε είχαμε στην οικογένεια  προ 2 ετών το elite 5. 3 συσκευές και για τα λεφτά του κι απλή καθημερινη χρήση άψογο.

Τώρα πήραμε 2 Leagoo M9 στην τιμή που αναγράφεις και για την ώρα όλα λειτουργούν ρολόι.

Σε αυτό το μπάτζετ δεν νομίζω πως θα έπαιρνα την γνώμη κανενός, Θα αγόραζα κατευθείαν.

Εγώ προσωπικά, συμπαθώ τα leagoo.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τρείς συσκευές που χρησιμοποιούν φίλοι κι ο ανηψιός μου ως ώρας όλα καλά. Για τη χρήση (απλή) που κάνουν είναι μια χαρά συσκευή. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, zero13cool είπε

@Lnk Hlk Όλα καλά με το m9? Παραμένει λειτουργικό? Θέλω να πάρω ένα για την μητέρα μου. 

Το πρωτο leagoo m9 που παρηγγειλα σε 10 μερες απεβιωσε και κανονισαμε με banggood να μου στειλανε αλλο,μεχρι στιγμης ολα καλα.Αν θελεις να αγορασεις καποιο για την μητερα σου θα σου προτεινα αυτο αν δεν σε πειραζει που δεν εχει την 800αρα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση και τους δύο σας. Κι εγώ για απλή χρήση το θέλω. Τηλέφωνα περισσότερο κ λίγο ίντερνετ, μέχρι στιγμής είναι με το παλιό μου redmi 1.

@bill27Όχι, δεν έχω θέμα με την 800αρα. Οντως, το έχω δει κ αυτό αλλά μου είναι ψιλοάγνωστο. Το έχεις πάρει? 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την απάντησή σου! Τώρα την είδα! 

Τελικά κατέληξα και πήρα ένα leree που το περιμένω, λόγω του ότι έμεινα ευχαριστημένος από ένα leeco s3 της συζύγου μου! 

Επεξ/σία από zero13cool
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/5/2018 στις 8:42 ΜΜ, zero13cool είπε

Ευχαριστώ για την απάντησή σου! Τώρα την είδα! 

Τελικά κατέληξα και πήρα ένα leree που το περιμένω, λόγω του ότι έμεινα ευχαριστημένος από ένα leeco s3 της συζύγου μου! 

Καλημέρα ...

Μήπως υπάρχει το qcn file από το leree. ;

Το ψάχνω για να επαναφέρω το IMEI ...

Ευχαριστώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...